Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Sizce değer mi?....

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    PoWeR_TeCH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2006
    Şehir
    Ankara
    Merhaba. Forumu 4 yıldır takip ediyorum ve bir motosiklet tutkunu olarak bu sitedeki tecrübeli arkadaşlardan bu güne kadar her konuda birçok bilgi edindim ve bilgilenmeye devam ediyorum. Forumda bilgi paylaşan herkese teşekkür ediyorum. Forumda çok mesajım olmadı çünkü bu zamana kadar yaşadığım birçok sorunu daha önce yaşayan arkadaşların tecrübelerini okuyarak çözdüm. Ancak bu kez farklı bir durum var. Size kısaca motosiklet serüvenimi özetlemek istiyorum.


    Motosiklet benim hayatıma 2007’de Ybr ile girdi. Halamın oğlu başka bir şehirde işe başlayacağından motosikletini satmak istiyordu. Ben de bizimkileri zor da olsa ikna ettim ve motosiklet sahibi oldum. Motosiklet 2005 model, kırmızı ve 18 bin km’deydi. Dünyalar benim olmuştu. Motosiklette gezerken yüzümü okşayan rüzgar o kadar tatlıydı ki üstünden inmek istemiyordum. Motosikleti yazlıkta köyde kullanıyordum. Dolayısıyla 3 ay binip kışın depoya kaldırıyordum. 2007 yazı benim için çok iyi geçmişti. 2008 yaza kadar çok zor sabrettim. 2008’de ehliyet için kursa başvurdum. Hayaller de git gide büyüyordu. İleride bi tane 600’lük alırım Türkiye turuna çıkarım. Zaten ufak ufak açılmaya başlamıştım. Günübirlik gezinti yapıyordum. 2009 yazı artık hedefler büyüktü. Bu sene Mersin’den Kocaeli’ye motosikletle gideceğim dedim. Kendim yavaş yavaş hazırlıklara başladım. Ta ki 21 Ağustos 2009 Cuma akşamına kadar………..


    Akşam saat 10:30.
    Köyden merkeze gideceğim sahil evinden birkaç eşya alıp geri çıkacağım. Gece sahilde kalır sabaha yayla’ya çıkarım dedim. Evdekilerle çay içiyorduk. 1 bardak içtim kalktım. Daha önce de akşam gidip gelmiştim. Bizimkilere güle güle dedim. Babam içine doğmuş olacak ki “Oğlum dikkat et” dedi. Gülümsedim. Motosiklete bindim. Kaskımı taktım. Yola çıktım. Bizim torosların yolu çok virajlı ve eğimlidir. Hızım 50-60 km/s S şeklindeki virajlardan birine daha girdim. Motosikleti yatırdım.


    Bir anda ışıklar söndü………..
    Zaten ben ne oldu demeye kalmadı. Yolun kenarı yoldan 1 mt aşağıda ve yol kenarı sivri taşlarla dolu. Işık tekrar yandı gibi bir şey hatırlıyorum. Motosikletin taşların içine doğru gittiğini gördüm en son bi baktım. Yerdeyim. Yolun kenarında. Elim ayağımı hareket ettirdim. Sağ kolumu kaldırınca tamamen kırıldığını anladım. Hemen sol elimle cebimden telefonu çıkardım bizimkileri aramak için…


    Telefon çekmiyor….
    Hava zifiri karanlık hiçbirşey göremiyorum. Artık avazım çıktığı kadar bağırmaya başladım. İmdat! beni kurtarın! Biraz sonra yoldan yavaşca geçen bir araç beni fark etti ileride durdu. İçinden el feneriyle gelen adam beni görünce arabadakine arabayı buraya çevir kaza olmuş dedi. Gelen adam durumu anlattım. Babamın telefonunu verdim arayın dedim. Biraz ileride telefon çekiyormuş adam geldi tamam haber verdik geliyorlar dedi. Sonra bir battaniye felan bulun beni içine alın dedim. Beni battaniye içine aldılar. Ama bana bakan korkuyor. Kask ilk takla atmamda parçalanmış ve başımdan çıkmış 2. taklamda kafam 3-4cm yarılmış yüzüme kan boşalıyordu. Heralde beni görenler galiba ölecek yaklaşmayalım dediler. Bizimkiler beni arabaya aldı. Ambulansa da haber vermişler yolda ambulans karşımızdan geldi. Beni ambulansa aldular. Hastaneye geldik. Pansuman yapıldı. Kafamdaki yarık dikildi. Ben hastaneyi ayağa kaldırıyorum. Her yerim acıyor. Röntgen çekildi. Tek kırık sağ kolumda çıktı. Sağ kolumdaki 2 kemik te kırılmış. Kolun dışarı bakan tarafındaki kemik (ulna) ise 3 parça kırılmış. 2 kemiğe de platin takılacak dediler. Doktor olmadığından pazartesiye kadar beklemek zorunda kaldık. Pazartesi ameliyat oldum. Sağ kolumda 2 platin var şimdi.


    Alçı alındı…
    1 ay önce alçıyı aldırdım. Ancak insana en çok dokunan kendi ihtiyacını bile giderememesi. İnsanın hiçbirşeyi olmasın sadece sağlığı olsun bu yeter. Şimdi kendi başına tuvalete gitmenin bile ne kadar değerli olduğunu anladım.


    Ancak gene de şükürler olsun. O kazayı çok çok hafif atlatmışım. Eğer belime herhangi bir şey olsaydı ya da beyin travması, kalıcı felç……


    Şimdi sağ kolumu çok rahat bir şekilde eskisi gibi kullanabiliyorum. Motosiklet perte çıkmış durumda. Sağlam grenaj yok. Şase eğik jant eğik. Tek sağlam olan motor var. Depoda öylece yatıyor.


    ???
    Şimdi hastane fotoğraflarına bakıyorum, motosikletimin fotoğraflarına bakıyorum. fark ettiğim tek bir şey var. Motosiklet tutkum hala hiç azalmadan devam ediyor. Motosikletimin fotoğraflarına bakınca binmek istiyorum. Ama 2. bir kaza durumunda platin takılı olan kolum tekrar kırılırsa bu sefer toparlamak mümkün olmayacak çünkü kemik bu sefer bir iki yerinden değil platinin vida yerlerinden de kırılacak ve çok parçalı kırık haline gelecek.



    Hala karar verebilmiş değilim ve bu işin içinden çıkamadım. Sizce ne yapmalıyım? Sağlığım için motosiklet tutkumdan zor da olsa vaz geçip bu sevdayı unutuyum mu? Yoksa Kullanmaya devam edeyim mi?



    Bu karar kafamı o kadar çok karıştırıyor ki. 2 seçenekten de vazgeçemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?



    Yazım biraz uzun oldu. Okuma zahmeti gösteren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum. Yorumlarınızı bekliyroum.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ekim 2009
    Şehir
    malatya
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    büyük geçmiş olsun kardeşim .. Allah tekrarından seni ve herkesi korusun ....

    sorunla ilgili olarak ;

    - senin mola verme zamanın gelmiş , bir süre ara ver ve motosikleti hayatında hiç olmadı say ... 2-3 yıl sonra tamam ya da devam diyecek olan kişi sensin !!!! ( ben devam diyenlerdenim )

  3. #3
    tr100a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Şubat 2009
    güzel kardeşim önce sağlık ben böyle haberleri okuyunca çok etkileniyorum sen nekadar dikkat etsen karşındaki dikkat etmez kolundaki platin alınmadan motora binme

  4. #4
    PoWeR_TeCH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2006
    Şehir
    Ankara
    Alıntı ufuktan adlı üyeden alıntı Mesajı göster

    - senin mola verme zamanın gelmiş , bir süre ara ver ve motosikleti hayatında hiç olmadı say ... 2-3 yıl sonra tamam ya da devam diyecek olan kişi sensin !!!! ( ben devam diyenlerdenim )
    Teşekkürler.
    Zaten şimdi motosikletimden çok uzaktayım. Bu kararı versem bile binmek istesem ancak 2010 temmuz da bu mümkün olabilir.

  5. #5

    Üyelik
    11 Temmuz 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Arkadaşım hayat senin, keyif senin..

    Doğal olarak karar senin.. Ama küçük bir aksilik durumunda daha beter acıları yaşama ihtimalin varken neden tereddüt yaşayasın ki..

    hepimiz kızları seviyoruz. ama her zaman kız arkadaşımız olmuyor.
    hepimiz gezmeyi seviyoruz ama çalışmak zorundayız.
    hepimiz içmeyi seviyoruz ama hesabı ödemek zorundayız.
    geç saatte film izliyoruz ama sabah kalkmak zorundayız..

    bla bla gibi saçma örnekleri artırabiliriz...

    kendini ve çevrendekileri düşün. maddi durumunu standartlarını düşün. aldığın riskin hesabını vermek gerekirse ne yaparım bunu düşün..

    ondan sonra kendin karar ver. hepimizin yapmayı çok sevdiği ama yapamadığı bir çok şey var. hiçbirimiz de derdimizden ölmüyoruz..

  6. #6
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    NX 400
    En büyük hatayı gece aydınlatması olmayan bir yola çıkmakla yapmışsın. Bu benim de yaptığım bir hatamdı ve ben de aynı şekilde farımın iyi olmayan aydınlatması yüzünden virajı geç farkederek kaza yapmıştım. Çok yeni sayılır, konu açmıştım burada kaza ile ilgili.

    Sol bacağımda yıllardır 4 tane platin var. Vida gibi, ufak ufak. Son 2,5 yıldır da motora biniyorum. En büyük korkum eğer kaza yaparsam bacağıma ne olacağı idi. Ve kazamı yaptım, üstelik latinin takılı olduğu tarafıma, sol tarafıma devrilerek. Yerde sürüklenmem bittikten sonra, açtığım kaza topiğinde belirtmemiştim ama, elimin ilk gittiği yer platinlerin olduğu bölge idi. Ben ucuz atlattım, kötü bir şey olmadı. Ama sana korkma devam et diyemiyorum. Ben şanslıydım, belki bu seferlik.

  7. #7
    PoWeR_TeCH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2006
    Şehir
    Ankara
    Alıntı tr100a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim önce sağlık ben böyle haberleri okuyunca çok etkileniyorum sen nekadar dikkat etsen karşındaki dikkat etmez kolundaki platin alınmadan motora binme
    Kolumdaki platinler alınmayacak. :( Zaten alınırsa o zaman kemik eski mukavemetini sağlayamıyormuş. Platin takılırken kemik üzerine matkap ile vida delikleri açılıyor. Benim kolumda 9 vida var. Platin çıkarıldığında kemiğin o delikeri kapatması çok zor oluyormuş. Bir de gelişimi tamamladığım için kemiğin kendimi tamir yeteneği de azalıyor. Bu öyle zor bir karar ki..

    İnsana hava ile su arasında bir seçim yap diye sormak gibi...

  8. #8
    deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2007
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Beni dinlersen eger ara ver iyi dusun....Ben ve esim olumden donduk...en azindan esim tekrar kendine gelene dek asla binmiyecegim.
    Bende Hasar raporu veriyim sana o zaman...

    sol bacakda devasa platinle omur boyu yasicam...
    sag kalcada zincir platin var oda cikmayacak...
    sol el tarak kemigi ve 4 parmak kirildi ve en son doktorla konusdugumda onlarida cikartmak istemedigini soyledi...
    Sence bilincsiz bir toplumda sen ve benim gibi durumdakilerin omru bi kelebekden daha uzunmudur???

    Kez-a bende halen cok istemesemde turkiye deki ekonomik agir yasam sartlari yine motosiklete itmekde beni ama ulasimda pahali bi minibuse verdigin para ile motosikletle bin tanesini hallediyorsun...Ama paradan daha onemlisi saglik ve mutlulugu korumaktir diye dusunuyorum...
    Gerisi sadece kendini tatmin etmek..yorum senin...
    Egoist ol kendi emelerini yap...
    Yada;
    Sevdiklerini dusun ve binme...
    tuvalet demissin...ben yapamadiklarimi burada telafuz edemicem cunku bundan sonra sol bacak sagdan kisa olacak ve ben asla comelerek oturamicam.alaturka wc asla olmicak benim icin...
    Yorum senin guzel kardesim..ve bu olaylar 6 aylik bi mazi...2 ay hastanede yatakda gitti gerisi evde...
    Bunada cok sukur hayattayim...
    Bunada sukur seninde dedigin gibi felc olmadik esimde bende...
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

  9. #9
    Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Eylül 2008
    Şehir
    Nilüfer/BURSA
    Motosikleti
    GT250R
    Durumunu okurken gerçekten çok üzüldüm. Hem başına gelenlere hem de motosiklet tutkunun önünde engeller olmasına...
    Bence sağlık önemli.
    Ben de motosiklet tutkusunun farkındayım ama yapman gereken küçük bi 50cclik scooter alıp köyde yada oraya buraya giderken kullanmak ve az da olsa hevesini tatmin etmen azaltman.
    Sen de farkındasındır ki her an kaza riski ile karşı karşıyayız ve olası bir durumda toparlanamayacağını söylüyorsun.
    Tekrar söylüyorum sağlık önemli.
    Gerçi çok sağlıklı bir motosikletçinin bir kazada ölmeyeceği, ya da bir otomobil kullanıcısının takla atarak hayatını kaybetmeyeceği, hatta karşıdan karşıya geçen bir yayaya araba çarpamayağı ne malum diye de düşünülebilir ama motosiklette düşme riski fazladır. Bunu hiçbirimiz kabul etmemezlik yapamayız. Bi bakarsın yan yatmışsın.

  10. #10
    ufuktan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ekim 2009
    Şehir
    malatya
    Motosikleti
    Kawasaki Zx10R
    Alıntı deli_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Beni dinlersen eger ara ver iyi dusun....Ben ve esim olumden donduk...en azindan esim tekrar kendine gelene dek asla binmiyecegim.
    Bende Hasar raporu veriyim sana o zaman...

    sol bacakda devasa platinle omur boyu yasicam...
    sag kalcada zincir platin var oda cikmayacak...
    sol el tarak kemigi ve 4 parmak kirildi ve en son doktorla konusdugumda onlarida cikartmak istemedigini soyledi...
    Sence bilincsiz bir toplumda sen ve benim gibi durumdakilerin omru bi kelebekden daha uzunmudur???

    Kez-a bende halen cok istemesemde turkiye deki ekonomik agir yasam sartlari yine motosiklete itmekde beni ama ulasimda pahali bi minibuse verdigin para ile motosikletle bin tanesini hallediyorsun...Ama paradan daha onemlisi saglik ve mutlulugu korumaktir diye dusunuyorum...
    Gerisi sadece kendini tatmin etmek..yorum senin...
    Egoist ol kendi emelerini yap...
    Yada;
    Sevdiklerini dusun ve binme...
    tuvalet demissin...ben yapamadiklarimi burada telafuz edemicem cunku bundan sonra sol bacak sagdan kisa olacak ve ben asla comelerek oturamicam.alaturka wc asla olmicak benim icin...
    Yorum senin guzel kardesim..ve bu olaylar 6 aylik bi mazi...2 ay hastanede yatakda gitti gerisi evde...
    Bunada cok sukur hayattayim...
    Bunada sukur seninde dedigin gibi felc olmadik esimde bende...



    tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim .... Allah beterinden korusun

  11. #11
    CBR700F - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2006
    Şehir
    Italia
    Motosikleti
    Suzuki Marauder
    Önce sağlık vücudun iyice iyileşince devam edersin.
    Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
    "htmetin"

  12. #12
    PoWeR_TeCH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2006
    Şehir
    Ankara
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım hayat senin, keyif senin..

    Doğal olarak karar senin.. Ama küçük bir aksilik durumunda daha beter acıları yaşama ihtimalin varken neden tereddüt yaşayasın ki..

    hepimiz kızları seviyoruz. ama her zaman kız arkadaşımız olmuyor.
    hepimiz gezmeyi seviyoruz ama çalışmak zorundayız.
    hepimiz içmeyi seviyoruz ama hesabı ödemek zorundayız.
    geç saatte film izliyoruz ama sabah kalkmak zorundayız..

    bla bla gibi saçma örnekleri artırabiliriz...

    kendini ve çevrendekileri düşün. maddi durumunu standartlarını düşün. aldığın riskin hesabını vermek gerekirse ne yaparım bunu düşün..

    ondan sonra kendin karar ver. hepimizin yapmayı çok sevdiği ama yapamadığı bir çok şey var. hiçbirimiz de derdimizden ölmüyoruz..
    Aslında çok haklısın. Beni en çok düşündüren konu 2.kaza durumu. Kalbim ve aklım savaş içerisindeler. Aklım baskın durumda ama kalbm tutunacak bir dal arıyor...

  13. #13

    Üyelik
    24 Kasım 2007
    Şehir
    7 ay Antalya 5 ay İstanbul
    Motosikleti
    apache baş baş Gt 250R and today 50 :)
    Buyuk gecmıs olsun beterın beterı var.

  14. #14
    deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2007
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Alıntı ufuktan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tekrar tekrar geçmiş olsun kardeşim .... Allah beterinden korusun
    Cok tesekkur ederim...Bu konuyu acan kardesimde yuzyuze gorusmusduk ayni hastanede kontrol oluyorduk...Tanisdik hatta ben durumu anlattim benim halimide gordu biliyor...
    Yorum mt ailesinin...
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

  15. #15
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Mart 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Var
    Canım arkadaşım,

    Durumunu çok iyi aktardın bizlere..
    Senin için ne kadar üzüldüğümü inanki burada anlatmam mümkün değil..
    Kazayı bir şekilde de olsa atlatman beni sevindiren tek şey şu noktada..

    Yazılacak çok şey var aslında, ancak değişmeyecek olan tek şey senin hissettiğin duygular:
    Tamam mı, devam mı? noktasındasın anladığım kadarıyla..

    İnsan olarak, motosiklete binme ve hayatını bu şekilde devam et desem de bir motorcu olarak motosiklete binmeye devam et diyesim geliyor, her ne kadar istemesem de..

    Kendi aklımca bildiğim kadarıyla motosikletin zehrini almış birisinin kaza da yapsa bundan vaz geçmesi çok zor..

    Ama beri yandan ardında yolunu gözleyen sevdiklerin var..

    Motosiklet biraz da bencillik sanırım..

    Kim ne derse desin kararı sen içinde hissetmediğin sürece uygulama..Her ne karar almış olursan ol..

    Bak gerçekten burası önemli;

    Her ne karar vermişsen vermiş ol ama sadece ve sadece içinin en rahat edeceği kararı verdiğine emin ol..

    Sevgiler..

  16. #16
    PoWeR_TeCH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2006
    Şehir
    Ankara
    Alıntı deli_mavi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cok tesekkur ederim...Bu konuyu acan kardesimde yuzyuze gorusmusduk ayni hastanede kontrol oluyorduk...Tanisdik hatta ben durumu anlattim benim halimide gordu biliyor...
    Yorum mt ailesinin...
    Evet. Tekrar çok çok geçmiş olsun abi. Sizin haberi de forumdan almıştım ve çok üzülmüştüm. Ben kontrolde sıra bekliyroum. Konuşmalara kulak verdim. Motosiklet kazası, eşim felan da deyince deli_mavi siz misiniz diye sordum ondan sonra baya bi dertleşmiştik. Gerçekten sizin için de büyük nimet. Yürüyebilmek, hayatına kimseye ihtiyacı olmadan devam edebilmek...
    Bu arada eşinizin durumu nasıl oldu? Kocaeli'ye geldi mi ya da siz yanına gittiniz mi?

  17. #17
    deli_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Eylül 2007
    Şehir
    Kocaeli
    Motosikleti
    velespit(Bianchi-Apache 941d)
    Alıntı PoWeR_TeCH adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet. Tekrar çok çok geçmiş olsun abi. Sizin haberi de forumdan almıştım ve çok üzülmüştüm. Ben kontrolde sıra bekliyroum. Konuşmalara kulak verdim. Motosiklet kazası, eşim felan da deyince deli_mavi siz misiniz diye sordum ondan sonra baya bi dertleşmiştik. Gerçekten sizin için de büyük nimet. Yürüyebilmek, hayatına kimseye ihtiyacı olmadan devam edebilmek...
    Bu arada eşinizin durumu nasıl oldu? Kocaeli'ye geldi mi ya da siz yanına gittiniz mi?
    Daha bacak yan kaslarini kuvvetlendiricem ve akabinde esimde biraz daha iyilessin sonra gidicem su siralar birde mahkeme olaylarim var biliyorsun kaza ile ilgili.onumuzdeki hafta ifade vericem..kat-i rapor istediler ama doktor tam iyilesdin demedigi icin onuda alamadik..
    Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
    Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
    Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988

  18. #18
    TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Kasım 2008
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Öncelikle büyük geçmiş olsun kardeşim.
    Yaşadıkların gerçekten çok üzücü ve duygulanmamak elde değil şu an için ara ver derim bende.
    Tabii en son karar senin biz ne desekte bir yere kadar etkili olur.

  19. #19
    PoWeR_TeCH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Ağustos 2006
    Şehir
    Ankara
    Alıntı osbourne adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Canım arkadaşım,

    Ama beri yandan ardında yolunu gözleyen sevdiklerin var..

    Motosiklet biraz da bencillik sanırım..

    Kim ne derse desin kararı sen içinde hissetmediğin sürece uygulama..Her ne karar almış olursan ol..

    Sevgiler..
    Tekrar binmek istesem ailem belki sözle karşı çıkmaz ama konusunu açtığımda yüz ifadeleri beni üzüyor. Bu konuda konuştuğumuzda annem birşey demese de ağlamaklı gözlerle bakıyordu.

  20. #20
    Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Ekim 2007
    Bence başla ama şöyle başla aradan 2-3 yıl geçsin vücudun olabildiğince kendini toparlasın.Mazallah hemen başlayıp yeni bir kaza(olmaz olmaz deme) vücudun kaldırmaz.Kendinde belirtmişsin zaten kolundaki platin vida yerlerinden kırılırsa tedavisi mümkün değil ama şunuda unutma olucak olduktan sonra motorda değil arabada da olur yürürkende.Motora daha dikkatli binmeyi unutmamak şartıyla bence motora devam etmelisin.

    Büyük Geçmiş Olsun Saygılar Alper
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''


    REKLAM ALANI
1. sayfa 123 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler