- Konu Yazar
Şu anda 16 yaşındayım.Seneye ehliyeti alıp motorsiklet almak istiyorum.Ama inanın hiçbir fikrim yok motorsikletler hakkında.1 sene daha okulda servis çekmek istemiyorum.18 ime kadar bekleyip araba almayı bekleyemem bunun ötesinde arabalarda 4 x 4 istediğimden
yaklaşık bir 70 bin olduğundan çalışma hayatına girdikten sonra sanırım bir 4 yılımı geçirmem gerekecek.Kısaca şimdi motorsiklet alacağım.Kız olduğum için açıkçası biraz tereddütlerim var umarum birşey çıkmaz.Neyse 2.el alacağım.3 bin lira civarı bütçe ayırırım çünkü ben alınca arkadaşlarımda alacak.Hepimiz ancak 3 bin çıkabiliriz.Böyle güvenli ama aynı zamanda sadece yol için kullanmak istemiyorum getirsin götürsün işim bu kadar demek istemiyorum motorsiklet binenler çok eğlenceli olduğunu söyledi bende aynı zamanda eğlenebileceğim bir motorsiklet almak istiyorum.Bu scooterlere baktım biraz ne değişik fark edemedim.Kısaca bana hangi motorsikleti önerirsiniz bu arada tabiki benzin için falan ekonomik olsun ki öğrenci insanız :mrgreen: Tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler...
Edit:Bu arada cc falan ne demek oluyor acaba ?
Edit:Bu arada cc falan ne demek oluyor acaba ?