Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: Seçiminiz Fazer mi...MT03 mü...

Katılımcı sayısı
187. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Fazer Naked

    134 71.66%
  • MT-03

    53 28.34%
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

10.000 e FZ6 Naked mi MT03 mü Alırdınız(ANKET)

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #101
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    derbi mulhacen var mt03e alternatif


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #102
    cihan_34_ist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    13 Aralık 2007
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda CBR 600 F
    Ulen metehan abi nasıl ortalığı karıştırıon hea :D
    Ilerlediginiz yolda hic bir zorlukla karsilasmiyorsaniz,bilinki o yol asla sizi dogruya ulastirmaz... heybetini gizli tut gidişin ölümü korkutuyor...

  3. #103
    tatlisert45 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Kasım 2008
    Şehir
    Manisa
    Motosikleti
    Dominar 400UG
    tabiki fz6...
    Hissettiğin gibi yaşa...

  4. #104
    eric_cartman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2006
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    bi gün benim de olacak
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında bu güc XT 660 da harika duruyor ve yakışıyor...gerçek olan bu...
    zaten üzerindeki xt660 motorundan dolayı xt660x ten çok farkı olmayan bi makina mt03. Amortisörlerinin travel'ı biraz kısa ve lastikleri daha kalın selesi daha alçak ve geniş. Supermotoyla naked arası bir yerde kaldığını Yamaha da farkettiği için urban style tarzı betimlemerle pazarlıyor motosikletini. Biraz da değişiklik isteyenlerin bi farkım olsun diyenlerin motosikleti mt03. Ama fz6 insanların fazer a alışması yüzünden artık sıradan bi motosiklet gibi geliyor bana.

    Teknik özelliklerine bakarsak, zaten motosikletlerin en farklı olduğu bölüm burası. Fz6 motorunun özelliğinden dolayı alt devirlerde sakin sayılabilen bir motosikletken özellikle 8.000 den sonra coşan 12.000 devirde 98 bg güç üreten bir canavar. 240 km/h gibi yüksek bir son hızı var. Yani şehiriçinde bu 98 bg in tamamını kullanmak mümkün değil. Mt03 ise (Maximum Tork) adını hakeden, her devirde torku hissettiren, 6.250 devirde 48 bg üreten, yaklaşık 175km/h son hızıyla fz6 ya göre daha mütevazi bir motosiklet. Bence daha düzgün bir tork eğrisine sahip olmasından ötürü 120 km/h a kadar olan şehiriçi kullanımlarında daha rahat ve daha zevkli bi makina.

    Ses konusu youtube tan falan dinlenerek anlaşılabilir. 4 silindir sesiyle tek silindirin sesi birbirinden alakasızdır. Bu kısım tamamen zevk meselesidir. Örneğin ben büyürken etrafımda hep tek silindirli cross tarzı motosikletler olduğu için o tok tek silindirli sesini (akrapoviç takılı mt03 mesela) daha çok severim.

    Kalite konusunda bence mt03 gördüğüm yamahalar arasında en kalitelilerden biri. Ve evet sele dikişleri gerçekten çok güzel Özellikleri bu sene gelen sarı renk motosiklet ve dikişleri çok hoş olmuş bence
    Fz6 ise zaten yüksek satışlarıyla (2006da avrupada en çok satılan orta-siklet motosikletti yanlış hatırlamıyorsam) kalitesini ispatlamış ve özellikle fazer modeliyle ülkemizde de benimsenmiş ve piyasası oturmuş bir motosiklet. 2. elde alım ve satımda daha az zarar edilecektir yani.

    Son olarak birbirinden tamamen alakasız 2 motosikletin kıyaslamasında tek kıstas kullanıcının motosikletten ne beklediğidir. Eğer 4 silindir sesi ve gücü istiyorsam fakat almak istediğim motosiklet ss olmayacaksa, ben arkadaşların da dediği gibi gsr600 alırdım. Yoldan geçen 2 orta sınıf naked den birinin benim motosikletimle aynı olması hoşuma gitmezdi Fazla güce ihtiyacım olmaması, sürekli şehiriçinde kullanılacak olması, düşük ve orta süratlerde daha zevkli bir motosiklet olması ve daha düşük bakım maliyetleri sebebiyle ben mt03 alırdım. Tek kötü yanı 10 cc yüzünden yıllık vergisinin fz6 nın nerdeyse 2 katı

  5. #105
    CBR700F - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2006
    Şehir
    Italia
    Motosikleti
    Suzuki Marauder



    Varmı böyle güzellik fz6 da bence yok.
    Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
    "htmetin"

  6. #106

    Üyelik
    17 Temmuz 2009
    Şehir
    Antalya
    Motosikleti
    Runner St 200
    şahsen akropovicli xtx 2 sinide ezer

  7. #107
    toomuchcc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Mart 2006
    Yamaha Fz6 (s2):
    12.000 devirde 98 bg güç
    10.000 devirde 63Nm tork

    Yamaha Mt03:
    6350 devirde 48 bg güç
    5500 devirde 56.2 Nm tork

    Şu degerlerin ne oldugunu anlayabiliyor ve kafanızdaki kullanım stiliyle bagdastırabiliyorsanız ne ala. Yok bunlar ne demek bilmiyorsanız tamam; "fazer 5 kat, 10 kat oy almıs, o daha iyidir bitti" deyin olsun.

    Bu konunun açılış amacı başka bir topicteydi ancak oraya yazmıyorum, bu sanırım daha guncel an itibariyle (en azından bas sayfada bunu gordum).

    Ilk konuyu acan kisinin amacı alacagı motoru bir sene kullanıp, sonra satıp supersport bir alet almaktı sanırım? Evet öneriniz fazer ise, bence de dogru yapmıssınız. R6'nın downgrade motoru, yuksek devirde canlı, 2. eli de iyi, satarken cok zarar etmez. Asıl hedefi icin tam bir gecis motoru. Hepsine tamam.

    Ancak yok olayınız bu degil de, genel olarak mt 03 mu, fazer mi ise; atladıgınız bazı cok onemli noktalar oldugunu da hatırlatmak isterim (ki bence en onemlisi en yukarıda yazan degerlerdir).

    Bir motorun iyi mi kotu mu oldugu sadece gaz kolundaki guc ile alakalı degildir. Motoru motor yapan bazı baska unsurlar da vardır. Ha burda altındaki aleti 'amacı dogrultusunda' kullanan kac kisi var o da ayrı bir mevzu.

    Ayrıca, sırf bir sey daha cok begeniliyor, daha cok ragbet goruyor diye, o seye direkt 'daha iyidir' demek ne kadar dogrudur? Bunun aksinin oldugu bi ton seyi yakınınızda veya uzagınızda, ama cevrenizde gorebileceginiz bir sürü durum var/vardır.

    Bir diger konu da, benim bildigim cesitliligin iyi oldugu. Soyle dusunun: Yamaha (veya Honda, veya Ducati vs. ne fark ediyor) cıkıp dese "en cok ragbet 600ccye var, bundan oturu diger tum cc kategorilerini kaldırıyoruz". Ondan sonra bakkala bile r6 ile gidersiniz evet. Cok havalı olur bence de.

    Ilk konuyu acan kisinin motosikletten beklentisi, benim anlatmaya calıstıgım seyden daha farklı oldugu icin, bu yazdıklarımı onunla iliskilendiremeyiz. O sebepten o kisiye has olarak 'fazer daha iyi senin icin' diyorsanız, dedigim gibi, lafım yok.

    Ancak durum bu degilse: yanlıssınız. Benim de diyecegim bu.

    600 cc supersport fiyatına satılan 125 cc MX makineler var. Tam olarak bu sitede konu acsak kim hangisini alır diye, %90'un 600cc secmesi onu daha iyi yapmaz.

    Fikirlerinizi biraz daha makul, biraz daha dusunerek yazarsanız herkes icin daha saglıklı olur."Fazera binen akıllıdır, dogrudur, mt03'e binen salaktır, bilmiyodur isi" demekle bi yere varılmaz.

    Verileri yukarda. Motosikletten tam olarak ne istedigini bilen adam, secimini kolaylıkla yapabilir.

    Yukarda bahsi gecen iki motor da ilgi alanımda olmamasına ragmen 'tam suan' bir secim yapacak olsam mt03 alırdım.

    Bu arada bunları yazarken bazı kriterleri es gectim. Bunlar (direkt olarak bu iki modelle alakalı):
    -Uretim kaliteleri
    -Motor uzerindeki rahatlık
    -Modelin kac sene uretilecegi
    -Yedek parca durumu
    -Kronik sorunu olup olmadıgı
    -Internetteki kullanıcı yorumları

    Bunları arastırdıktan sonra fikrim degisebilirdi, neden olmasın. Sadece, bu iki model arasındaki secimimi '98bg vs 48 bg' kriterine takılı kalıp yapmazdım demek istiyorum.

  8. #108
    man4all - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    24 Eylül 2009
    Şehir
    Bodrum
    Motosikleti
    Bmw f800 gs
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aslında bu güc XT 660 da harika duruyor ve yakışıyor...gerçek olan bu...
    biliyorum o yüzden xt660 almıştım şimdi ihtiyaçlarım değişti.bende değiştirdim motoru. ben kesinlikle haksızsın muamelesi yapmadım size.sadece motordan anlamayan bi arkadaş yüzünden bu kadar hırs yaptınız ona bozuldum neyse sağlık olsun

  9. #109

    Üyelik
    10 Ağustos 2008
    sana fazer yakışır hocam

  10. #110

    Üyelik
    14 Haziran 2007
    Şehir
    iSTaNbUL(BeYlİkDüZü)
    Motosikleti
    mondi 150MC
    Gerek güç bakımından(98hp) gerekse teknik bakımdan tabikide
    FZ6 diyorum ben metehan abi..
    [B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]

  11. #111
    solmyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Ağustos 2007
    devir - tork ilişkisine baktığında mt03, fz6dan daha performanslı, cruiser sever olarak mt03 +2. bi arkadaş fz daha kaslı demiş ama bana mt daha atletik gibi görünüyor mt03 +1. fz şık motor +1 , güçlü motor +1. bence mt03
    motogünlüğüm: youtube.com/c/Bereñârı

  12. #112
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    ya abiler işten geldim yorgunum...cevap yazabilme konusunda durgunum...MT 03 seçenler fiyatın 10.000 tl olduğunu es geçiyor...tek atladıkları şey bu...ben topacı tatmin olmak için açtım...kendi gerçeklerimi doğrularımı başkalarınında onaylaması için...

    115 e 40 MT03 cüler için bir şey ifade etmiyormu...


    inanın çok fazla detay düşünmedim...baştan söyledim...bakış açıları farklıdır...bazı seçimleri yaparken fazla düşünmezsiniz..bakmayın biz irdeliyoruz...aynı paraya orta boy değil büyük boy menü var...çok basit bir soru...ben belki daha az patates yiyeceğim daha az kola içeceğim demek gibi...size sunulan şeyin hep fazlasını almak mantığın gerekliliği...zevkler ve renkler felsefesi para fazla olduğunda kullanılan bir seçenektir ve keyif şeklidir...

    2 yılda biriktirilen parayla fazla işi uzatmak ve geçişle uğraşmak zorunda kalmak istemezsiniz...yani aklın yolu bir diyorum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  13. #113
    tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    10 Şubat 2006
    Şehir
    Samsun
    Motosikleti
    Ducati 797
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 yılda biriktirilen parayla fazla işi uzatmak ve geçişle uğraşmak zorunda kalmak istemezsiniz...yani aklın yolu bir diyorum...
    ozaman 17 bine sıfır fz6 alacağına 2. el hayabusa al, geçişle uğraşma
    hangi geçişten bahsediyoruz?

    evvel de tartıştık bunları,
    her motor her adamın harcı olmadığı gibi fz6 yı kullanacak adamla mt03 ü kullanacak adamlar da aynı değildir!

  14. #114

    Üyelik
    11 Mart 2009
    Şehir
    istanbul/şişli/levent
    Motosikleti
    please wait mode...
    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    derbi mulhacen var mt03e alternatif
    cok mantıklı
    mt3 ile aynı motoru kullanıyor+ cok daha karizmatik üstelik fiyat olarak da uygun.

    http://www.sahibinden.com/ispanyol_s...XQQdisplayitem

  15. #115
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    MT03 tabiki tek silindir e hastayım ben .. titremeyi seviyom zaten azer bülbül"de tek geçerim alemde
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  16. #116

    Üyelik
    04 Ekim 2007
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Scrambler Ducati Classic
    mt-03 650cc olsaydı ve düşük vergi diliminde olsaydı, tercihim olurdu. Zaten bu durumda fz6 satışlarını bile gecebilirdi.

    Ama her fırsatta yolunan bir vatandaş olarak, 10cc için yüksek vergi diliminden öpülmek istemiyorum. İsteyen olacağını da sanmam. O nedenle mt-03 Türkiye'de kaybetmeye mahkumdur. İsterse ağzıyla kuş tutsun.

  17. #117
    Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Ağustos 2006
    Şehir
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı toomuchcc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha Fz6 (s2):
    12.000 devirde 98 bg güç
    10.000 devirde 63Nm tork

    Yamaha Mt03:
    6350 devirde 48 bg güç
    5500 devirde 56.2 Nm tork

    Şu degerlerin ne oldugunu anlayabiliyor ve kafanızdaki kullanım stiliyle bagdastırabiliyorsanız ne ala. Yok bunlar ne demek bilmiyorsanız tamam; "fazer 5 kat, 10 kat oy almıs, o daha iyidir bitti" deyin olsun.

    Bu konunun açılış amacı başka bir topicteydi ancak oraya yazmıyorum, bu sanırım daha guncel an itibariyle (en azından bas sayfada bunu gordum).

    Ilk konuyu acan kisinin amacı alacagı motoru bir sene kullanıp, sonra satıp supersport bir alet almaktı sanırım? Evet öneriniz fazer ise, bence de dogru yapmıssınız. R6'nın downgrade motoru, yuksek devirde canlı, 2. eli de iyi, satarken cok zarar etmez. Asıl hedefi icin tam bir gecis motoru. Hepsine tamam.

    Ancak yok olayınız bu degil de, genel olarak mt 03 mu, fazer mi ise; atladıgınız bazı cok onemli noktalar oldugunu da hatırlatmak isterim (ki bence en onemlisi en yukarıda yazan degerlerdir).

    Bir motorun iyi mi kotu mu oldugu sadece gaz kolundaki guc ile alakalı degildir. Motoru motor yapan bazı baska unsurlar da vardır. Ha burda altındaki aleti 'amacı dogrultusunda' kullanan kac kisi var o da ayrı bir mevzu.
    Ayrıca, sırf bir sey daha cok begeniliyor, daha cok ragbet goruyor diye, o seye direkt 'daha iyidir' demek ne kadar dogrudur? Bunun aksinin oldugu bi ton seyi yakınınızda veya uzagınızda, ama cevrenizde gorebileceginiz bir sürü durum var/vardır.

    Bir diger konu da, benim bildigim cesitliligin iyi oldugu. Soyle dusunun: Yamaha (veya Honda, veya Ducati vs. ne fark ediyor) cıkıp dese "en cok ragbet 600ccye var, bundan oturu diger tum cc kategorilerini kaldırıyoruz". Ondan sonra bakkala bile r6 ile gidersiniz evet. Cok havalı olur bence de.

    Ilk konuyu acan kisinin motosikletten beklentisi, benim anlatmaya calıstıgım seyden daha farklı oldugu icin, bu yazdıklarımı onunla iliskilendiremeyiz. O sebepten o kisiye has olarak 'fazer daha iyi senin icin' diyorsanız, dedigim gibi, lafım yok.

    Ancak durum bu degilse: yanlıssınız. Benim de diyecegim bu.

    600 cc supersport fiyatına satılan 125 cc MX makineler var. Tam olarak bu sitede konu acsak kim hangisini alır diye, %90'un 600cc secmesi onu daha iyi yapmaz.

    Fikirlerinizi biraz daha makul, biraz daha dusunerek yazarsanız herkes icin daha saglıklı olur."Fazera binen akıllıdır, dogrudur, mt03'e binen salaktır, bilmiyodur isi" demekle bi yere varılmaz.

    Verileri yukarda. Motosikletten tam olarak ne istedigini bilen adam, secimini kolaylıkla yapabilir.

    Yukarda bahsi gecen iki motor da ilgi alanımda olmamasına ragmen 'tam suan' bir secim yapacak olsam mt03 alırdım.

    Bu arada bunları yazarken bazı kriterleri es gectim. Bunlar (direkt olarak bu iki modelle alakalı):
    -Uretim kaliteleri
    -Motor uzerindeki rahatlık
    -Modelin kac sene uretilecegi
    -Yedek parca durumu
    -Kronik sorunu olup olmadıgı
    -Internetteki kullanıcı yorumları

    Bunları arastırdıktan sonra fikrim degisebilirdi, neden olmasın. Sadece, bu iki model arasındaki secimimi '98bg vs 48 bg' kriterine takılı kalıp yapmazdım demek istiyorum.
    çok uğraşma, kendi düşüncelerini DOKTRİNMİŞ GİBİ empoze edemezsin. hele hele ki, " Ha burda altındaki aleti 'amacı dogrultusunda' kullanan kac kisi var o da ayrı bir mevzu." cümlesi ise tam bir felaket. sanki milletin garajı ve bu garaj dolusu motosikleti var da işgüzarlık ediyormuş gibi bir havan var.,,
    motor benimse istediğimi yaparım. ben motorun üzerinde aklına gelebilecek herşeyi yaptım ve bir naked ile karların içinde dolaştım, kayalarda sektim. abartı mı? ben zevk aldım, sen şaşır...
    ama BENCE şartlar o an için öyleydi... şimdi 600 lüğü şehre sokmayacakmıyım ben? illa scooter mı alacam? ee 600 lük şehir içine uymazsa neden streetfighter deniliyor?
    adam kaslı istiyor ama güçten korkuyor. naked istiyor tork istiyor, cross tip sevmiyor... MT-03 alıyor. üstüne 2 yıl da para biriktirmemiş. bir servislik kaçakçılık yapıyor üstüne bir de "eskiyen" mooturunu arkadaşına hibe ediyor. ee??

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:13 ----------

    Alıntı receplp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cok mantıklı
    mt3 ile aynı motoru kullanıyor+ cok daha karizmatik üstelik fiyat olarak da uygun.

    http://www.sahibinden.com/ispanyol_s...XQQdisplayitem

    ancak parça sıkıntısı olabilir diye benzer ama daha güçlü bir makinayı enduro touringe çevirme hesaplarım var. plan aşaması tamamlanınca bir kaç motosiklet ve demirci ustasıyla birleşip aklıbaşında birşeyler ortaya çıkartacağım.
    sanırım bu kış başlayıp baharda bitirmiş olurum.
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

  18. #118

    Üyelik
    28 Temmuz 2009
    Şehir
    Adana
    elimde değil.. FAZERR
    Hasta La Victoria Siempre ! :cat::cat:

  19. #119
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    01 Ağustos 2005
    Şehir
    4.LEVENT & SERENGETI
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı man4all adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    biliyorum o yüzden xt660 almıştım şimdi ihtiyaçlarım değişti.bende değiştirdim motoru. ben kesinlikle haksızsın muamelesi yapmadım size.sadece motordan anlamayan bi arkadaş yüzünden bu kadar hırs yaptınız ona bozuldum neyse sağlık olsun
    XT 660 greçekten beğendiğim ve motorun o kasaya yakıştığına inandıığım bir alet...güzel abicim işte... demek o motorun hakkı naked değil...ha o ha bu ne farkeder demekde hata...XT660 güzel...mt 03 de güzel...ama 660 ccnin karşılığı 50 hp olmamalı...

    Alıntı tigermbz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ozaman 17 bine sıfır fz6 alacağına 2. el hayabusa al, geçişle uğraşma
    hangi geçişten bahsediyoruz?

    evvel de tartıştık bunları,
    her motor her adamın harcı olmadığı gibi fz6 yı kullanacak adamla mt03 ü kullanacak adamlar da aynı değildir!
    doğru kanka... şimdi kanka aramızda paraya para demeyen kişiler için bu dediğinde geçerli...bu seçimi yapmak onların elinde...en azından bir sezon hayabusaya bindim demek için bu tercih yapılabilir...ama bizim hedef kişimiz yardımcı olmak istediğimiz arrkadaşın 2 yıllık para birikimi var...ha tecrübe birikimi ne olacak dertseniz orada susarım...

    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT03 tabiki tek silindir e hastayım ben .. titremeyi seviyom zaten azer bülbül"de tek geçerim alemde
    ah abi bende sana hastayım ama bunu nasıl açıklasam bilemiyorum...



    Alıntı bsd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mt-03 650cc olsaydı ve düşük vergi diliminde olsaydı, tercihim olurdu. Zaten bu durumda fz6 satışlarını bile gecebilirdi.

    Ama her fırsatta yolunan bir vatandaş olarak, 10cc için yüksek vergi diliminden öpülmek istemiyorum. İsteyen olacağını da sanmam. O nedenle mt-03 Türkiye'de kaybetmeye mahkumdur. İsterse ağzıyla kuş tutsun.
    işte budur...dilimde tüy bitti arkadaş sağolsun özetlemiş...

    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    plan aşaması tamamlanınca bir kaç motosiklet ve demirci ustasıyla birleşip aklıbaşında birşeyler ortaya çıkartacağım.
    sanırım bu kış başlayıp baharda bitirmiş olurum.
    hacı napcan caanım gsrye...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

  20. #120
    kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    11 Aralık 2008
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Zevk meselesidir. Yeni evlenmiş bir erkeğe" hocam neden bununla evlendin, aynı düğün ve ev masrafına yan apartmandaki esmer ile evlenseydin , o daha güzel bana göre " denir mi ?
    İstediğim motoru alırım, para da benim zevk de benim. 50 tane anket de yapsanız , hepsinde de sonuç fazer çıksa da benim gönlüm mt03 den yana olduktan sonra zıv gelir tırıs gider !! .


    REKLAM ALANI
6. sayfa BirinciBirinci ... 45678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler