janta serit çektim nasıl olmuş

evet arkadaşlar bu arada sase rengim eskisine göre boya dinlendikçe az değişti nasıl olmuş sizce şeritler ve boya

40528478.jpg

68421514.jpg

53711241.jpg

kusura bakma olmamış bence şeritle bi kontrast yaratman gerek jantta.... motorun üzerinde az bulunan yada jantla zıt bi renk bulmalısın

kanka on numara duruyo normalinde bu tip motorları sevmem ama hoş duruyo renkler falan güzel olmuş

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok güzel olmuş eline sağlık ,birazda şu yaşadığın yerlerdeki güzel yerleri gezip bizle paylaş yaw gözümüz gönlümüz açılsın biz burada yağmur çamur bir şey yapamıyoruz:)

iyidir iyidir,kaç paraya oluyo bu,benim koca oğlana yapsam ne renk gider acaba,masrafı ne olur

Çok güzel olmuş eline sağlık ,birazda şu yaşadığın yerlerdeki güzel yerleri gezip bizle paylaş yaw gözümüz gönlümüz açılsın biz burada yağmur çamur bir şey yapamıyoruz:)

dostum bende öyle düşünüyorum 1 ay sonra baya biyer gezeceğğim bak bu geçen sene çektiğim zirveden manzaralar saklıkent-antalya ozman motorum daha 1 haftalık

aaaaaaae.jpg

dsc00762fg.jpg

dsc00796a.jpg

aga bi yanakta attınmı tekerlere tamamdır on numara ollur güle güle kullan kazasız belasız inş

Forumdan Uzaklaştırıldı
elıne saglık guzel yapmıssın motoru...
bak buda benımki:bounce:

Çok güzel görünüyorlar..Bence hiç öyle kontrast işlerine girme..

Her motosikletin bir karakteri vardır bence ama insanlar rengarenk, birbirinden tezat renklerle donatıp mahfediyorlar motorlarını..

Jantlar güzel olmasına güzel de aynasız hala motorun, işte o olmamış gene..

Çok güzel görünüyorlar..Bence hiç öyle kontrast işlerine girme..

Her motosikletin bir karakteri vardır bence ama insanlar rengarenk, birbirinden tezat renklerle donatıp mahfediyorlar motorlarını..

Jantlar güzel olmasına güzel de aynasız hala motorun, işte o olmamış gene..

bak abi dediğim gibi diğer yorumlardada belirttim güzel kibar bir ayna bulsam takacağım bak kendi orj aynası bu ne demek işstediğimi eimnim anlarsın abi

4227769_cho.jpg

bak abi dediğim gibi diğer yorumlardada belirttim güzel kibar bir ayna bulsam takacağım bak kendi orj aynası bu ne demek işstediğimi eimnim anlarsın abi

Ben okumamıştım o yazdıklarını..Neyse keyfine göre bir ayna bulunca fotolarını çekip atarsın foruma ilk mesajı ben yazacağım sana söz :)
Aynasız kullanırkende dikkat et kendine..

Forumdan Uzaklaştırıldı
senin racer da güzel kaç görüyor gerçek ibre ile:)

motoru alalı4-5 ay falan oldu...hız artırmak ıcın daha bısey yapmadım..orj halı ıle duruyor...125-130 arası oynuyor...bıde subap ayarı ıstıyor...onuda yapacam..dıslılerle de bıraz oynayacagım..ılkbaharı beklıyorum...sımdılık hava soguk ank da...hıza gerek yok....:cat:

motoru alalı4-5 ay falan oldu...hız artırmak ıcın daha bısey yapmadım..orj halı ıle duruyor...125-130 arası oynuyor...bıde subap ayarı ıstıyor...onuda yapacam..dıslılerle de bıraz oynayacagım..ılkbaharı beklıyorum...sımdılık hava soguk ank da...hıza gerek yok....:cat:

anladım peki bu 200 lük oolması neyi etkiliyor sanırım rampa çekişi ve ilk kalkış.ben 150 yaptım şi,mdi uçuyor

Forumdan Uzaklaştırıldı
200 luk olması...torku bekledıgımden fazla cıktı....dusuk devırde hıc zorlanmadan mırın kırın etmeden toparlayıp gıdıyor...
bende 150 yaptırmayı planlıyorum yaza dogru...daha tekrardan boya ısım var...komple butun parcalarına ayırıp temızlıycem ve boyanması gereken yerlerı boyayıp tekrar toplarlıycam...fabrıka cıkısı gıbı bısey olacak yanı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar