Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Yine kaza haberi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    23 Nisan 2009
    Şehir
    Zonguldak Ereğli
    Motosikleti
    Regal Raptor DD125E
    Olay, İstasyon Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre İstasyon Caddesi üzerinde İstasyon Kavşağından Hürriyet Caddesi istikametine gitmekte olan Y.T. yönetimindeki 27 TN 580 plakalı yarış motosikleti, müze önünde bulunan yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan Zeynep K. ve çocuklarına çarptı. Kaza anı mobese kamerası tarafından görüntülendi.

    Kazadan hemen sonra yaralıların yanına koşan çevredeki vatandaşlar, kanlar içinde yerde hareketsiz yatan annelerine ağlayan çocukları kucakladı. Ağzı kan dolan 3 yaşlarındaki Behsat K. annesini isteyerek gözyaşlarına boğuldu. Çocukları teselli etmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşarken, ambulansın gelmesini bekledi. Çocuklar olay yerine gelen ambulansa bindirilirken sağlık ekipleri ağır yaralanan anneyi alarak hastaneye götürdü. Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırılan anne Zeynep K. yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı çocuklar Behsat ve 5 yaşlarındaki Meryem ise tedavilerinin sürdüğü öğrenildi.

    Görgü tanıkları kazaya karışan motosikletin aşırı hız yaptığını ileri sürerek, "Biz caddenin başındaki okulun oradaydık. Motosiklet yanımızdan çok hızlı geçti. Sesini duyduk ama kendisini göremedik. 3 dakika sonra bizde olay yerine vardığımızda bu motorun kazaya karıştığını gördük" dedi.

    Başka bir görgü tanığı ise yine motosikletin aşırı hız yaptığını iddia ederek, "Yayaların arasına girdi ve bir anneye ile birlikte çocuklarına çarptı. Çarpmanın şiddeti ile çocuk havaya fırladı. Daha sonra yol kenarına düştüler. Kadının durumu çok ağırdı. Ambulansla hastaneye götürdüler" dedi.

    Bu sırada kazanın hemen ardından olay yerine gelen polis ekipleri yaya geçidinde meydana gelen kazayla ilgili inceleme başlattı. Kazaya karışan motosiklet sürücüsünü gözaltına alan polis, ifadesini almak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü.

    Öte yandan kazada hayatını kaybeden 6 çocuk annesi Zeynep K.'nin komşuları ile birlikte çarşıya çıktıkları ve yaya geçidinden karşıya geçmek isterken kazanın meydana geldiği öğrenildi.




    Allah acil şifalar versin


    http://haber.mynet.com/detay/yasam/o...obesede/479464
    [B]Kara Yılan[/B]
    [B]67 LP 278[/B]


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Mart 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    NX 400
    Gene SS kazası ha? Bu peşpeşe olan 3. kaza son 3 günde.

  3. #3
    Doobly - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Eylül 2008
    Şehir
    Nilüfer/BURSA
    Motosikleti
    GT250R
    Sadece resim mi var yoksa video mu çekmiş kamera? Bulamadım da...

  4. #4
    Toqi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Ekim 2006
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Hayabusa - Resimdeki Srad 600 unutamadığım aşkım
    Ne diyelim ki gitmeye herkez götürüyo bunuda durdurmaya gelince hangisi biliyor bunu?180kilo makina kolay kolay durmuyor zaten..
    Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...

  5. #5
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2008
    Şehir
    Çekmeköy
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    ya ne kadar hızlı olursa olsun, sonuçta görünmeyecek kadar hızlı gitmiyo bu alet.
    ilk olarak yayanın yola bakmadan çıkmış olma ihtimali yüksek, ki bizimde başımıza her gün gelen olaylardan bu. yaya gözümüzün içine baka baka önümüze atlıyor. bir gün kurtaramazda çarparsak kendimizi burda haber olarak görebiliriz aşırı hız yaptı çarptı diye.
    ikincisi motor sürücüsü süratli olabilir, o hız da en ufak hatayı kabul etmez. kaza kesin olur. zaten sokakta sürat yapanlar kaza yapmıyorsa uygun biyerde durdurup elimizden bir kaza çıkarmalıyızki bir daha yapmasın.

    ve görgü tanıklarının saçmalıkları;
    yayaların arasına daldı diyor bir amca. iyide orası yol, sanki kaldırıma girmiş gibi anlatıyor.
    diğeri ise, çok süratliydi, olay yerine 3 dakika sonra ulaştık diyor. demekki kaza anında süratli olup olmadığını görmemişsin.
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

  6. #6
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Üyelik
    25 Nisan 2009
    Şehir
    Ankara-Trabzon
    Motosikleti
    artık yok
    öyle ya da böyle, olan olmuş işte, yazık...

    en çok da çocuk faktörüne üzüldüm. o yaştaki yavruların geleceklerinde nasıl bir iz bırakacak şimdi bu kaza, öksüz kalmak da işin cabası. zor bir sınav ve kader olmuş gibi görünüyor, tabii sonuçta Mevlam herşeyin en güzelini bilir. Allah yardımcıları olsun, başları sağolsun, gelecekteki kaderleri güzel olur inşallah...

  7. #7
    HercuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Aralık 2008
    Şehir
    ısparta
    Motosikleti
    Suzuki GSXR100
    allah rahmet eylesinde yayadada suç olabilir ben nefret ediyorum ısparta gibi bir yerde durduğum için nasıl insanlar tiye alan yok motoru bende diyorum ara sıra birine öyle bir çarpıcamki ses çıkarıcak antalya gibi bir yer yok yahu

  8. #8

    Üyelik
    11 Temmuz 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    Artık olan olmuş.. tamam kendi deneyimlerimden biliyorum yayaların önüme atladığını. araba 60 la gitse problem yok motosiklet gitse o hızla çok hızlıydı olur.. bunu da biliyorum..

    ama çarpışmanın olduğu yer yaya geçidi.. artı şehir içi.. bu tarz yerlerde zaten 50 nin üstüne çıkarsan hata.. Allah rahmet eylesin. o yavrular ne olacak.. annesi olmayanın babası da olmaz derler. baba yoksa kadın bakar da anne yoksa adam o çocuklara nasıl baksın.. Allah yardım etsin sabır versin diyorum.

    Motosiklet sürücüsü suçsuz ise umarım başı ağrımaz, suçluysa da umarım hakettiğini bulur. ne başka söyleyebileceğim ne de yapabileceğim bir şey var..


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler