Motosiklet dersi

Arkadaşlar selam..

Ufak bir duyurum olacak...

İstanbul'da motosiklet dersi vermekteyim. Kendim yaklaşık 4 yıldır motosiklet kullanıyorum ve farklı tip motosikletlerle yaklaşık 30.000km'lik bir yol tecrübem var. İlk eğitimimi Vespa Academy'de aldım ve sonrasında da birçok eğitime katıldım. Halen okuduklarımla da kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Daha önce forumdan bir öğrencim de oldu. Kendisi, 8 saatlik bir eğitim sonunda motosiklet kullanmayı öğrendi.

Eğer motosiklet ehliyeti almışsanız, motosikletiniz varsa, fakat sürüş pratiğiniz yoksa, bana ulaşabilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlara teorik ve pratik eğitimi vermekteyim.

Teşekkürler.

Hayırlı olsun. Yalınız bir şey soracam: Eğitim verdiğine göre trafiğe kapalı veya trafiği tenha bir yer de bulmuşsundur diye düşünüyorum. Ticaret sırrı falan değilse neresi olduğunu söyleyebilir misin? Hakikaten güzel bir yerse gelip kendimizce antrenman falan yaparız belki.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun. Yalınız bir şey soracam: Eğitim verdiğine göre trafiğe kapalı veya trafiği tenha bir yer de bulmuşsundur diye düşünüyorum. Ticaret sırrı falan değilse neresi olduğunu söyleyebilir misin? Hakikaten güzel bir yerse gelip kendimizce antrenman falan yaparız belki.

Arkadaş nerede eğitim verir bilemem ama antrenman için için pist arıyorsanız Atatürk Olimpiyat Stadı otoparkı bu iş için fazlasıyla uygun bir yer. Millet toplanıp drif bile yapıyor :mrgreen: Tabi onlar muhtemelen izin alıyordur ama motosiklet çalışması için gerekmez herhalde.

dscf1700nt1.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar