Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Yediemin Motorları

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2007
    Şehir
    Dünya
    Arkadaşlar mesleğim gereği ara sıra hacize giderim.

    Nerdeyse Borçlunun kapısına gitmeden , maaş , tapu haczi veya aracını bağlamadan kimse borcu ödemek için kılını kıpırtatmıyor.Borçlunun evine gitmişiz, eşi kocasına haber veriyor adam telefonun diğer ucundan halen aydın efesi pozlarında " benim evime kimse hacze gelemez nağraları" ne gelemezi hacım , geldik bile, evindeyiz işte uzlaşmayacaksan borca yeter miktarda olduğunu tahmin ettiğimiz eşyaları kaldıracağım. trafikten ,tapudan malını mülkünü bulup , ssk dan bagkurdan çalıştığı, maaş aldığı sistemi ,bankalardan vadeli veya ticari hesabı varsa bulup bloke edip ,nerden ne yakalarsam haczi koyacağım.halen bir pozlar halen tehditler.

    Çok üstüme saldırıldı arkadaşlar , köpek salan,bıçak çeken , satır fırlatan , kendimi yakarım diyen. mafyayım ,ocak başkanıyım salarım üstüne birileri diyen , asarım keserim diyen , evimi pkk lılar bastı diye 155 e ihbar edip gözümüzü korkutmaya çalışan ,aklınca malı kaçırmaya çalışan, ne kadar cins insan isterseniz var.yaptıklarını (ölümle tehdit , darp , kesici aletle saldırı , ateşli silahla tehdit, haizden mal kapırmak veya hacze mukameve etmek) tutanağa geçirip dava açsak çoğu cezaevini boylar. ama amaç tahsilat olduğu için bu yolu pek uygulanmaz. ancak iş inada binerse, borçlu her şekilde cezaevine gönderilebilinir.

    Ve ister inanın ister inanmayın mal kaldırmadan araç bağlanmadan kimse ödeme yapmaya teşebbüs etmiyor ne zamanki araç bağlanır eşya kaldırılır o zaman hemde kısa sürede ,her nerden bulunursa para bulunur ve borç kapatılır.boşu boşuna faiz işliyor yazık dedikçe inadınamıdır nedir çözemedim ,kimsenin umurunda olmuyor.

    İcradan şatış külfetli işlemdir.ilanı, tellaliyesi, gayrimenkul ise satışa esas son durumu kıyme takdiri ,başka hacizler varsa 100 madde malumatlarının sonucunu beklemesi işkencedir. hiç bir avukat işin bu aşamalara gelmesini istemez.yedieminde günlük masraf işler keza icrada günlük ayrı faiz yürür. icra masrafları dosyaya eklenir.bunun gibi sebeplerden dolayı 10 ay gibi bir sürede nerdeyse borç ikiye katlanır. buna rağmen insanlar halen borç ödenmiyorsa ve borçlu kulağının üstüne yatıyorsa ,satılan ürün "ağlayanın malı" değil "eşekliğine doymayanın" malıdır.ayrıca bu şekilde genelde borç kapanmayacağı için ek talimatla yeniden haciz gelir.

    Ve genelde bu tarz ürünleri alan ya borçlu tarafında ya almak yada fiyaı yukarı çekmek için soyadı tutmayan bir akrabası ( enişte, baldız, kayınpeder gibi ) ya da alacağa mahsup alacaklının bizzat kendisi olur.çok nadiren dışardan insanlar bu tür satışlarda mal alır.

    Yazı fazla uzadı farkındayım başkada yazmam bundan sonra: Bu başlık vesilesiyle size son bir tavsiye.Dikkatlice okumanız manfaatinize olur.

    Diyelimki size haciz geldi ve telefonla haberi geldi.üzerinizde ne varsa boşaltın.kıymetli saat, takı ,telefon varsa başka bir yerde bırakıp bu şekilde gidin.arabanız varsa araba ile gitmeyin. İcra memurunun üst arama yetkisi ve el koyma hakkı vardır.üzerinizde nakit, çek, para, kıymeli emtia ne bulursa haczeder. Söyleyeceğim şaka gibi gelebilir ama ağzınızda altın diş varsa, görülecek şekilde bile gülümsemeyin.icra iflas kanununları halk tarafından pek bilinmemekle beraber size basit gelecek bir söz ve eylemde bile, şikayet durumunda, para cezasına dönmeyecek şekilde , hapis cezaları olan kanunlardır.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2009
    Şehir
    İstanbul-Kadıköy TAMER
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    bence de alınabilir.ağlayanın malı kısmına katılmıyorum,belki ara'da bir kaçtane haksız durum olabilir orası ayrı çünkü burası Türkiye.ensesi kalın olana dokunmuyor kanunlar.
    alacağınız ürüne iyi bakın arkadaşların dediği gibi çoğu parçası yerdeğiştirmiş olabilir sonradan yeni parası vermeyin eski ürüne
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

  3. #23
    ozturkkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    28 Nisan 2010
    Şehir
    Avcılar
    Motosikleti
    Suzuki Inazuma GW250 F
    Şimdi bu başlık altında kimsenin değinmediği bir nokta var .

    Herkes hacizden bahsediyor fakat çalıntı motor başlığı altında kimi bulunan motorların yed-i emin otoparklarında yattığı fakat sahibine haber verilmediği için oralarda çürümeye terkedildiği söyleniyor.

    Bu motosikletlerinde satışa çıkma ihtimali varmıdır acaba ve söylediğiniz ağlayanın malı olayı bunlar için sözkonusu olabilir .
    You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak

  4. #24
    tekintekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ekim 2008
    Şehir
    GELİBOLU
    Motosikleti
    Suzuki BANDİT 650 S (Haydut)
    Bize (MT) ters ,rajona ters...
    doğuştan çaresi olmayan bir hastalığım var,her gördüğümü adam sanıyorum...


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)