- Konu Yazar
Motor kullanırken kask ı neden kola takarlar? Merak ediyorum
bazen sıcak havalarda bunaldımmı çıkarırım takarım ya da takmak istemediğim zaman yine çıkarır koluma takarım..kimse bunu artistliğe bağlamasın benim zaten ayrıcalığım motor kullanıyor olmam ,sadece canımın istediğini yapıyorum...
bende, büyük bir kaza yapmış ve kask olmasaydı eğer belkide burada olmuyacak bi insan olarak... çok çok bunaldığımda kaskı çıkarıyorum... bu kendini etrafa göstermek değil, tamamen bunalmaktır. bi nevi suratıma bi avuç su atmak gibi geliyor. Sakın yanlış anlamayın, kesinlikle trafikte iken DEĞİL!!! mahalle arası veya izmirliler bilir 10 20 km hızla giderken kordonda... bunun adı hava atmak değil, hava almak...
Trafikte iken isterse 40 derece olsun çıkartmam...
Ara sıra takarım ama bunu yaparken hiçkendimi gösteriyim, hava atıyim apaçi oluyim diye düşünmemiştim
Bundan sonra düşünürüm :wiinkk:
bende hep köprü ogs sinde plakayı kapatmak için yapmışımdır :mrgreen:
abi bazen saçmaLıyorsunuz . havalar o kdr çok sıcak oLuyorkı ınsan cıkarığ koLa takıyor ıster ıstemez bunu hemen artısLık oLarak nıteLendırmek cok sacma
:
2-) bu yazın ile artislik için kaskı koluna taktığının kanıtı (tabi bu bana göre başkasını bağlamaz)Chronix bazen sıcak havalarda bunaldımmı çıkarırım takarım ya da takmak istemediğim zaman yine çıkarır koluma takarım..kimse bunu artistliğe bağlamasın benim zaten ayrıcalığım motor kullanıyor olmam ,sadece canımın istediğini yapıyorum...
3-) motosiklet kazalarının %78 i 50 km altı hızda olur ve % 57 si ağır kafa hasarı ile hastaneye başvurursrpennywise bende, büyük bir kaza yapmış ve kask olmasaydı eğer belkide burada olmuyacak bi insan olarak... çok çok bunaldığımda kaskı çıkarıyorum... bu kendini etrafa göstermek değil, tamamen bunalmaktır. bi nevi suratıma bi avuç su atmak gibi geliyor. Sakın yanlış anlamayın, kesinlikle trafikte iken DEĞİL!!! mahalle arası veya izmirliler bilir 10 20 km hızla giderken kordonda... bunun adı hava atmak değil, hava almak...
Trafikte iken isterse 40 derece olsun çıkartmam...
1-) saçma olan sizin tavrınız yok mu kardeşim sizin kaskınızda havalandırma:silent:
biz niye bunalmıyoruz :farao:
2-) bu yazın ile artislik için kaskı koluna taktığının kanıtı (tabi bu bana göre başkasını bağlamaz)
3-) motosiklet kazalarının %78 i 50 km altı hızda olur ve % 57 si ağır kafa hasarı ile hastaneye başvurur
yani düşük hızda giderken kask takmazsam da olur diyen arkadaşların sonu budur
2-) bu yazın ile artislik için kaskı koluna taktığının kanıtı (tabi bu bana göre başkasını bağlamaz)