daha önce gören bilen duyan duyupta söylemeyen varmı :)

ben 6 aydır kullanıyorum.bu fiyata bu kalite mükemmel.ne rüzgar ne ses geçiriyor..ve daha bugün okudum.avrupada yapılan testlerde 4 yıldız almış ls2 nin mono ve diğer 2 modeli..istersen bunuda bir araştır..

ben 6 aydır kullanıyorum.bu fiyata bu kalite mükemmel.ne rüzgar ne ses geçiriyor..ve daha bugün okudum.avrupada yapılan testlerde 4 yıldız almış ls2 nin mono ve diğer 2 modeli..istersen bunuda bir araştır..

senin kullandığın ls2 bumu kardeş hiç görmedim ben ne ruzgar ne ses alıyo dedin hoşuma gitti cidden oylemi bende ls2 cartoon var sanki hiç takmıyorum ruzgar tamamen yüzümde ve ses var.

yani diğer kasklarında kaliteli ve güzel işçilik yaptıysa bunu bozuk kötü yapıcak değil yeni ve güzel bi kask gibi benim fikrim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:13 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:06 ----------

kardeş senin kask hangisindendi bi resim gösterebilirmisin

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kalıpları aynıysa aynıdır.Gayet şık.

pr011862max.jpg

Bu kask Zeus marka. Bir yerlerde arak durumu söz konusu sanırım :cherry:

cartoon modelinin aynısı sadece deseni deyişik...

aynısı deil carton modeli daha uzun kalıyo bunun yanında bu shoei kalıbında gibi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:41 ----------

pr011862max.jpg

Bu kask Zeus marka. Bir yerlerde arak durumu söz konusu sanırım :cherry:

bi bu kaska bakın bide linktekine zeus denilen daha uzun kalıyo yanlışmıyım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
avrupa da ki testlerde 4 yıldız almış bi kasktır ls2 kullanmadım ama kullananlar memnun ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar