Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

''Piaggio FLY 100'' ve ''Vespa ET 4'' Hakkındaki Görüşleriniz

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    23 Mayıs 2011
    Merhabalar, bugünlerde aklımda sürekli bi motorsiklet almak var ama henüz karar verebilmiş degilim, burada da sizin yardımlarınız gerekiyor Başlıktan da belli oldugu gibi aklımdaki motorlar FLY 100 ve ET 4. Ya sıfır 2011 model FLY 100 ya da 2.el 5.000-10.000 km arası temiz bir ET 4 almak istiyorum ikisi de aynı paraya denk geliyor. Scooter istemekteki nedenim, bugune kadar İstanbul trafigine daha motorla çıkmamış olmam ve bu yaz sezonundan itibaren sürekli motor kullanacakolmam. Bugune kadar sadece yazlıkta kullandıgım Honda scooterım vardı toplam 4.500 km yaptım ama ruhsat ve plakası olmadıgı için İstanbula getirip kullanma şansım yok, babamda da Suzuki Intruder C 800 bulunmakta onu da kullanmaktayım yani herhangi bir motorda sıkıntıya düşecegimi sanmıyorum tek kaygım ilk defa İstanbul trafigine çıkacak olmam, motoru genel olarak kısa mesafede kullanacagım günlük 10 km civarı. Büyük motorlar zannediyorum ki kısa mesafelerde daha çok yakıyolar ögrenci oldugum için ekonomik bir motor tercihim. Sizin bu konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir, ne tavsiye edersiniz bilmek isterim Teşekkür ediyorum


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Bado - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Mayıs 2011
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Mondial Mh Drift-Peugeot Trekker-Mondial UKH
    Bence Vespa iyi ama hani scooter degilde honda innova da alabilirsin cunku zamanla sIkIlicaksin scooterdan dicen niye gitmiyo bu ama tabi sen bilirsin ama Vepsa guzel
    Lets do it all today and worry bout it all tomorrow

  3. #3
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2006
    Şehir
    avrupa yakası
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    şimdi fly 100 ile vespa ET4 arasında dağlar var! fly100 sayfiye kasabalarda, köylerde, dar sokaklı küçük şehirlerde, bakkala gitmek için yapılmış bi scooter ayrıca bastıkça bir çok 125cc scooterden de fazla yakıyor..

    fakat sürüşü çok yumuşak, süspansiyon ve frenleri çok iyi selesi rahat, yinede piaggio kalitesi var ama işin içine vespa girince olay değişir..

    2 fly 100 ün şarköyden gezi dönüşü çektiği çileyi iyi bilirim, hele birinde artçı vardı 60-70km arası yırtınıyordu..
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler