motosiket nasıl taşınır (insan gücü ile iki kat )

gez

arkadaşlar insan gücü ile motosiklet taşınırmı muhtemelen fiziksel olarak taşınır ancak motorun hassas bölgeleri neresi ? kaç kişi ve nerelerden tutmak gerek ? iki kat merdivenden bahsediyorum. merdiven kovası geniş dolayısıyla dönüş kurtarıyor ? daha evvel yapmış olan veya yeltenen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. ? vites değiştirdiğimiz yer yukarı doğru katlanıyor. supersport bi makinadan bahsediyorum . .. . .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim geçen açtığım topikte vardı kalas şov , bilenler bilir :queen::cherry:::koop::

Demir olan yerlerden tutun.Elinizin sıkışmıyacağı biryer seçin elinizde kalmayacak.Fren diski ve jantlara çok dikkat edin büyük yara alabilirsiniz.İsterseniz grenajları sökün sürtünmeden falan yıpranıp çizilmesin.Gidonu kilitleyin tuttuğunuzda bianda dönebilir düşürebilirsiniz. 2 kişide baya ugraştırır benden söylemesi =)

Ben dokuz basamak çıkarana kadar neler çektim. 190 kg motor. İşin çok zor.

Arkadaşında dediği gibi hareket eden her yeri sabitlemeniz lazım.
Kalın bir lastikle frenleri sıkıştır (eski şambrellerden kesip halka çıkarabilirsin bunun için) Lastiklerin dönmesini engeller..Sonra ön cantın sağlam bir kolundan arka jantın yine sağlam bir kolu arasına kalınca bir halat tak.(eğer jantların hassassa amörtisörlerden aynı şeyi yapabilirsin) Motorun yanında bir hat oluşsun. İi tarafada yap bunu. Sonra 4 kişi iki öne iki arkaya geçin halatı sıkıca kavrayıp sandık taşır gibi taşıyın. Motorun ağırlığını 4e böl adam başı 40 kg ye kadar çok zor olmayacaktır.olmadı Kişi sayısını arttırırsın. Konu komşuyu toplarsın artık..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bir rus İJ motor vardı, adam 2. kata motorun ustunde cıkıyordu... hiç inmeden hayretle ızerdım... hergün eve cıkarıyordu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar