Nasıl Motor?

]Arkadaşlar satoyama(mustafa abi) asğolsun niğdeden bi c 90 buldu 1,500 liraya. motoru çok sağlammış çok temizmiş. gövdede birkaç problem var ama giderebilirim. sadece sol alet kapağı yok o parça eksik.elinde olan var mı? veya nerden temin edebilirim? şimdiden teşşekkür ederim.
Fotoğraflar Buyrun...

pic0007pn.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:35 ----------

pic0007pn.jpg

pic0006b.jpg

pic0005v.jpg

pic0004tr.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:45 ----------

pic0003v.jpg

pic0002y.jpg

pic0001zf.jpg

pic0004tr.jpg

arkadaşlar ilk resim upload'um o yüzden kusura bakmayın ama öğrendim sonunda. :)

Son düzenleme:
uzun zamandır arıyosun..elinde baska secenekte yok sanırım..temizse al bence..aylarca motor arıyacağına 2 ay yavas yavas sağını solunu topla daha ii..hem sıkıntın bitmiş olur..bence guzel gibi..kaç model di bunlar..?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------

bu motoru profiline koyduğun fotoğraftaki 0 km hali gibi toparladığını görmeyi çok isterim..ama tabi niyetin ve imkanın nedir bilemem..

93 model.teşekkür ederim sağolun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:53 ----------

uzun zamandır arıyosun..elinde baska secenekte yok sanırım..temizse al bence..aylarca motor arıyacağına 2 ay yavas yavas sağını solunu topla daha ii..hem sıkıntın bitmiş olur..bence guzel gibi..kaç model di bunlar..?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:51 ----------

bu motoru profiline koyduğun fotoğraftaki 0 km hali gibi toparladığını görmeyi çok isterim..ama tabi niyetin ve imkanın nedir bilemem..

hocam niyetim aynen avatarımdaki gibi. en yakın zamanda motorun halini ve yaptıklarımı tek tek yayınlamak istiyorum.sizlerin fikirleri ve engin bilgileri benim için çok değerli ve çok önemli. :cat:

merakla bekliyorum..zaten bu alıp tamirat yapanlara hayranım..bende yapıcam böyle bişiy benimde var aklımda bir motor..ama zamanla......

hadı hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız surersın ınsallah havalar duzelsın bulusur bı gezı ayarlarız :cat:

hadı hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız surersın ınsallah havalar duzelsın bulusur bı gezı ayarlarız :cat:

durun hocam daha almadık soruyoruz sadece inşallah alıcaz ama :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:21 ----------

arkadaşlar motoru daha almadım sadece sizin fikrinizi almak için koydum fotoları. fiyatı 1500 lira.motor çok temizmiş.

aradığını bulmuşsun, motor yaşına nazaran çok temiz duruyor üzerindeki ufak tefek aksaklıklar çatlaklar tamir olur, almayı düşünüyorsan kaçırma ne zamandır arıyorsun, iyi bir bakımla 10 üzerinden 8 olur bu motor:cat:

aradığını bulmuşsun, motor yaşına nazaran çok temiz duruyor üzerindeki ufak tefek aksaklıklar çatlaklar tamir olur, almayı düşünüyorsan kaçırma ne zamandır arıyorsun, iyi bir bakımla 10 üzerinden 8 olur bu motor:cat:

sağolun teşekkür ederim 2 senedir arıyorum inşallah olacak bakalım hayırlısıyla

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:18 ----------

Arkadaşlar elinde c 90 dan çıkma parçalar olan var mı? özellikle sol taraftaki ıvır zıvırı koyduğumuz kapak?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:36 ----------

arkadaşlar size sesleniyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence acele etme daha temizini bul,eksoz ve grenajların fiyatı 500'ü bulur.Daha bir sürü ıvır zıvır 1000Tl harcarsın ona. Bunu buldum.

1600 pazarlıklı.:)

Gönlünce temız bırını bulursun İns,hosuna gıttıyse kacırma bence yavas yavas eksıklerını gıderırsın zamanla:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Napacan o külüstürü.Sağını solunu toplayıp masraf yapana kadar al bi tane ikinci el cbf150 bak keyfine.

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
selim bu honda c90 konusu kapanmıştır, ne ben sana motor buldum neden sen gördün beğendin bitmiştir :cat:

ben bir pireye bir yorgan yakarım beni tanıyanlar bilir.. benim adımla motor almak herkese nasip olmaz

sana kendi huyumdan biraz bahsetmiştim bunları burada tekrar yazmama gerek varmı ? telefonda konuştuk msn de konuştuk dakikalarca senin için memlekette milleti, babamı seferber ettim (bugün motorun sahibine ulaşamadı diye 57 yaşında adama fırça attım) bunuda biliyorsun ne yani şimdi forumda "alma güzel değilmiş, acele etme boşver, beğenmedik, daha iyisini bulursun, o para çok" deseler vazmı geçeceksin? senle ne konuştuk? :wiinkk:

çok sağlam bir ustadan onay almış bana tavsiye edilmiş bir motor olduğunu sırf memlekete gitmeye getirmeye üşendiğim için almadığımı söyledim diğer internet sitelerinde bu fiyata daha iyi durumda olanını bulsam ben alıcaktım zaten max bütçem 2000tl abi dedin 2 ay önce araya tanıdık girerek bana 1500tl fiyat çekilmiş motordur..
m
bu sitede bu motordan en iyi anlayan danışabileceğin en uzun yıllar kullanmış iki kişi var biri bendiğeri @aykan murattır demedinmi? bir sürü c90 konusu açtın durumunu merakını hevesini anlayan biri olarak sana yardımcı olmak istedim ama bu konu için bana bir danışabilirdin ne yani benim yaptığım açıklamalar yetmedimi ?

sağlıcakla kal

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:28 ----------

http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/73513-yardiminiza-ihtiyacim-var.html

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:38 ----------

günlerce forumda c90 diye yırtındın kimse oralı oldumu? bu icraatlerı neden göremedik günlerdir aylardır?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:39 ----------

açtığın konulara saçma sapan motor resimleri koyup seninle dalga geçmedim:wiinkk:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
mustafa seni anlıyorum haklısın, ben esas senin neye kızdığını biliyorum

Dostum benim okulumda bu makinelerden 2 tane var.Aynı görünüşteler ve gıcır gıcırlar.Bak şöyle yapalım.Makinelerin sahibiyle tanışayım senin için.Satmayı düşünürse mesaj atarım sana.Bu gün bilgisayarım formatlanacak.Akşama kadar geri gelecek.Geldiğinde mesaj atarım.Ama o motorun grenajlarında çatlak ve kırıklar var sanırım.Parçayı bulmak zor olabilir.Sıfır grenaj takımı almak ta pahalıdır.Bence grenajlarda kırık çıkık olmayan bir motor bulup komple fırın boya yaptır.Şöyle sedefli beyaz birşey.Hem kendi zevkine göre topla hem de güzel birşeyler yap.Bence o motora o para fazla gibi.Ayrıca motor parçalarından değiştireceğin varsa daha performanslı birşey istersen TAKEGAWA diye bir marka var.Tavsiye ederim:)

Son düzenleme:
Gerçekten sevdim burayı c90 alma cbf al diyenler vs vs acayip polemikler bu motoru tanımayan üstüne çıkmayan yorum yapmasın lütfen,Selim kardeşim bu motorun en gebermiş hali bile 3 tane cbf 2 de innova eder eğer bi problem yoksa ki yoktur,satoyama mustafa referansı sağlam kardeşimizdir,al bence o kapak konusunu okadar takma bulunabilir ben bi sorayım çarşıya indiğimde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar