Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Chopper yapımı ya da modifiye

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    12 Aralık 2009
    Yürür aksamı dışardan alarak 0'dan toplayarak ya da eski bir motosiklet alıp üstünde oynayarak chopper (spyder) şekli vermek istiyoruz.
    Hangisini yapacağımız konusunda çok kararsızız, bu işlemler sonrasında ne tür bürokratik zorluklarla karşılaşırız? Bildiğim kadarıyla 100cc üstü motor yapımı yasalar nedeniyle epey zor, 100cc altı motoru 0'dan yaparsak elimizi kolumuzu sallayarak kullanabilir miyiz? Yahut modifiye etmek istersek aldığımız motosikletin şase ve motorunu değiştirmeden üstünde büyük oynamalar (spyder şekline sokmak) yapmak yasal olarak mümkün müdür?


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    01 Nisan 2007
    Şehir
    amerika
    Yapacağınız hiç bir modifiyeli aracı ruhsata işletmeden trafiğe çıkaramazsınız.Ayrıca kendiniz sıfırdan yapmak isterseniz topladığınızda 100 cc altında nasıl chopper olacak anlamadım.Mobylette motoru mu koyacaksınız?.Ve ayrıca yapacağınız motosiklet isterse 20 cc olsun bunu trafikte kullanmanız suçtur.En güzeli eski bir motosiklet alıp motor numarasını,şase numarasını bozmadan üzerinde küçük değişiklikler yaparak kullanmaktır.(Vizeden geçecek şekilde)


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler