Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

minübüs motor sıkıştırması ile ilgili dava NİHAYET 16 Şubat

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    10 Şubat 2006
    MERHABA İLK MESAJIMIN DAHA NEŞELİ OLMASINI TERCİH EDERDİM AMA BİRKAÇ MOTORCU YOL ARKADAŞIM BURAYA DA DUYURMAM GEREKTİĞİNİ HATIRLATTI... BEN DE AYNEN DİĞER SİTELERDE YAYINLANAN HALİ İLE SİZE DE HABER VEREYİM DEDİM. SEVGİYLE KALIN.

    SAAT : 08:45'de BAGCILAR Adliyesi onunde bulusalim.

    Konu ile ilgili avukatimiz; elinden ucan bile zor kurtulur, tecrubeli IKITEKER avukatimiz hicaffetmez Suphi BEDIZ..! Basin aciklamasinda arkasinda yerimizi alalim...

    16 ŞUBAT SAAT 09:00 BAĞCILAR II.SULH CEZA MAHKEMESİ bağcılar meydanda, Adliye Binasi onunde...

    Sevgiler.

    V.Ahmet PINAR - IST.
    www.ikiteker.org
    www.kolinhotel.com
    mail: vap1953@yahoo.com


    16 ŞUBAT SAAT 09:00 BAĞCILAR II.SULH CEZA MAHKEMESİ bağcılar meydanda adliye... gülümsettin beni Ahmet abi ;)

    OLAY GÜNÜ YAZDIĞIM E-MAILI ALTTA BULACAKSINIZ HAFIZAMIZI TAZELEMEK VE BİLMEYENLER İÇİN TEKRAR EKLEDİM. İŞTE O GÜN HESAP SORMA GÜNÜ, 16 ŞUBAT BAKIRKÖY ADLİYESİ DAVA YER VE TARİHİ TEKRAR BİLDİRECEĞİM DESTEĞİNİZ HEPİMİZ İÇİN ÇOK DEĞERLİ. SUPHİ BEDİZ İKİTEKER KULLANAN HERKESİN ADINA AVUKATIMIZ OLDUGU ICIN BIR KEZ DAHA TESEKKUR EDIYORUM.

    İSKENDER DEĞİRMENCİ
    5322825017


    Sevgili arkadaşlar çarşamba günü Ali Aksın ve ben beraber seyir halinde iken bir şehir magandasının önünde kaldık bir anda ve aramızda geçen anlamsız elektiriklenme beni az daha öldürmesi ile sonuçlanıyordu, üstelik bir kere değil 3 net iki üç kez de korkutma amaçlı olarak yanımda iken direksiyon kırdı sevgisiz(sevgili demeye dilim varmıyor) trafik canavarı... yaşıyorum aranızda olmak bu satırları yazıyor olmak inanın çok güzeL, hala gözümü kapayıp o ana döndüğümde elim ayağım titriyor. bundan sonra olayı tüm detayı ile anlatmaya çalışacağım biraz uzun olabilir, uyarayım.

    22 HAZİRAN SAAT 11:45
    Mahmutbey gişeleri yönünde Ali Aksın Burgman 650, ben de bir arkadaşımın maruder 250 si ile makul bir hızda (maruder çok hızlı gidemez bilirsiniz) yoğun akıcı bir tarfikte esenler köprüsü altından geçtik. ikimiz de bir şeritte ve zigzag pozisyondayız. sık sık yaptığım üzre aynadan arkamdaki trafiği izlerken hızla yaklaşan bir hyundai H100 minübüsü ve (yazının geri kalnanında HAYVAN diye bahsedeceğim bundan sonra) sürücüyü farkettim, biz o sırada önümüzdeki araçla güvenli bir mesafedeyiz. minibüs tamponuma yapıştı. hata yapma hakkım bir anda elimden gitti... tolerans kalmamıştı artık dönemiyor sinyal vermek için bile elimi oynatamıyordum, gaz bile kesemiyordum, ali sağda bulduğu bir boşluğa girdi ve yol verdi, ben o araya giremeyeceğim için alinin yanından hızla geçtim kuyruğumda Hayvan ile ve ilerde kendimi normalde atmayacağım araçların arasındaki bir boşluğa attım, bu arada sol elimle "ne yapıyorsun" kızgın bir şekilde işaret yaptım. ama daha ne olduğunu anlayamadan HAYVAN benim şeridime girdi ve üstüme direksiyon kırdı, çok zor ve refleksle darbe almadan uzaklaştım minibüsten, ali de arkamızda kaldığından net bir şekilde gördü olayı. ben HAYVAN ın yanına geldim bir an trafik yüzünden ve aynı şeyi bir kez daha yaptı... inanılır gibi değil ikinci kez beni düşürmek istedi... otobanda akıcı bir yoğun tarfiğin tam ortasında, altımda maruder 250 gibi cılız iddiasız bir motor... delirdim... aklım gitti, korku, kızgınlık, mantığın benim dışımdakiler için manasız bir kelime olduğu, daha binlerce şey uçuştu gölzerimde... (burda uzun bir parantez daha açıyorum; düşünme eylemine direnen biri de olsa direksiyon başındaki birinin, yaptığı bir hareket sonucu beni öldürebileceğinin farkında olmamasını aklım alamayacak, o nedenle yazımda ve hayatımda asla farkında olmadığı ya da bilmeden yaptığı açıklamasını dikkate almayacağı m) . o kızgınlıkla en sol şeritteki bu HAYVAN ın sol tarafına daldım ve son kez konuşmaya çalıştım ya da bağırmaya ne derseniz artık... ama yine üstüme kırdı ve çok zor kurtuldum bu seferkinden bariyerlerle aramda ancak 20-30 cm kaldı... o andan sonra sadece bu deliden uzaklaşmayı düşünerek kaçtım trafiğin içine ve dikiz aynamdan makaslar yapıp trafiğin içine ederek gelen HAYVAN ı gördüm yine, korktum bu seferki gelişten, kurtulamayabilirdim artık. bu sırada milliyetin ordaki köprünün altından geçiyorduk... ve bir midibüsü kendime siper edip yavaşladım... ama o da o midibüsü durdurma pahasına yanıma yaklaşıp son üstüme kırma hareketini yaptı. erken yavaşlamıştım bu nedenle daha ucuz atlattım bunu. ve sonra aniden mahmutbey sapağına saptı en sol şeritten insanların kornaları arasında... onun açtığı koridordan ali ve ben de daldık.
    sonra uzun bir kovalamaca başladı. HAYVAN sakinleşmişti sanki, telefon kulağında polisi aradığını söyleyip duruyor ama durmuyordu HAYVAN... Ali de 155 i arayıp sürekli durumu anlatyor ayrıntılı bilgi veriyordu plaka-yön-olay. ama tek polis yoktu yol boyunca. defalarca kırmızıda basbasbağırdık HAYVAN la ben birbirimize ama ne duruyor ne iniyordu. bir kaç kez ters yönlere girerek, işaret verip başka yönlere giderek bizi atlatmaya çalıştı ama vazgeçmedik. sonunda bir arsada durdu. hazırdım yumruk yumruğa girmeye ağzını burnunu dağıtmaya yeter ki dursun. ama camını bile kapatmadan minibüsü terketti bir duvardan atladı bir bahçeye, o zaman atladığı bahçenin karakolun bahçesi olduğunu farkettik biz biz de peşinden. polislerin arkasına sığınmış ööölece duruyordu bizim katil adayı HAYVAN minibüs şöförü kuyruğunu sıkıştırmış polis amcaların arasından korkuyla bakıyordu. sakinleştirip araya giren polisler bizi ayrı yerlerde tecrit ettiler ve sakinleşmemiz için ısrar ettiler. ne zaman sonra komser bizi odaya çağırdı bu HAYVAN da içerde önce onu dinleyen komser şimdi beni dinleyecek... ali de karşımda. çok uzattım ama detaylar önemli geliyor. komser beni dinledikten sonra HAYVAN a bunlar aklı başında adamlar seni tanımazlar etmezler ne hakkında yalan söylesinler diye açıkça adama inanmadığını belli etti. ben şikayetçi olduğumu az önce ölmüş olabileceğimi ve şu an aileme "maalesef oglunuz trafik kazası! aslında cinayet sebebiyle öldü" diyor olacaklardı farkında msın diyorum "hayır" yapmadım diyor HAYVAN ... neyse polis dediki olayın gerçekleşme yeri 100.yıl karakolunu ilgilendirmekte. alın bu adamın kimlik adres ve telefon bilgileri. bu bilgilerle şikayeti yapın, zaten HAYVAN (ömer kaya) yı çağırıp ifadesini isteyecekler dedi. bu arada HAYVAN birden üç çocuğu olduğundan 18 nüfusun kendisine baktığından bahsetmeye ve ağlayarak alvararak özür dilemeye başladı. "elini öpiiim abi" "noolur abi" gel dava etme" polislere üstüme yapışıp ağlayan bu adamı almalarını söyledim... gözümün ününde az önce üstüme defalarca direksiyon kıran o tarfik canavarının görüntüsü geliyordu hep... ve bu ağlayıp yalvaran adam... ikisi de aynı kişi sakın yanılmayın. ikiside aynı adam.
    ali ile çıktık ve hürriyette zaten geciktiğimiz işi bitirip karakolun yolunu tuttuk... nasıl zor anlattık derdimizi. neyse en üst düzey amir Komser bizi dinledi ve beni alkol muayenesine yolladı. neden dedim kaza yok ortada hem alkollu olsam da adam beni öldürmeye çalıştı... yok dedi belki bu şekilde savunmaya kalkar biz bunu bertaraf edeceğiz rapor sonucu dedi ve biz gidip alkol muayenemizi olduk sıfır raporu ile geri dönduk ve ifadeyi verdik ama ifademize ek olarak, Alinin hobisi ve titizliği nedeniyle GPS in motorunda sürekli kayıtta olduğunu tüm takip ve dolaşmanın kocasinan karakolunda sona eren sığınmanın ayrıntılı dakika dakika kayıtları uydular tarafından kaydedilmişti. ek olarak 8 kez aranan 155 kayıtları da ifadeye sokuldu... polise GPS ile ali nin kayıtları bunların nasıl dışardan müdahale edilmeden tutlduğu saat ve dakikanın uydudan geldiğini de anlattık. ifadede yer alan bu etkenin CD olarak kendilerine verilmesini talep ettiler, ve de HAYVAN ın ıtham edildiği sucun 2 ila 5 yıl hapis gerektire bir madde olduğunu soylediler. şimdi söz savcıda ve yargıda Bu arada sevgili Suphi Bediz hukuki olarak ve moral desteğ ile ilk başından itibaren yanımızda oldu (sevgili Suphi abi, yarın hazırlık numarasını alırsam size ileteceğim bu arada...) inanın kendim olsam sadece o özürler ve yalvarmalar sonucunda Allahından bul deyip gidebilirdim... ama aklıma içinizden bir başkasının aynı durumda kalması hali geldi aklıma affetme hakkı bulamadım kendimde... sizden birini öldürmüş olsaydı(Allah korusun) bu herif yine affedebilirmiydim bu kadar ağlamasıyla diye düşündüm... ıh ıh...

    affetme hakkım yok dava etme ve hesap sorma hakkımı kullanıyorum sonuna kadar.

    özür uzun yazdım... ama Ali ye bana verdiği tüm destek ve moral, ve teknik deliller için teşekkür ederim. Umarım bunlar sonucunda en azından ehliyetini uzun süre kaybetmesini sağlayabiliz bu HAYVAN ın... bilmiyorum. görücez. sonuna kadar gideceğim kendim için değil tüm ikiteker li dostlarım için yapmak zorunda hissettim kendimi... belki biri motosikletlileri sıkıştırmanın "cinayete teşebbüs" olduğunu anlar ve kabul edilir...

    iskender değirmenci
    532 2825017


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ÜYE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Ocak 2006
    Şehir
    istanbul
    çok büyük geçmiş olsun yazını hayretler içinde ilk defa okudum umarım insan kılığında ortalarda dolanan o yaratık cezasını bulur.Senide gayretinden dolayı tebrik ediyorum. ordaki sen değilde benim gibi acemi biride olabilir ve coktan hayatını kaybedebilirdi.

  3. #3
    ccbbdd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Mayıs 2005
    Şehir
    Gebze
    Motosikleti
    5Yamaha3Virago5
    etrafta böyle p..çler kol geziyor..dikkatli olmak lazım yada bir ara toplanıp ne kadar minibüscü varsa dövelim,,daha ses getirici olur..
    [B]"Akıllı olanlar sebepler konusunda tartışırlar,ama nihai kararı sonuçta sürekli aptallar verir...!"[/B]

  4. #4
    Hakan02 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Temmuz 2005
    Şehir
    ADIYAMAN
    Motosikleti
    Honda CBR 125 R
    Çok büyük geçmiş olun .3 ay evvel de benim ağabeyim aynı şekilde arkadan sıkıştırma yoluyla kaza yaptı. Kalça kemiği kırıldı ameliyat la zarzor yürüyor. 5 tane çocuğu vardı ölseydi ne olacaktı. Ve ne yazıkki plakasını almamıza rağmen adamı bulamadık. Toz oldu (HAYVAN)
    Allah hepimizi korusun.

  5. #5
    Forumdan Uzaklaştırıldı zuhtupasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Temmuz 2005
    Şehir
    Ist-Kadıkoy
    Motosikleti
    Burgman 400 K7
    Buyuk geçmişler olsun..Gercekten azmine hayran kalmamak elde degil. Acaba kaç kişi senin gibi böle bir olayın üstüne aslında yapılması gerektiği gibi gider??
    Bravoo vede HAYVAN'ın en buyuk cezayı alması temennileriyle..

  6. #6

    Üyelik
    12 Aralık 2005
    değerli Kardeşim
    öncelikle büyük geçmiş olsun.Avrupe birliğine girme kıstasını ehliyet sayısına bağlayan eğitimsiz dağıtılan sürücü belgeleri nedeni ile bunları yaşıyoruz.Almanlarda trafik için bir sözü vardır.Sei net zu einander Yani trafikte birbirine anlayışlı ol.Birinin yaptığı hatayı telafisi için elinden geleni yap kuralı.A_2 ehliyet için gittiğim kurslarda hala bazı insanlar ilkokul mezunlarına ehliyet verilecekmiş diye gelip soruyorlar.Eğitimsiz insanlara temel eğitimi bitirmeyenlere ehliyet verilemez.Kanun çıkarsa anayasa mahkemesine iptale gitmek lazım.50 kişi taşıyan otobüs şoferlerinin artık minimum lise mezunu oması ve tüm psikolojik testleride geçmesi lazım.ASLA AFFETMEYİN BÖYLE TİPLERİN EHLİYETLERİ HAKİM KARARI İLE İPTAL EDİLMELİ VE PİSİKOLOJİK DOKTOR TESTLERİNİ GEÇMEDEN VE YENİDEN SINAVA GİRMEDEN VERİLMEMELİ.
    BU TİPLER YÜZÜNDEN 30 YILLIK AĞIR VASITA EHLİYETİM VAR.YENİ MOTOR ALDIM EHLİYETTENM SONRA BU TİPLER YÜZÜNDEN TRAFİĞE ÇIKMAYA KORKAR OLDUM.iNŞAALLAH 16 ŞUBATTA DİNLEYİCİ SAFLARINDA OLURUM.bÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN.

  7. #7
    Luckdove - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Eylül 2005
    Şehir
    Canada
    Motosikleti
    ZZR250
    Gecmis Olsun. Adamamin aglayip zirlamalarina kanmayip davadan vazgecmedigine cok sevindim. Cunku bu tip adamlar sadece cezaya, kaba kuvvete saygi duyarlar. Umarim dava lehine sonuclanir en agir cezayi alir...
    Because you are mine. I walk the line..

  8. #8
    Fuut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ekim 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    BMW R50
    İşallah adalet yerini bulur. Geçtiğimiz haftalarda yine bir arkadaşımız bir araç sıkıştırması yüzünden kaza geçirmişti. Allah hepimizi bu manyakların elinden korusun.

  9. #9
    vedo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Aralık 2005
    Motosikleti
    yamaha fz6
    Arkadaşım,
    öncelikle geçmiş olsun. Anlattığın olay sanırım tüm motorcu arkadaşların başına gelmiş ve gelme potansiyeli olan bir konu. Ne yazıkki toplumumuz hala zihniyet olarak hazır değil motosiklete. Nice iyi diyebileceğimiz bilgisiz insanlarda dolaşıyor trafikteve heran o iyi insanlarda bir anda canavara dönüşebiliyor. Kültürlü görünen insanlardan bile neden yolun kenarından değilde yoldan gittiğimiz şeklinde eleştiriler alıyoruz. Diğer vasıtalar önlerinde bir motosikletin seyir halinde olmasını dahi kabul edemiyorlar ve kaza yapmaya zorluyorlar..Tüm arkadaşları daha dikkatli olmaya ve potansiyel tuzaklardan kaçabilmek için daha uyanık ve tedbirli olmaya çağırıyorum. ikiteker tutkunları için yaptığın takiple ilgili gelişmeleden bizi haberdar edersen seviniriz. Kolay gelsin..

  10. #10
    Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Temmuz 2004
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Alıntı zuhtupasa adlı üyeden alıntı
    Bravoo vede HAYVAN'ın en buyuk cezayı alması temennileriyle..
    Umarım sadece en büyük cezayı almakla kalmaz, bu ceza medyada haber falan olur. Diğer sürücülerin de gözlerini korkutmak için çok önemli bir haber bu..
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

  11. #11
    TheRockula - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Kasım 2005
    Şehir
    İstanbul - Bağcılar
    Motosikleti
    Mondial 125 MT 2
    bende bağcılar yüzyılda oturuyorum bu gibi HAYWAN ların çok olduğu yerdeyim
    Bende sizlerle beraber orada olucam arkadaşlar ...
    [url]www.TheRockula.Com[/url]

  12. #12
    YalcinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Aralık 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    kawasaki zx6r , Keeway SL150
    Geçmiş olsun ... çoğunmuzun yapacağını sanmadığım şekilde olayın üstüne gitmen bence çok takdir edici. Psikolojik olarak hasta ( kısaca HAYVAN ) bu tür insanlar trafikte çok fazla hepimiz dikkatli olalım , umarım en kötü cezayı alır

  13. #13
    distinto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ağustos 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    MCT 250
    geçmiş olsun, umarım hayvana ağır bir ceza verirler, bana kalsa trafikten men ederim ama bakalım sonuç ne olacak...
    Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...

  14. #14
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Eylül 2005
    Şehir
    Adana
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Geçmiş olsun. İnşallah hakettiği cezayı olur ve bu emsal teşkil eder.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

  15. #15
    Syriana - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Nisan 2005
    Şehir
    IstanbuI Beylikdüzü
    Motosikleti
    Yamaha MT25
    allah böylelerinin belasını versin , bunların kafasını kaskla ezmek lazım
    Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!

  16. #16
    KARAKIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Haziran 2005
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    şimdilik yok
    çok çok geçmiş olsun iiki peşini bırakmayıp devam etmişsiniz ve yakalamışsınız umarım bu bütün sürücülere ders olurda motorcular sıkıştırmazlar çok büyük tehlike atlatmışsınız tekrar geçmiş olsun
    PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR

  17. #17
    egelim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Eylül 2005
    Şehir
    izmir
    Motosikleti
    honda kınetıc zoom zx 110
    bir gün bir tanesini aşağıya indirip kaskımın sağlamlığını örçecem ya bakalım ne zaman bu arada geçmiş olsun dostum
    ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:

  18. #18

    Üyelik
    29 Ağustos 2005
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    DADYW DD250E-9
    Selam,
    Arkadaşımızın bu mesajını başka bir grupta okumustum ve biz trafikteki ikitekerlilerin her zaman bu gibi bir duruma düşeceğini tahmin ettiğimden ,
    ortak bir hareket ,ve kuvettli bir ses getirmek ileride bu örnekteki gibi diğeer Hayvan adaylarının aklına kurt dusurmek yapacakları hareketlerin (onlara göre ki bizim canımız önemli değil) kendilerine ne gibi sonuçlar doğuracagını en azından düşündürmek için bu mesajı motorsiklet ile ilgili butun forumlara göndermesini önerenlerdenim.
    Ve motosiklet ailesinin bu konuya sessiz kalmayacagına emindim.
    Dilerim bu davanın sonucu buyuk gazetelerde de ve tv lerde de duyurulur.

  19. #19
    Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    27 Aralık 2005
    Şehir
    Yollarda...
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Çok iyi yapmışsın, helal olsun (Ben olsam şikayetçi ol(a)maz, sonra kendime kızardım, en doğru olanı yapmışsın).

  20. #20
    premier1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Nisan 2004
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    motosiklet, internet
    İstanbul'da hayvan tükenmez.. Bunları görünce Cumhuriyet rejiminin eğitim alanında sınıfta kaldığını acı bir şekilde anlıyorum.

    Öküzlük -görgüsüzlük diz boyu... Onbinlerce böyle öküz var..

    İstanbul bu anlamda Türkiye'nin ne berbat kentidir.


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler