yolcu yolunda gerek... çirkin yollarda..

arkadaşlar şirketten güç bela uğraşıp bir hafta lık izin aldım... dedimki kendime ramazan evlenmeden önce her hafta yozgat a giderdin evlendin ne değişti.... bu sebebten yarin sabah 06- veya 07 surlarında yozgat a gitmek için yola çıkacağım... ist ank... elmadağ kırıkkale yozgat olacak güzergah.....

çirkin ile yani hyosung gt 250r ile çıkacağım bu yola... hiç bakım falan da yapmadım.... kuryelikten alışkanlık olsa gerek... yol sıcak ve yorucu olacaktır...

benimle gelmek isteyen varsa buraya yaza bilir...

hakan ve sedat son dakika fikrinizi değiştirin.. bu fırsat bir daha geçmez....

ramço hayırlı yolculuklar:rendeer:

ramazan dolayısıyle motorla münasebetim işe gidip gelmekten ibaret:p

ramço hayırlı yolculuklar:rendeer:

Ramazan dolayısıyle motorla münasebetim işe gidip gelmekten ibaret:p

abi 4 aydan beri izin için yırtınıyorum... Vermiyorlr... Ramazan olduğundan kamyonlara fazla iş çıkmıyor bayram öncesi.. En sonunda verdiler.. Bende eskiyi yeniden hatırlamak için tekrardan yollardayım...
Abi bayramdan sonra yalova yaparız... Dibsiz göl.. Ben olta takımımıda getircem.. Nasipleniriz biraz ...

abi 4 aydan beri izin için yırtınıyorum... Vermiyorlr... Ramazan olduğundan kamyonlara fazla iş çıkmıyor bayram öncesi.. En sonunda verdiler.. Bende eskiyi yeniden hatırlamak için tekrardan yollardayım...
Abi bayramdan sonra yalova yaparız... Dibsiz göl.. Ben olta takımımıda getircem.. Nasipleniriz biraz ...

haberim var eğer nöbet denk gelmezse orda olacağım

haberim var eğer nöbet denk gelmezse orda olacağım

abi inşallah denk gelmez nöbet falan....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:11 ----------

Ramazan kardeşim iyi yolculuklar.

eyvallah sağol.....

aslında merak ettiğim çok şey var... uzun yolda kaç litre yakacak..
yağını yeni değiştirdim yağ eksiltme olacakmı.. veya herhangi bir arıza söz konusu olacakmı...

güle güle hacı iyi yolculuklar git gelde hayırlısıyla şu kymco yu toplayalım ellerimizden öper :) fazla hız yapma otoyolu kullan 120-120 mis gibi gidersin..sabah pantolonu mutlaka giy saat 11 den sonra rahatsız etmeye başlayacaktır kulak arkası etme yanına1 litre su almutlaka kahvaltı yap aç karnı çıkma..

Bayram sonrasında ki ilk günün ardından bede Trabzon yapıcam''anamın memleketi'',yola Çorumdan çıkıyorum.Dönüşte ise Sivas yapıcam ''buda babamın memleketi'':mrgreen:

Ramazan çok erken çıktın beee:pr:

Neyse salıcakla git salıcakla gel

Bayram sonrasında ki ilk günün ardından bede Trabzon yapıcam''anamın memleketi'',yola Çorumdan çıkıyorum.Dönüşte ise Sivas yapıcam ''buda babamın memleketi'':mrgreen:

motorlamı gidiyon mehmet abi hayılısı olsun ordan trabzona 600 km varmı:silent:

güle güle hacı iyi yolculuklar git gelde hayırlısıyla şu kymco yu toplayalım ellerimizden öper :) fazla hız yapma otoyolu kullan 120-120 mis gibi gidersin..sabah pantolonu mutlaka giy saat 11 den sonra rahatsız etmeye başlayacaktır kulak arkası etme yanına1 litre su almutlaka kahvaltı yap aç karnı çıkma..

ağa otoyol kullanıp gidip geldik..140 km den aşşağı düşürmedim hyo yu.. yakıtı çok iyi uzun yolda ve süratlenmesi iyi olduğundan risk almaktan kurtuluyorsun... sabah gerçekten üşüdüm..sürattenmi kaynaklandı bilmiyorum ama iyiki full koruma ile yola çıkmışım...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:05 ----------

nasip kısmet her şey aabi... dönüş yolundaa çorum üzerinden geldim.. motor kendi tarzı dişina çıktı enduro oldu.... çünkü köy yolundan çoruma geçtim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar