Honda servisi Hakkında

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhaba arkadaslar bır sorum olacak 1 tane anadolu 1 tane avrupa yakasında ıyı duzgun bana dogruları solıyecek honda servısı arıyorum. guvenılır veya tanıdıgınız referans olarakda sızı solıyebılecegım. bugun motor alacagımda en duzgunu hondaya sok beynını baglasınlar gecmısı herseyı cıkar en ıyı motordan kendı servısı anlar dedıler. bana acık adres ısım ve numara verırsenız servısın cok sevınırım. bıde servıs ekspertız yanı bakma ucretı nekadar alıyor saygılar.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:18 ----------

arkadaslar mototal cok ıyımıs kısaca anadolu yakasında ama soracagım bısey var alacagım motora bakmak ıcın nekadar ucret ısterler yanı ekspertız ucretı alıyorlarmı alıyorlarsa nekadar

Ben Esengül'ü tavsiye ederim. Sanırım 70 TL alıyorlar ekspertiz için.

anadolu yakasında esengül'ü tavsiye ederim, konşuk motor'dan da uzak durmanı öneririm.

Ben bütün bakımlarımı Ali Esengüller de yaptırıyorum. Servisimden çok memnunum.

Fakat bundan sonra Ümraniye de Gökhan Usta (D&B motor) a gideceğim.
Gökhan usta hem teknik olarak hem de insaniyet olarak mükemmel birisidir..

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
ümraniye d&b motor anadolu yakası için önerebilirim. motor ekspertiz fiyatları sanırım büyük motorlar için farklı, ufak motorlar için farklı. ufakları için 30 tl diye biliyorum. büyükleri sanırım 80 tl. sahibi Gökhan Konşuk tur ve kendisi patron olmasına rağmen işçilerinden ayırt edemezsin. çalışır durur. bide çocukluk arkadaşı Ergün vardırki ikisi zaten servisi sırtlar. çekirdekten yetişme gayet başarılı ustalardır. konşuk motor babasının yeridir ama kendisi kendi servisinin başında durur. diğer honda servisleri nasıldır bilmiyorum ama sitede defalarca ufak hacimli motorların pek önemsenmediğini okuduk. burada o durum yok. ufak hacimli motorlar sıklıkta gelir ve adam akıllı servis hizmeti alırlar. honda internet sitesinden tüm iletişim bilgilerine ulaşabilirsin.

ümraniye d&b motor anadolu yakası için önerebilirim. motor ekspertiz fiyatları sanırım büyük motorlar için farklı, ufak motorlar için farklı. ufakları için 30 tl diye biliyorum. büyükleri sanırım 80 tl. sahibi Gökhan Konşuk tur ve kendisi patron olmasına rağmen işçilerinden ayırt edemezsin. çalışır durur. bide çocukluk arkadaşı Ergün vardırki ikisi zaten servisi sırtlar. çekirdekten yetişme gayet başarılı ustalardır. konşuk motor babasının yeridir ama kendisi kendi servisinin başında durur. diğer honda servisleri nasıldır bilmiyorum ama sitede defalarca ufak hacimli motorların pek önemsenmediğini okuduk. burada o durum yok. ufak hacimli motorlar sıklıkta gelir ve adam akıllı servis hizmeti alırlar. honda internet sitesinden tüm iletişim bilgilerine ulaşabilirsin.

öyle üçün beşin hesabınıda yapmazlar

çayını kahveni içersin motorununda başında durur ne yapıldığını izlersin

bu güne kadar gittiğim en iyi serviz d&b motordur

Ümraniye D&B motoru öneririm. İbrahim usta, Kasım usta çok iyiler.

Merhabalar.

Anadolu yakasında Pendik Güngör Motor'a bakım yaptıran var mı, satış gayet iyiydi fakat servis hakkında bir bilgim yok.

Şu an yaklaşık 550 km civarındayım ilk bakım için satın aldığım Güngör'e gitmeden önce tecrübe sahipleri bilgi verebilirse iyi olur.

Bi de ilk bakım (1000km) için ücret alınıyor mu acaba?
ve bu ilk bakım tam olarak hangi hizmetleri kapsıyor?

Teşekkürler.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
Merhabalar.

Anadolu yakasında Pendik Güngör Motor'a bakım yaptıran var mı, satış gayet iyiydi fakat servis hakkında bir bilgim yok.

Şu an yaklaşık 550 km civarındayım ilk bakım için satın aldığım Güngör'e gitmeden önce tecrübe sahipleri bilgi verebilirse iyi olur.

Bi de ilk bakım (1000km) için ücret alınıyor mu acaba?
ve bu ilk bakım tam olarak hangi hizmetleri kapsıyor?

Teşekkürler.

ilk bakımda işcilik ücreti almadılar benden (o zaman cbf 150 vardı) motor yağını değiştirdiler ve sadece yağ parası ödemiştim. bide cbf de subap ayarı yapıldı, sağı solu kontrol edildi. cbr de neler yapılır bilmiyorum ama işcilik ücreti alınmayacaktır.

ilk bakımda işcilik ücreti almadılar benden (o zaman cbf 150 vardı) motor yağını değiştirdiler ve sadece yağ parası ödemiştim. bide cbf de subap ayarı yapıldı, sağı solu kontrol edildi. cbr de neler yapılır bilmiyorum ama işcilik ücreti alınmayacaktır.

Sagol, verdigin bilgiler icin tesekkurler.:cat:

konu belki biraz eski ama ben de bayiler hakkındaki izlenimlerimi yazayımda biz motor sevdalılarına belki gereken saygı gösterilir.nisan ayının başında para cebimde istoç anes motora gittim.ellerinde cbf150 olup olmadığını sordum.lütfettiler de hazirana sipariş alabileceklerini söylediler(anahtar teslim 3950tl)başka da ilgilenen olmadı.cebimdeki paraya ve beraber gittiğim arkadaşlarıma rezil oldum açıkcası.o kızgınlıkla nette araştırırken D&B ümraniye bayiye ulaştım.tlfnda AYLİN adında bir yetkili sabırla sorularıma cevap verdi ve ben de avrupa yakasında olmama rağmen ertesi günü soluğu ümraniye D&B motorda aldım.bir yandan kahvemi içtim bir yandan da işlemlerimi hallettim.şimdi haziran ayında gelecek olan CBFime kavuşmayı bekliyorum.
NOT:dünyanın sayılı şehirlerinden olan İstanbulda gördüğüm iki farklı muameleyi anlattım karar ve taktir sizlerin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar