Profesyonel motorcu değilim.Bu yaştan sonrada olmayıda düşünmüyorum.

Vatandaş olarak tekmeleri fettan güzel süloya bir şey demediğim gibi başkalarınında herhangi bir şey diyeceğini zannemiyorum. Motorsiklet camiiasında oluşan tepkinin bence asıl nedeni , temsil ettiği kuruma ve makam yapması gereken tüm görevleri yapmadığı ve yapacağına dair en küçük bir emare göstermediği gibi . sıfatına ve makamına yakışmayan , o koltuğun ve ünvanın , kendisine sınırsız yetki ve kafasının her estiğini yapabilme gücünü verdiği , federasyon yekilerini ve yapırım gücünü paşa keyfi nasıl isterse , o yönde kullanabileceği ve kimseye hesap vermeyeceği , zannıyla hareket eden , mahalle kabadayısıvari , uygulamaları , hal ve tavırları.

Dernek , federerasyon veya konfederasyonlar gibi oluşumlar.kimsenin tapulu malı olmadığı gibi kimse ömür boyu böyle makamlarda oturmaz.makamı ve ünvanı ne olursa olsun , kimse buralarda keyfi yaptırım yapamayacağı gibi kişisel garezleriyle bir grubu ben yaptım oldu mantığıyla yerden yere vuramaz. vurursan süloya o yetkiyi veren sistem , sülodan o yetkiyi almayıda bilir.bugün 3 ay hak mahrumiyeti belki yarın ömür boyu men.

Ayrıca şahsi olarak tipine gıcığım.gıcık olma hakkımı kullanıyorum.böyle kafalar ve zihniyetler yüzünden , gerçekten bu sporu profesyonel olarak yapacak ve dünyaya Türkiyenin adını duyuracak , 2. bir kenanımız çıkamıyor.çıkamaz da.