Alıntı srhtsglm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
hava civa yapan motorcularada müstahak değil aslında onlarada yazık..ben olaya heves, heves değilse sonradan görme o da değilse kişiliğin oturmaması gözüyle bakıyorum...motorcu adam efendi olmalıdır...ama içindeki serseriyi korumalıdır.iyi harmanlamalıdır bu iki unsuru...
dediğine katılıyorum ama kaşınanıda kaşıyorlar ve kaşırlar amcamın oğlunun cbr600 ü çalındı sonra aynı adamın gt250 si çalındı şimdi vt750 si var adam gibi uslu uslu geziyor ne gelen var ne giden..

önceki o çalınan motorlarında devamlı ara gaz veriyordu saçma sapan yolda poz kesiyordu benim çevredeki arkadaşlarımın bile dikkatini çekiyordu abi yiğenini gördük gene artist gibi gidiyordu falan filan diyorlardı.. ilk motoru çalındı sana müstahak dedim giti gt250 aldı ondada yanladı oynadı motorla ara gazlar falan veriyordu onuda çaldılar onda bir şey demedim artık ama gramda üzülmedim hatta dalga bile geçdim deposu dolumuydu bari diye hırsıza ayıp olmasın dedim yolda kalır falan.. şimdi uslandı vt750 si var uslu uslu sürüyor uzun yola çıkdımı basıyor motordada zaten abarth egzos var gittimide affetmiyor alet gidiyor..

keşke daha önce böyle sürseydim diyor şimdi o motorlarda gitmezdi.. ne oldu netice çöpe giden onlarca para iki motorda bulunamadı iki motorunda kaskosu falan yokdu.. çöpe giden boş para oldu neyse.. yani bazı insanlara inan müstahak hakediyorlar ben burdayım motorda bu çalıcak olan yokmu demeleri eksik...

bende şu anda hyo 650 var inan bazen bazı semtlerden geçerken elimden geldiğince mütavazi dikkat çekmeden kendi halimde gidiyorum öyle gittinmi dikkat çekesin varsa bile dikkat çekmiyorsun..