Eğer kaderinizde yaşamak varsa....

LÜTFEN !!!
İLK FOTOGRAFIN ALTINDAKI AÇIKLAMAYI OKUMADAN İKİNCİ FOTOĞRAFA BAKMAYIN

YUKARIDAKI FOTOĞRAFTA ARABANIN YOL BARİYERLERİNİ YIKARAK YOLDAN ÇIKTIĞI YER GÖZÜKÜYOR (FOTOĞRAFIN SAĞINDA İNSANLARIN DURDUGU YER)

KAMYONET FOTOĞRAFIN SAGINDAN SOLUNA DOĞRU GİDERKEN YOLDAN ÇIKIYOR VE BARİYERLERİ KIRIP SU İSALE KANALININ ÜZERİNDEN TAKLA ATARAK ŞU ANDA DURDUGU YERE DÜŞÜYOR.

ŞİMDİ İKİNCİ FOTOĞRAFA BAKINIZ.

EĞER KADERİNİZDE YAŞAMAK VARSA....
BÖYLE BİR YERDE TAKLA DA ATSANIZ SAĞ KALABİLİYORSUNUZ…!

İlk baktığımda PhotoShop herhalde dedim. Sonra araştırdım biraz fotoğraflar gerçekmiş. Kaza 30 Aralık 2006 tarihinde Amerikanın Utah eyaletinde Hurricane diye bir bölgede olmuş.

Bir bilgi yok ama sürücü kurtulduktan sonra kalp krizinden gitmemişse iyidir:)))

http://www.cnn.com/2007/US/09/06/utah.crash/index.html

Yahu resmen kanım dondu,bu nedir böyle resimlere bakarken resmen kalp atışlarım hızlandı.

uzun zaman önce görmüştüm, hatırlatma için teşekkürler.gerçekten dehşet görüntü

Allahın sevişen kuluymuş diye biz söz varya aynen o hesap :)

ALLAHIN sevişen kulu değil... yoksa yani herkes sevişiyor birileriyle..... doğrusu ALLAHIN SEVDİĞİ KULUYMUŞ olacak. çok bilmilmişlik değil kusura bakma düzeltmek istedim sadece bu arada benimde yaptığım kazalar geldi aklıma .... şimdi çok uslandım. trafik kurallarına uyan bir insanım. ALLAHA bin şükür hayattayım.

bu ve benzeri birçok olayı aslında her gün yüzlerce kez kendi hayatımızda yaşıyoruz. sanırım buna kısaca kader deniliyor.
saygılar.

Motosikleti
Hornet
Benimde tüylerim ürperdi..Şans işi birazda..
Örnk ben Allah Korusun Öyle bi kaza yapsam araba yolda ben aşşada olurdum..Öyle bi eşek şansı var gidiyo:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar