Kask bedenleri

Hangi beden kask kullanıyoruz?

• Kullanılan toplam oy
    45
  • Anket kapatılmış .
Merhaba arkadaşlar. Yıllardır kask satarım ve yıllardır idda ederim Türk insanı XL beden giyer diye :) Şimdi merak ediyorum iddam da haklımıyım? Saygılarımla.

Kaska göre değişiyor sanırım,59-60 benim kafa ölçüm. Lazerda L(etiketini söktüm emin değilim) oluyor Shoeide XL:silent::silent::rendeer:

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o "büyüyünce de giymek için" bir beden büyüğünü almaktan kaynaklanıyordur... :)

deo

Forumdan Uzaklaştırıldı
benim kask kafaya takınca karpuz gıbı duruyor şöyle yanlardan dar cene kısmı uzun bir kask önerirmisiniz ?

o "büyüyünce de giymek için" bir beden büyüğünü almaktan kaynaklanıyordur... :)

:) Bide bilseler aslında kask bedeni en az kaskın metaryeli kadar önemli olduğunu..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:40 ----------

benim kask kafaya takınca karpuz gıbı duruyor şöyle yanlardan dar cene kısmı uzun bir kask önerirmisiniz ?

Lazer Vertigo modelleri :)

Merhaba arkadaşlar. Yıllardır kask satarım ve yıllardır idda ederim Türk insanı XL beden giyer diye :) Şimdi merak ediyorum iddam da haklımıyım? Saygılarımla.

abi yani bu anketin amacı dur bakiyim kaç tane gocagafalı motorcu var diye ölçmek mi :p

Kafamın çevresi 56 cm. Şu anda Zeus L beden kaskım var, kafam kaskın içinde dönmüyor ama yine de biraz boşluk var. 56 cm için önerilen beden S olmasına karşın; yaz-kış balaklava kullanmaya da karar verdiğimden, ikincisini (deneme şansım olmazsa) M beden alacağım, sanki tam olacak gibi geliyor bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar