CUP'mi? Yoksa CUB'mi? işte sorunun cevabı

Ülkemizde, çoğu yerde, hatta motosiklet üreticileri arasında bile, CUB motosikletler, CUP olarak anılır...

Ülkemizde, çoğu yerde, hatta motosiklet üreticileri arasında bile, CUB motosikletler, CUP olarak anılır.

Doğrusu CUB’dır ve açılımı “CHEAP URBAN BIKE” dır. Yani, Türkçe’ye tercüme edersek, anlamı “UCUZ ŞEHİR MOTOSİKLETİ” dir.

birşey değil arkadaşım bilgilendirdiysem ne mutlu bana

Dediğin doğrudur ancak bir müddet sonra artık herkes CUP demeye başlamışsa artık doğrusu CUP'tur :p bu tür çok yaygınlaşan terimleri düzeltmek te imkansız olduğun millet CUB olduğunu öğrense de herkesin doğrusu CUP'tur, CUP kalacaktır... :)

hee cup he cub yawwww ne fark eder :d:d:D:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:57 ----------

CHEAP URBAN BIKE” dır. Yani, Türkçe’ye tercüme edersek, anlamı “UCUZ ŞEHİR MOTOSİKLETİ yani cub p nerden cıkıor kumbaradanmı

hee cup he cub yawwww ne fark eder :d:d:D:D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:57 ----------

CHEAP URBAN BIKE” dır. Yani, Türkçe’ye tercüme edersek, anlamı “UCUZ ŞEHİR MOTOSİKLETİ yani cub p nerden cıkıor kumbaradanmı

p yabancı motor ya yabancı şive ile b yi p yapıyorlar oradan cıkıyor:)
ilk yabancı dil dersini hatırladım şimdi. ingilizce adınız ne yada adım ercan gibi kısımları zaten ilk okulda televizyon falan derken öğrenmişiz. ama hoca sordugun da arkadaşlarla bu işin ustasını olduklarını göstermek için öle yaya yaya bir söylediler ki :queen:

p yabancı motor ya yabancı şive ile b yi p yapıyorlar oradan cıkıyor:)
ilk yabancı dil dersini hatırladım şimdi. ingilizce adınız ne yada adım ercan gibi kısımları zaten ilk okulda televizyon falan derken öğrenmişiz. ama hoca sordugun da arkadaşlarla bu işin ustasını olduklarını göstermek için öle yaya yaya bir söylediler ki :queen:

yabancı derslerinden kactıgım için bilemiyeçegim:queen: bırakalım bis kawalarına göre takılsın lar:cherry:

kanuni cub 100 ü örnek verebilirim =)=) ama herkes cup diyo ve öle biliyo onuda geçtim bizim burdaa kap diyolarr=)=)=) ama ben hala cup diyorumm =) banada cup değil kap diyorlar bende kap da değil yarı otomatik diyorumm =)

kanuni cub 100 ü örnek verebilirim =)=) ama herkes cup diyo ve öle biliyo onuda geçtim bizim burdaa kap diyolarr=)=)=) ama ben hala cup diyorumm =) banada cup değil kap diyorlar bende kap da değil yarı otomatik diyorumm =)

tutdurmuslar bısıler gidiyorlarlar desenız yaa :d:mrgreen:

evet coğu şirket Bu motosikletlere Cup diye hitap eder.Ama motoran ve bisan bunun farkında.Bizzat motoran bir konu ayırmıs sitesinde,Cup mi Cub mi diye.

böyle konular bizim insanlarimiza anlatilamaz arkadasim bosuna ugrasiyorsun, bu ülkede (tr) tubeless lastige inatla ve israrla halen dubleks diyenler var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar