Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

köpeklere dikkat!!!!

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Şehir
    istanbul pendik
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    bazı konular açılmıştı motora ve motorculara saldıran köpekler hakkında.kimi arkadaşlarımız köpeklere kıyamazken ben ve benim gibi düşünen bazı arkadaşlarım saldıran köpeğe bizde saldırırız demiştik.sokak köpeği süs köpeği bekçi köpeği...hepsi aynı hepsi hayvan..buyrun bu da eğitimli köpeğin yaptığı vahşet..bakalım yinede onları savunanlar tehtit olarak görmüştür diyenler olabilecekmi??


    http://haber.mynet.com/detay/yasam/e...me_haber_image
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    aksoyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Nisan 2008
    Şehir
    KDZ.Ereğli
    Motosikleti
    Yamaha Ybr125 ,pulsar ns 200 , kawasaki er6n
    yazık yaa valla yazık :(
    Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT

  3. #3
    bektanist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Ekim 2006
    Şehir
    istanbul beşiktaş
    Motosikleti
    mz 301 2002- Mondial RX3i Evo 2015
    yaa ben burda köpeğin avukatı dilim ama inanın bu köpekleri bu şekilde saldırmaya itenler sahipleri o yüzden bu sahiplerine vericeksin cezayı köpekleri eğitmesine eğitiyorlar ama her köpek sahibi şunu yapıyor tuttt tuutttt olum parçala ısırrr olummm ısırrrr bu insanlıkdan nasibini almamış kişlere kanuni uygulamayla hapisse hapis para cezasıysa para cezası dicemde para işin içine girdimi olay bozuluyo köpeğin suçu kendisini yetiştirmekden aciz kişilerin sahipleri olması yazık yavrucağa valla içim parçalandı allah hiç birimizin başına vermesin

  4. #4
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    NX 400
    Bu forumda, bir kızın üzerine benzin dökerek yakan şerefsizin idamını savunmaya meylettim ama, şimdi bu hayvanların ve başıboş diğerlerinin telef edilmesi konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

    Bu olayda köpeklerin sahibi doğrudan sorumludur. Gerekli tedbirler göstermelik yasalarla değil, gerçek anlamda uygulanan düzenlemeler ile derhal alınmalıdır.

    Anlaşılıyor ki hayvanlar eğitimli, ama sahipleri eğitimli değil. Köpekler hayvan, ama sahipleri onlardan daha çok hayvan.

  5. #5
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Şehir
    istanbul pendik
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    istediğiniz kadar eğitin köpek köpekliğini yapacaktır...habere göre sahibi filan saldırtmamış ve bu ilk saldırması da değil.bu köpek bunu yapmaya devam edecektir.peki bu hayvanı kalın zincirlerle ağzından salyalar akar şekilde 24 saat bağlı tutmak mıdır çözüm?? hayır bence değil ayrıca o zaman köpeğe yazık!! değilmidir??? nus ile uslanmayanı etmeli tektir,,,tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir...bu yavrumun babası anası o köpeği parçalasa haksızmı olurlar.tabi sahibinide unutmadan..oda payını alacak şekilde..yoksa bakalım başka ne zaman başka birine saldıracak diyemi bekleyecekler.yada köpek kovucu cihazdan alsın tüm köylü elinde taşısın...
    yok kardeşim böyle vukuatlara karışan köpekler başka çocukların canı yanmaması adına radikal bir şekilde sorun olmaktan çıkarılmalı..anlayan anladı onu artık....
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

  6. #6
    Apachee62 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Haziran 2010
    bende cok besledim köpek ama böyle itleri görünce işkence yapıp öldürmek istiyorum

  7. #7
    kamehame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ekim 2009
    Şehir
    istanbul-şişli
    Motosikleti
    turuncu!!
    saldırgan köpek yoktur saldırgan olmaya eğitilen köpek vardır köpeğin sahibi de evet ben onu canavar olarak yatiştirdim suc benım demez .at köpeğe kurtul. rotveıller da besledim bir süre pitt bull da asla doğuştan saldırgan hayvanlar değiller ama sağolsun türkiyede bu bir güç gösterisi halini aldığı için köpekler saçma sapan davranışalara alet ediliyor peki ben burda köpeği mi savunuyorum? EVET ama sahibini asla.
    0-100 sana kalmış 100-0 1 saniye...

  8. #8
    otopsici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Nisan 2009
    Şehir
    van
    Motosikleti
    Yamaha tracer 900 - Yamaha tracer 700
    bu memlekette insanlar kopekten beter bir sekilde olurken sahip cikmayan hayvanlar memlekette insan haklari yasasi yokken hayvan haklari yasasi cikartti avrupada kopegin birini isirmasina gerek yok hayvan herhaangi bir insana saldirsa bile sahibinden alinip yokedilir bizde cocuk parcalamis belediye baskani kimlikli hic bisey yapamayiz diyor PANTER EMEL denen kadinin cocugunu parcalarlar insallah da o zaman hayvan haklari savunuculari ni gorurum ben
    cocugun babasinin yerinde olsam tufegimi aldigim gibi vururdum o kopekleri bu ulkede bu kanunlar oldukca daha cok cocuk parcalanir
    Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
    Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
    Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez

  9. #9
    X-Fi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Ekim 2009
    Şehir
    izmir/buca-ödemiş
    Motosikleti
    2010 YBR 125 Kırmızı
    köpekleri sevelim köpeklerin iplerini bağlı tutalım salıvermeyelim cocuklarımızı koruyalım.
    BiLdiğini BiLenin Arkasından Gidiniz. Bildiğini bilmeyeni uyarınız. Bilmediğini bilene öğretiniz. Bilmediğini bilmeyenden kaçınınız.

  10. #10

    Üyelik
    30 Ekim 2009
    Şehir
    Allahından Bul İstanbul
    Motosikleti
    Presto Texas HS200
    İnsanlar tüm hayvanları kontrol altına almak istemiş onlara kendi işlerini yaptırmıştır onların doğal hayatlarını etkilemiştir hayatlarını bozmuştır başka canlının hayatına duyması gereken saygıyı göstermemiştir.

    Doğayı kontrol altına almak istediği gibi hayvanlarıda kontrol altına almak istemektedir, küresel ısınmaya davetiye çıkaran bizleriz hayvanların hayatlarını mahvedende yine bizler olacağız.

    Bu gün doğanın düştüğü durum belli, dışarıda kavuran sıcaklar yaz ortasında sağanak yağmurlar bizim ortaya çıkardığımız bu durum tüm hayatı etkilemekte.

    Gel gelelim hayvanlara yaptığımız eziyet;

    Onları alıp besleyip sokaklara atan mı dersin sokaktaki hayatlarını zindan edenler mi dersin zevk için öldürenler mi dersin hepsi ile karşı karşıyalar.

    Kaldı ki bir köpek durduk yerde insana saldırmaz, ya ondan korktuğunuzu anlar ya onlara saldıracağınızı zanneder(ki sokak köpeklerinin sürekli maruz kaldığı bir eylem)bunun sonucunda bölgesini korumak güvende hissetmek ister ve size havlar özellikle araba ve motorsiklet üstündeki kişilere.

    Kötü köpek yoktur kötü sahip vardır bir köpek inatçı olabilir agresif olabilir ama saldırgan olacak die bir kaide yoktur bu gün yarışmalara çıkan pit bull ları izleseniz yüreğinizin bağları gevşer gülersiniz.

    Motor üstünde köpekten korkmanıza gerek yoktur gaza basarsınız kaçarsınız, dövmek nedir peki? nasıl döveceksiniz? motordan inmeniz gerekir ki korkuyorsan köpekten, bunuda yapamazsın e o zaman köpeklere karşılık veririm demek niyedir sorarım size?

    Köpeği sevsende korksanda sadistçe vurmak istesende arkadaşım motorun üstündeysen basıcaksınz gaza gideceksin merak etme o en fazla tekere saldırır hareket halinde ayağını kapamaz zaten emin olun onlar herşeyin kokusunu alır diş atacağı yer en fazla tekerlek olacaktır.

    Son olarak haberlere çok fazla itimat etmeyin.
    Lütfen kendinizi biraz aşın, ülkemizin medyası tarafsız değildir ve köpeklere özellikle kötü bir değer biçer çünkü onun hakkında yapacağı kötü bir haberi insanlar izler sonrasında şikayet edecek bir mercide yoktur karşılarında.

    Rize insanını bilirim orada uzunca bulundum, emin olun haberde anlatıldığı gibi gelişmemiştir bu olay.
    Rize insanı bildiğini okur oraya özene bözene öznesi virgülüne zarfına tümlecine bakarak demec vermez, direk küfreder, küfredeceği içinde ortaya böyle bir haber çıkmaz medya onların demek zorunda beklediği lafları kendisi yazar bir gram dışına çıksan medya gene kendi bildiğini yazar sonuçta ortaya yanlış haber çıkar.
    Sonsuza kadar yatabilen ölü değildir,
    Tuhaf zamanlarda ölüm bile ölebilir.

  11. #11
    Şenonar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ocak 2008
    Şehir
    hatay/iskenderun
    Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    İnanın Bu olayda o köpeklerin hiç suçu yok bunu eğiten insan dışı mahlukların suçu o hayvanları küçük yaşta saldırmaya alıştırıyorlar sonuçları her seferinde kötü oluyor.
    Bir insanı bile küçüklükten nasıl yetiştirseniz öyle büyür.
    Bahadır Şenonar A rh(+)
    Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.

  12. #12
    overcloud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Mayıs 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    XL650V Transalp
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bazı konular açılmıştı motora ve motorculara saldıran köpekler hakkında.kimi arkadaşlarımız köpeklere kıyamazken ben ve benim gibi düşünen bazı arkadaşlarım saldıran köpeğe bizde saldırırız demiştik.sokak köpeği süs köpeği bekçi köpeği...hepsi aynı hepsi hayvan..buyrun bu da eğitimli köpeğin yaptığı vahşet..bakalım yinede onları savunanlar tehtit olarak görmüştür diyenler olabilecekmi??


    http://haber.mynet.com/detay/yasam/e...me_haber_image
    yanlış hatırlamıyorsam o konu başlığında bir arkadasimiz havlayıp yolunu kesen gir grup köpekten bahsediyordu, kendisine saldıran köpeklerden değil. zaten çoğu köpek motoru yavaşlatıp motor gürültüsünü azalttığınız zaman sizi kovalamayı bırakıyor, eğer niyeti saldırmak değilse.

    bir köpek sizlere bu şekilde saldırırsa tabiki kendinizi savunmak en doğal hakkınız ve zaten bunda herkes hem fikirdi, bunu tartışmak bence anlamsız. gereksiz bi konu basligi açip ayni konuyu yine alevlendirmişsiniz.
    the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda

  13. #13
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2008
    Şehir
    istanbul pendik
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Alıntı otopsici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu memlekette insanlar kopekten beter bir sekilde olurken sahip cikmayan hayvanlar memlekette insan haklari yasasi yokken hayvan haklari yasasi cikartti avrupada kopegin birini isirmasina gerek yok hayvan herhaangi bir insana saldirsa bile sahibinden alinip yokedilir bizde cocuk parcalamis belediye baskani kimlikli hic bisey yapamayiz diyor PANTER EMEL denen kadinin cocugunu parcalarlar insallah da o zaman hayvan haklari savunuculari ni gorurum ben
    cocugun babasinin yerinde olsam tufegimi aldigim gibi vururdum o kopekleri bu ulkede bu kanunlar oldukca daha cok cocuk parcalanir
    ne diyeyim sana dostum..bendensin
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

  14. #14
    kamehame - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Ekim 2009
    Şehir
    istanbul-şişli
    Motosikleti
    turuncu!!
    kaldı ki ben de köpeğimi gezdirirken sokaktaki çocuklar köpeğe çok farklı davranışlarda bulunuyorlardı .kuyruğunu çekmeye çalışanlar vuranlar önune gecıp kızdırıp korkutmaya çalışanlar.e ne diyeyim köpek bu sen insan gibi davransan o da olması gerektiği gibi davranır ne yazık ki medyada bir hayvan sadistliğidir gidiyor.olay köpeklerde değil köpekler mılyonlarca yıldır insanlarla dost halde yaşayan bir canlı.çocuklarımıza neyin nasıl olduğunu öğretip hayvan sevgisi vermeliyiz.bi köpeğe asla acı çektirmem ama bi hayvana eziyet eden bir insana çoluk çocuk ayırt etmeden acı çektirebilirim.
    0-100 sana kalmış 100-0 1 saniye...

  15. #15
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Mayıs 2010
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    Kawasaki KLE 500
    Bundan 20 sene önce yada en fazla 30 sene önce pitbul denen sevimsiz itici şeytani köpekten haberimiz varmıydı ? yoktu çünki o senelerde alman profesör louis doberman ın genler üzerinde oynayarak ürettiği sözüm ona zamanın klas köpekleri kafadan sakat dobermanlar vardı, bu gün medyada özellikle nasılki pitbul saldırısını ve dehşetini okuyorsak o dönmelerdede doberman dehşeti vardı, DOBERMAN kimin icadı ? alam profesör LOUİS DOBERMAN , PİTBUL ? ben bilmiyorum kimbilir hangi manyağın ürünü !!

    İnsanlık ne ediyorsa kendine ediyor, bedelinide yine ödeyecek olan bizleriz, ve abbath nikli üyenin görüşüne sonuna kadar katılıyorum, olay rizede oluyor yaralı çocuğun babası sakin ve vakur bir tavırla açıklama yapıyor, çooookkk şaşırdım !!! benim beklediğim çoktan parabellum u çekip kurşun dökmüştü bile, hatta bir adım daha ileriye gider kan davası bile başlatırdı..

    Şimdi o yaştaki çocuğun ruhuna yer etti bu saldırı, artık ömrü boyunca unutamıyacak ve köpeklerden korkacaktır, neden ? kendini bilmez köpek sahibi denyolar yüzünden, peki aynı şey benim çocuğuma olmuş olsa? önce o iti kevgire çevirir sonrada sıra o itin sahibine gelirdi, tabiki biraz daha insani çerçevede..

  16. #16
    y.infernal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Ağustos 2008
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    VW Polo
    Köpeğin sizi ısıracağını kuyruğundan anlayabilirsiniz. Kuyruğu dikse yani yukarı bakıyorsa hemen kaçsanız iyi olur Kuyruğu aşağı bakarak saldırıyorsa o köpek sizi ısırmaz. Bu bilgi tıbben kanıtlanmıştır.

  17. #17
    praetorian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Ağustos 2005
    Şehir
    İSTANBUL
    Motosikleti
    yok
    ulkemizdeki bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma hastaliginin bir baska ornegini daha gordugumuz bu baslikta, yine biraradayiz. Evet gelelim saldiran kopege, kopek dogdugu andan itibaren iletisime gecer ve buyudukce ogrendiklerini uygular. Kolpaci sahip muhtemelen defalarca dovmus tut tut olm uuuu kis kis kis diyerek insanlara gazlamistir. Bunun sonucu hayvan kendine guvensiz dengesiz bi yapiya gelip psikopat olmustur.
    Velhasil cocuk parcalayan kopekler oldugu gibi cocuk parcalayan,cocuga tecavuz eden insanlarda bulunmakta olup. Ayni aptalca mantikla insanda insan iste hepsi ayni demek gerekir. Bu sekilde arkadasin mantigina gore, butun kopekler kotuyse kakaysa, kendi formu olan insanda kotudur.
    Ancak boylemidir bilemiyoruz. Ama bildigim zamaninda bi kopek kendisini rahatsiz etmis ve cocukluk travmalarindan biri olarak kendisinde yer etmis. O kadar belli ki uzerinden x gun gecmis bi konuyu usenmeyip arastirip geliyor tekrardan..
    Neyse bir motosiklet forumundaki bu seviyeli tartismaya nokta koyarken, motosikletimi muayeneye goturmeyelim.
    asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?

  18. #18
    polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Mayıs 2006
    Şehir
    istanbul-beşiktaş
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    köpekler kim onlardan korkuyor, kim onları sevmek için yaklaşıyor vs hissediyorlar, kabadayı sinirleri bozuk bir köpeğe kendisinden korktuğu anladığı bir tip yaklaştığı zaman hayvan üzerine koşup havlamaya başlıyor, eğer kişi kaçarsa vay haline, kaçmazsa aptal hayvan iyice aptallaşıyor etrafına bakıyor, orada kalıyor, yeter ki göz teması ve kaçma olayı olmasın, burada bir köpekle bir hafta önce göz temasım oldu, tanıdı beni, atletik hareketli bir tip kendisi, bekçilik yapıyorum havasında takılıyor, dün gece beni gördü koştu havladı aniden, yanımdan da hızlıca motor geçti, az kalsın motor bana çarpıyordu, dönüşte kaldırımı değiştirmeme rağmen şerefsiz koştu geldi havladı gene, yine kaçmadım, yürüdüm orada kaldı, ama çok azor bir durum, ısırsa ayağımı, üzerime atlayacak gibi geldi, sonuç olarak bir daha o yolu kullanmayacağım ... 2 sene öncede aynı durum vardı, iki köpeğinde kafa yapısı pitbull'a benziyor, vucut atletik ve tüysüz, ne tesadüf di mi? belki de genleriyle oynandıkları için böyle oluyor..

  19. #19

    Üyelik
    19 Nisan 2010
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    CBF150-2011-Silver
    evet köpekleri anlamsızca sokaklara salmak doğru değil haklısınız ama ben denizlide yaşıyorum ve burdada belediyenin denetimli köpekleri var en işlek caddelerde hemde ve onlar öyle davranıyorlar ki resmen insanlara örnek oluyorlar. Ama bazı insan demek istemediğim 2 ayaklılar bu köpeklere anlamsızca taş atma, rahatsız etme vs hareketlerde bulunuyor. Bunlara ne demeli peki durup duran hayvancağızın canını yakmak ? Hayvanları koruyalım onlara sahip çıkalım onları başı boş bırakmayalım
    olumune bu sevda..

  20. #20

    Üyelik
    30 Haziran 2010
    Şehir
    Başkent
    Motosikleti
    151 RS
    köpek çocuğu parçaladı diyor başlıkta yhaa , Allahım yarabbim parçalanmış bir hali war mı çocuğun!! başlığı gören çocuk 5e bölündü sanır
    öte yandan da minik yawrucaka büyük geçmiş olsun, bu gibi olayların bana göre tek sorumlusu bi şekilde o hayvanları başı boş bırakan biz insanlarız. köpeklerin çok az suçu war...
    [I]ßiz YoLa çıktıkLarımızı YoLda ßuLdukLarımıza Değişmeyiz... [I]


    REKLAM ALANI
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)