Go Back   Motosiklet.NeT Forum > MT - Moto Kafe > Moto Sohbet

2000 altı ss lerin ekmeği yendi mi?

Bu konuya 401 cevap yazıldı 8041 kere görüntülendi

Seçenekler
Alt
  (#401)
boy

boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: CBR600RR7
Kan Grubu: O Rh+
18-02-2010, 17:50

@Nemrut
Alıntı:
köprünün altından çok sular aktı. şu anda 600cc'im olsa pistte seni bu armut şeklindeki teknigimle geçerim.
Ben senin pozisyonuna isim vermedim, sen "benim armut şeklinde pozisyonum var" diyorsan onu bilemem İkinci sene ne değişti anlamadım? Yine armuttun Çoğu yarışa uyuyup yetişemediğin için elimde 2008 senesinin fotoğrafları olmayabilir ama yine bakarım arşive, başka armut fotosu varsa koyarım Sen önce bir 600cc makine bul, piste gidip bir ısın, sonra her turda yaptığın en iyi süreyi söyle bana, eğer benden iyi süre yapabiliyorsan zaten elini sıkarım, yapamıyorsan da sana 1 kg armut alırım pistte yersin 600cc ile yarışmak 125cc ile yarışmaya benzemez...
Alıntı:
bu lafımın üstüne şanzıman kapagını sürttügün fotoyu koy. ama nasıl sürttügünü de soyle.
O fotoyu herkes ezberledi zaten, şanzıman kapağı yere neden sürter sence? O yarıştan sonra lastiğin üzerindeki izleri inceleseydin anlardın neden sürttüğünü? Şanzıman kapağını geç, peglerin sürtmesi neden sence? Bir tek ben mi sürtüyorum pegleri? O sene sponsorum olmadığından yarış ayaklığı alamamıştım, yarış ayaklığı aldıktan sonra da sürtmedim hiçbir yerimi. Senin ne kadar yatırdığını fotoğraflardan görüyoruz zaten açıklama yapmana gerek yok. Amacım rezil etmek olsaydı, çok daha sağlam fotolar var bende merak etme Sana da fazla yüklenmeye gelmiyor, şanzıman dağıtacaksın
  Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
  boy - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#402)

Nemrut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: var
18-02-2010, 20:52

hala armut gibi pozisyonum var. bu işin sırrı bunda. öyle kenny roberts özentisi değiliz arkadaşım biz . seni bu armut pozisyonumla piste gömecem

sen de pocketbike ile ilgili bayagı rezil foto ve videolar var. ileri de şantaj yapabilme ihtimalin oldugundan seninle piste çıkmayacagım. çıksam da söz sana geçilecegim muhahah.
Alıntı:
Şanzıman kapağını geç
niye geçeyim canım insanlar bir düşünsün, şanzıman kapagı niye sürter. düşünemeyen de denesin
Alıntı:
Bir tek ben mi sürtüyorum pegleri?
ben de sürtüyorum

Konuyu Arkadaşların ile Paylaş
  • Konuyu Facebook a gönder.
  • Konuyu Google a gönder.
  • Konuyu Buzz a gönder.
  • Konuyu Digg a gönder.

Etiketler
2000, alti, ekmegi, lerin, yendi

Seçenekler