Farkında Mıydınız?

Merhabalar.
Motorumun arızası için teknik destek dışında ilk defa başlık açıyorum.
Ama cidden şaşıracağınızı düşündüğüm Bir durum ile karşı karşıyayım.
-Bir adet blacklight para kontrol ışığı ile aklıma ehliyeti kurcalamak geldi.
Bu benim ehliyet (en amele resimlisinden)
111om.jpg

Şimdi bunu belki güneş ışığında falan farketmiş olabilirsiniz ben görebiliyordum mesela eskiden de.Beyaz beyaz belli oluyor.
http://www.vsresim.com/upload/resim_20100314221621_6.jpg
Asıl bomba şimdi
http://www.vsresim.com/upload/resim_20100314221633_4.jpg

Meğer bizim ne kadar dandik bir tasarım ,60 lira sadece kağıdına verdik bunun dediğimiz ehliyet te ne ali cengiz oyunları varmış. Anıtkabiri koyuvermişler.
AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa tepkilerini bekliyorum. :):):) (2. ve 3. resimler bilerek link olarak verilmiştir)

Moderatör tarafında düzenlendi:
evet linkler gözükmüyor ,, ben bunu biliyordum daha önce acılmış olabilir bunun gibi topic

abi ehliyetten ne bekliyordun da yani ne olursa verdiğin paraya değer olacaktı???

resmiyet yönünden trafikte başını ağrıtmayacak bir kimlik işte.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Asıl bomba şimdi

bunun dediğimiz ehliyet te ne ali cengiz oyunları varmış. Anıtkabiri koyuvermişler.
AAAAAAAAAAAAaaaaaaaaa tepkilerini bekliyorum. :):):)

Ali cengiz oyunu derken?.... :silent::silent::silent::silent: Memnun olmamış gibi bir durum ortaya koyuyor yazın... :farao::farao:

Anıtkabir olmasını istemiyormusun?... :bounce::bounce::bounce:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir de şu plastik kaplamayı Pvc kaplamaya izin verilse çat çut kırılıyor cüzdanda, kaplamak yasak.:silent:

Bir de şu plastik kaplamayı Pvc kaplamaya izin verilse çat çut kırılıyor cüzdanda, kaplamak yasak.:silent:

onun çözümü var belediye otobüsünün kentkart kılıfını kullanıyorum (pvc kılıf) ehliyet ilk günkü gibi :cat:isteyince çıkartması takması çok basit hemde dayanıklı.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:43 ----------

Ali cengiz oyunu derken?.... :silent::silent::silent::silent: Memnun olmamış gibi bir durum ortaya koyuyor yazın... :farao::farao:

:silent::silent::silent::silent::silent:

Çok güzelmiş gerçekten süper bende ilk defa gördüm

PAYLAŞIM İÇİN SAĞOL

ben hiçbirşey demiyorum artık.
Eğlence , sohbet amaçlı açılmış bir başlığı da şimdi bir şekilde benim bu mesajıma vereceğin altta kalmama cevabı ile tartışmaya cevirecen ya.Ben pişman oldm şimdiden birşey paylaştığıma...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
ben hiçbirşey demiyorum artık.
Eğlence , sohbet amaçlı açılmış bir başlığı da şimdi bir şekilde benim bu mesajıma vereceğin altta kalmama cevabı ile tartışmaya cevirecen ya.Ben pişman oldm şimdiden birşey paylaştığıma...

Kuvvetle yaptığım muhabbet farklı...Ama senin ilk mesajındaki anlam farklı.... Bu tip konulara aşırı hassasım... Tepkim sadece yazılım şeklineydi... Anlatımaydı.... Sana değil....

Ayrıca bişeyleri paylaşmak her tür eleştiriye açık olmaktır.... Bunda eğlence de olur tartışmada.... :cat::cat::cat:

onun çözümü var belediye otobüsünün kentkart kılıfını kullanıyorum (pvc kılıf) ehliyet ilk günkü gibi :cat:isteyince çıkartması takması çok basit hemde dayanıklı.

Eyvallah da ben belediye otobüsüne ve tranvay mı taramvay mı her ne karın ağrısıysa ona da en son kaç sene evvel bindiğimi bilmiyorum,sağol kırmam bir daha.:)

ne güzel işte arkadasm türkiye cumkuriyeti ne anıt kabır var helal olsun adamlara güzel yapmışlar bu şekilde hıcbır zaman senın ehlıyetın sahte dıye karakola gitmene gerek kalmıyor onunda demekki sahtesınden ayrılmasının izleri ordakı gizli simgeler sıkıntı yaşamazsın türkiye cumhuriyeti yazan bır belge işte ne güzel bence bu yazıyla gururduy eger türk isen :)

blacklight para kontrol ışığı ile aklıma ehliyeti kurcalamak geldi.

senin aklına ne garip şeyler geliyor öyle? :cherry:

bizzat ben UVA ve UVC ışınları ile denedim. (UVC ışınına fazla maruz bırakmayın ehliyet eriyebilir) :cherry:

daha önce açılmış, şaşırılmış ve kapanmış bir topic

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar