Kadıköyde motosiklet park yeri

Merhaba arkadaşlar;
Kadıköy civarına taşındım ve motosikletimi güvenle 24 saat bırakabileceğim yer bulamadım lütfen yardımcı olun nerelere bırakabilirim?
Ve sizce güvenlik açısından ne gibi önlemler alayım?

otoparkların bıırsıyle anlas bence aylık bellı bır mıktar odeyerek orayı kullan . bu motor araba kdr yer kaplamaz al sana aylık pesın para fılan dıyerek tatlıya bagla yanı

Arkadaşlar bir de motosikletin park sorunu yok derler.Brandasını örtüp evimizin önüne bile park edemiyoruz:pale:

Kadıköy'de herhalde 30 tane özel otopark vardır yani azcık dolaşılsa bulunur bir yer..Ama özelikle ara sokaklarda oturuyorsanız kesinlikle dışarı zincirle olsa dahi bırakmayın..Direk gider..

Motorum çin malı kadıköyün arasokaklarında oturuyorum çin malına bile tenezzül ederler mi?
Nasıl önlemler almamı önerirsiniz?

Motorum çin malı kadıköyün arasokaklarında oturuyorum çin malına bile tenezzül ederler mi?
Nasıl önlemler almamı önerirsiniz?

park sormuşun park yeri tarif etmişler şimdide çin malı motorum nasıl önlem alim diyorsun ..ondada yardımcı olsalar ..yan ayağa nasıl alim ne tarafa döndirim diye soru sorasın sen şim di...
amaç soru sorim yol yürüsün...

ne önlemi alıcan bırak çayıra mevlam kayıra.......:)
kilit al bağla işte başka ne yapıcan...

Bostancı sanayiye yakın oturuyorum benimde park sorunum var, işyerinin otoparkına bırakmak zorunda kalıyorum. Sonra aklıma bir fikir geldi, buralarda bir sürü boş dükkan var birini ucuz olursa tutmak istiyorum, hem atölyem olacak hem garajım birde sigortalarsam tam olur :)

park sormuşun park yeri tarif etmişler şimdide çin malı motorum nasıl önlem alim diyorsun ..ondada yardımcı olsalar ..yan ayağa nasıl alim ne tarafa döndirim diye soru sorasın sen şim di...
amaç soru sorim yol yürüsün...

ne önlemi alıcan bırak çayıra mevlam kayıra.......:)
kilit al bağla işte başka ne yapıcan...

Bu sitenin forumunu soru sormak cevaplamak, bildiklerimi paylaşmak için kullanıyorum ukelalık forumu değil! Konuşmanıza dikkat ederseniz sevinirim

yeni konu açmamak adına buraya yazmayı tercih ettim, bu arada bu konu ufak tartışmalı kapanmış :)

bostancı idonun orada bankamatiklerin yanına düzenli motorların bırakıldığını görüyorum, sabah idosuyla işe gidip akşam 7 gibi dönüyorum, burada motoru bırakmanın riskleri var mıdır ve motoru nasıl önlemler alarak bırakmamamı tavsiye edersiniz. bilmeyenler içinde genelde min 5-6 motor park ediyor.

Kozyatağına yakınsanız benim oturduğum sitenin garajı var.Otoparka vereceğiniz paranın yarısını bana verin hem siz kar edin hem ben :)

gösteri merkezinin orada oturuyorum bizim siteninde otoparkı var, orada sıkıntım yok:)
ben bostancı sahilde,ido kullandığım zaman için sormuştum.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
kadikoy un neresi?caferaga tarafiysa motorlar hep disarida,bakiyorum aylardir ayni motorlar hic yerinden bile oynamadan duruyorlar sokaklarda

Caferağada rıhtım tarafında motorcular için ayrılmış bi alan var ve etrafı dükkan dolu muhtemelen kamera ile korunuyordur ben gündüz o tarafa gittiğimde hep oraya bırakırım

Yakinim ama onlardan birinde degilim. Bostanci sahil icin ucretsiz motor park yeri onerilerinizi bekliyorum. 24 saat birakmak degil de sabah7 aksam 7 arasi guvenli bir yer ariyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar