hangisi ıyı

arkadaslar merhaba
ben motor almayı düşünüyorum. mondial 125 uag yada kuba 125-6 arasında kaldım sizce hangisi ıyı.hangisini onerırsınız.

arkadaslar merhaba
ben motor almayı düşünüyorum. mondial 125 uag yada kuba 125-6 arasında kaldım sizce hangisi ıyı.hangisini onerırsınız.

bu 2 motosiklet daha öncede defalarca soruldu:)forumu azcık incelerseniz sonuca ulaşırsınız. hayırlı günler.
Bu arada mondial 125 uag bnm tercihim

CRAZY caner he :) :mrgreen: valla kuba daha sağğlam bir motor diye duymustum ama ybr yada cbf tavsiye ederim bunlarıın yerine

çin malına bulaşma yoksa o sana sen ona bulaşıp gidersiniz :) onları alacağın fiyata araştır temiz bir ybr bul derim bunlar zaten tip olarak anyı ikiside çinli sorun çıkarmayan aletlerdir belki sanmıyorum ama ybr al kafan rahat bin motorada bindiğini anlarsın:wiinkk:

evet galıba dogru soyluyosunuz.2005 model bı ybr alsam fıyatlarıda uygun.daha ıyı olmazmı sızce...

2005 model bıtane var.20000km de.1900tl ıstıyor.nedersın sence.motorda bıse yoktur dımı.varsad nasıl anlarım :pale:

çin malindan uzaq dur esqi filan olsun japon olsun..bile bile lades yapma..bence

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ybr ye karar vermişsin ama yinede söyleyeyim. bildiğim kadarıyla küba daha seri bir alet. fakat uagler daha kolay bulunabiliyor ve daha kolay elden çıkarılabiliyor...

kesinlikle mondial neden dersen çoğu motorun parçaları yok piyasada ama mondial i her yerde bulabilirsin

bence kendin kıyasla ikisini şahsen ben olsam öyle yaparım mesela çelik cant çok önemlidir onun gibi özellikleri karşılaştır. Ben GAZİANTEP'TE oturuyorum burda kubanın fabrikası var parçalar çinden geliyo bildiğim kadarıyla ama burda montaj yapılıp satılıyor NOT. CUBA DEĞİL KUBA'YI KAST EDİYORUM.http://http://kubamotor.com/gaziantepservis.htm

ikisi de kötü. aynı fabrikada üretiliyor parçaları, montaj adresi farklı sadece. 2. el 2004-2005 bir ybr alsan bunların yerine? emin ol 50000 de bile olsa, motoru rektefiye görmemişse ikisinden de uzun dayanır. 30.000-35.000 de bir ybr işine yarar.

serilik istiyorsan mondial al hem motoru güçlendirme imkanın olur ikiside iyi değil ama kötünün iyisi mondial (yuki rs 100 ) buna bak kararın değişebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar