Korumaların Önemi...

Arkadaşlar Birkaç Saat Önce Zincirlikuyu Mezarlıgının Kapısının Orada Dıreksıyon Hakımıyetımı Kaybedip Refüje Çarptım
Allah Korudu Sol Dızımdekı Ufak Bır Agrı Ve Sıyrıklar Dısından Hıcbırseyım Yok..
Başlığa Korumaların Önemi Yazdım Çünki Dizlikleri Görünce Sizlerde Anlayacaksınız Yaklaşık 50-55 Km Suratle Orta Şeritte Ilerlerken Sağımdakı Arabanın Uzerıme Dogru Gelmesıyle Sola Kaçtım Bu Esnada Virajı Alamayıp Refüje Sürtündüm Dengem Bozulunca Kendimi Refüjün Üzerinde Takla Atarken Buldum

Resimleri AKsama Dogru Yukeleyecegım Bır Sorun Oldu..

kardesım sende bu aralar amma kaza yapıyorsun nedır senın bu basına gelenler anlayamadım?neyse gecmıs olsun ucuz atlattın ve bırkez daha korumaların onemını anlamıs olduk aman kardesım cok dıkkat et kendıne))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok geçmiş olsun refüjü aşıp karşı tarafa da geçebilirdin :(

bu sayede trafikte tecrübe kazanıyorsun bedava tecrübe işte ...........daha nolsun

gecmis olsun abicim dediğin gibi korumaların çok büyük bir önemi var kazalarda.

Geçmiş olsun, o virajı bilirim aniden hızlanan arabalar, sağa yanaşıp mecidiyeköy'e sapmak isteyenler..Sakat bir yer..

kardesım sende bu aralar amma kaza yapıyorsun nedır senın bu basına gelenler anlayamadım?neyse gecmıs olsun ucuz atlattın ve bırkez daha korumaların onemını anlamıs olduk aman kardesım cok dıkkat et kendıne))

Ya Sorma İşim Geregi Sabahtan Aksama Kadar Motor Uzerındeyım

Dizliği Resmini Ekleyememiştim Resimler;

IMG_0124.jpg

IMG_0123.jpg

IMG_0125.jpg

IMG_0122.jpg

Öncelikle çok geçmiş olsun.Bende hemen mezarlığın yanındaki okulda okuyorum İSOV Yapı Meslek Lisesi.Okula sabah gidip gelirken oralarda çok sık arabalar sıkışıyo ama şuana kadar o kadar büyük kazalar olmadı,olmazda inşlh ama oraya özellikle mezarlığa gelmeden yaya geçidine yetkililerin bir an önce bi müdahale etmesi gerekir...

xph

Geçmiş olsun, korumalar gerçekten de görevini yapmış görünüyor...

Sağlam dağılmış dizlik gerçektende..
Yalnız ortadaki ızgaralardan yırtılmış hee baştan sakat bir dizlik gibi..Belki yekpare bir plastikten olaydı kırılmazdı diyeceğim ama o darbeye dayanacak dizlikte zor bulunur herhal..

Pro-sev mi marka?

Sağlam dağılmış dizlik gerçektende..
Yalnız ortadaki ızgaralardan yırtılmış hee baştan sakat bir dizlik gibi..Belki yekpare bir plastikten olaydı kırılmazdı diyeceğim ama o darbeye dayanacak dizlikte zor bulunur herhal..

Pro-sev mi marka?

Çok Sağlam Düştüm Sol Dizimin Üstüne Tam Diz Kısmını Vurmuş Olabilirim Çünki Mafsal Kısmında Buyuk Bır Parca Yok Zaten Dizlik Olmasa Ayağa Kalkmam İmkansızdı...
Evet Dizlik Pro-Sev Marka

çok geçmiş olsun. dizlikleri görünce Allah seni korumuş , dizinde birşey yok değilmi

çok geçmiş olsun arkadaşım görüldüğü üzere dizlik bayaa gitmiş yani Allah tan korumalıklarını takmışsın. bunun önemini bize birkez daha hatırlattın!!..korumasız ark.lara burdan duyurulur!!:cat:..resmen seni görmemiştir o araç malum ist. trafiği:farao:_ tekerimiz iki ama gözümüz 4 açık olsun hepimizin..

çok geçmiş olsun. dizlikleri görünce Allah seni korumuş , dizinde birşey yok değilmi

Çok İnceden Bir Ağrı Var Ama Önemli Değil Hissetmiyorum Bile :)
Bırakın Kasksız Bınmeyı Korumalıksız Motora Binmem Ve Şiddetle Tavsiye Ederim 3-5 Kurusluk Seyler Icın Hastanelerde Ugrasmaya Deymez
Korumalıkların Fıyatı dizlik:40 Bellik:40 Korumalı Eldiven:30 = 110Tl Hastanede Bir Film Çektirme Bir Alçı = En Kötü 250-300 TL Çekiceğiniz Acıda Cabası
Yarın Gidip Yeni Bir Dizlik Alıcam Ayriyetten Anahtarımda Kontağın İçinde Kırıldı Yeni Bir Kontak Almakta Şart Oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar