Mondial 100 lük cup ta otomatik mi 4 vites yarı otomatik vitesmi ?

arkadaşlar merhaba mondialin 100 lük cuplarında alıcamda 4 vites yarı otomatikmi tam otomatikmi hangisini alayım otomatikde sorun cıkar die korkuyorum ama hangısı ıyıse onu alcam kolay olanını tercih ederim

100 lük cup diyorsun arkadaşım. cubların hepsı zaten yarı otomatik 4 vites. scooter gibi tam otomatiği yok.

onun tam otamatıgı var cok benziyor ona benzetmısler ama onlardsn sakın alma sen yarı otamatık al vitesliden şaşma

bence vitesli olandan al ben vitesli olanını 3 yıl kullamdım hiç bir sorun yaşamadım (10600 km kullandım)yalnız benim mondial değildi

modial hiç bulaşma derim 100 lük alıcaksan son cıkanları dökülüyor granajlar yolda kırılıyor cıx ben beyenmedim aldım ama pişmanım servis kötü alıcaksan motoran veya kuba hondanın var 100 lük onlarda güzel

modial hiç bulaşma derim 100 lük alıcaksan son cıkanları dökülüyor granajlar yolda kırılıyor cıx ben beyenmedim aldım ama pişmanım servis kötü alıcaksan motoran veya kuba hondanın var 100 lük onlarda güzel

kardeşim senin motor kulanılmış olabilir bizim tanıdık almış bi tane sıfır ön tarafta çamurluk rengi tam beyaz değil götürdü aldığı yere bunu nie verdiniz adama die azarladı çırakları geldi değiştir di motoru

kardeşim senin motor kulanılmış olabilir bizim tanıdık almış bi tane sıfır ön tarafta çamurluk rengi tam beyaz değil götürdü aldığı yere bunu nie verdiniz adama die azarladı çırakları geldi değiştir di motoru

bende sıfır aldım 1 aylık motor yerde :pale: dökülüo resman alahtan garantisi var da yapıolar servise gitmei utanıorum artık her gün hergün valaha adamlar kovalıcak :mrgreen:

kardeşim bağzen kullanıyorlar motoru kmsini sıfırlıyorlar git adam gibi iste ne kovalıyacaklar anlat dökülüyo de iste paranı yok olmadıysa verirler korkarsan adam dahada babalanır

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar