Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Aman dikkat!!! İstanbul trafiğinde gerçek katiller var...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #21
    davids - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2009
    Şehir
    kocaeli
    Motosikleti
    yok
    bu ayılarla (ayılar kusura bakmasın lütfen)karşılaştığınız andaki tek fark motor üzründe olmanız.yoksa araba kullanırken bile 5 bin tanesiyle karşılaşıyorsunuz.motor kullanırken pek alakadar olmayın derim.su testisi su yolunda kırılırmış.
    hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #22
    CBR700F - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Aralık 2006
    Şehir
    Italia
    Motosikleti
    Suzuki Marauder
    şerefsizler bunların hepsinin allah belasını versin bunlar yüzünden gelişemiyoruz zaten.
    Bu krallığın tacı kask , tahtıda motordur.
    "htmetin"

  3. #23

    Üyelik
    19 Mayıs 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    TVS Apache 150
    Haksızlığı sakın sindimesin kimse bugün size yapılan ilerde daha kötüsü bir sevdiğinize yapıldığında intikam almak için elinize geçen fırsatları değerlendirmedim diye kendinizi yer bitirirsiniz.Bu memleketi hiçbir güvenlik teşkilatı tam olarak koruyamaz bu yüzden bizimde kendimize göre ders verme tekniklerimiz olması lazım ben istanbulun a semtinde haksız yere aracımla bir maganta tarafından saldırıya uğradım bana bağırırken beni kavşaktan aşağıya atıyordun diyordu halbuki tek yaptım kavşağa ondan önce girmekti polisi aradım ama olay yerinden bende ayrıldım 5 dk sonra krizlere girip ana yolu trafiğe kapatmıştım yine taksiciler su felan getirmişti saolsunlar sonra çektiler aracımı tabi bu ona kalmıyıcayacak aynı semtte 3 kez daha gördüm 3.görüşümde takip ettim biraz ve birgün bulucam onun evini ve birgece öyle bir ders vericemki günlerce uyku uyuyamıyacak.pürüz olmaması için sabırlı ve dikkatli oluyorum halk diliyle birebir suç işleyeceğim sizlerde öyle diyebilirsiniz ama ben bunu hem o akşam için vede bunu artık birdaha yapmaması ve yapamayacağı için yapıcam.hakedenin hakkını vericeksin semt ismi vermedim bilerek.

  4. #24
    m.şanveren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    08 Ağustos 2008
    Şehir
    Sao Paulo BREZİLYA
    Motosikleti
    Honda Shadow vt 750 2006
    Alıntı kanucan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vericen arabanın içine biber gazını vericen coşkuyu biber gazı şart
    vericen kutsalı vericen kutsalı sağlı sollu

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------

    bakın arkadaşlar en güzeli faturalı kurusıkı ucunun tıpası içeride olanlar var gerçeğin tıpkısı faturası olduğu sürece sorun çıkmıyor böyle şerefsizlerle karşılaşınca belinde ufaktan bir göstericen bak bakalım neoluyo
    "İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN

  5. #25

    Üyelik
    17 Şubat 2007
    Şehir
    Istanbul
    Motosikleti
    Piaggio X9 Evo 500
    Alıntı m.şanveren adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    vericen kutsalı vericen kutsalı sağlı sollu

    ---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 ----------

    bakın arkadaşlar en güzeli faturalı kurusıkı ucunun tıpası içeride olanlar var gerçeğin tıpkısı faturası olduğu sürece sorun çıkmıyor böyle şerefsizlerle karşılaşınca belinde ufaktan bir göstericen bak bakalım neoluyo
    İsmail Hakkı Sunat diye birisini duydun mu?

    Maalesef tohumuna para sayılmadığı için bu yaratıkları bireysel olarak eğitme/adam etme şansımız yok. En güzeli uzak durmak, en ağır küfürü dahi etse uzak durmak. Kaçamayacağınız durumlar içinde bir tane biber gazı bulundurmak.

    Trafikte yaşananlardan sonra edindiğim düstur şudur; "Kaybedecek birşeyi olmayan kimseyle uğraşamam, çünkü benim kaybedeceğim ve o hayvanın hayatı boyunca sahip olamayacağı çok şeyim var"
    Yuce123 bunu beğendi.

  6. #26
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2009
    Şehir
    istanbul-gaziosman paşa
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    ne kadar karışık bır hal aldı istanbul bunu yuzunden yol ortasında kavgada ölen bıle var ben şahıt oldum kapalıcarşı gıbı bır yerde maç tartışması sonucu genç arkadaşını bıcakladı bu nedır . size buyuk gecmiş olsun bu gıbı durumlar coğu kez bende yaşadım ama bırakın gıtsın hepsını bızım düzeltme şansımız yok daha vahım bır durum ise ortalıkta polis yok ben hep buna dıkkat ederım poliz olmayınca da işte ortalık bunlardan dolu arkadaşımın yaptığı tespitte cok önemli bu şahın marka araçların coğunun içindekilerı tıplerı her an vukaat işleyecek cınsten aman dıkkat

  7. #27
    sularseller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Eylül 2009
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Nexus 500
    Polise şikayet sadece o günü öldürmek anlamına geleceğinden başka türlü önlem almak lazım.Kötü örnek olmak istemem yazmayım.

  8. #28
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşlar devletin polisini durumdan haberdar edip bu tip hıyarları azaltmamız lazım bize düşen budur

    sakın ha yanınızda bu tip durumlar için hani o maçlarda kullanılan duman bombası denen ve dehşet duman çıkaran fişeklerden taşıyıp camdan içeri falan sallamayın .. zira kokusu araçtan uzun süre çıkmıyo i ve temizlemesi gerçekten çok zor oluyo
    imam böyle diyosa cemaat ne yapsın? bence yapsın ...
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

  9. #29

    Üyelik
    02 Ekim 2009
    Şehir
    ISTANBUL
    Motosikleti
    150 cc Chopper

    Kuru sıkı.

    Bir arkaş kurusıkı demiş. Haberlerde çıkmıştı komşusunu tartışma sırasında korkutup püskürtmek için kuru sıkı tabanca çekiyor malum bir adam. Karşı komşu gerçek tabanca sanıor ve o da kendi tabancasını çekior ve vurup öldürüyor adamı ve inanın cezası daha da azdı sonuçta karşılıklı silah çekiliyor ve kendini müdafaa ediyor. Bu durum bize karşı sonuçlanabilir.
    Son olarak da buji meselesine değineceğim bu da bana ters. Yazık günah buji atıcam die motor un kontrolunu kaybedip de düşmemiz de çok büyük bi olasılık. Ondan sonra ne olduğunu anlamadan kendimizi yerde buluruz gibime geliyor.
    En güzeli biber gazı olayı atlattıkdan sonra takılcan peşine ufak ufak gideceksin illaki bi yerde duracak orada bascan gazıı...
    [B]Uzunlarım Yanmıyor, Yol ver Geçeyim...:P:P[/B]

  10. #30

    Üyelik
    13 Eylül 2008
    Şehir
    Gaziantep
    Motosikleti
    kınalı kuzu
    Arkadaşlar kimisi demiş buji, kimisi demiş taş. kimisi sopa. Yahu bırakın Allahınızı severseniz. Adamın camını tuzla buz edecekse 600 cc motor hacminin üstündeki süper sportlar yapsın. Bu gibi insanlıktan nasib almamış kişileri diğer motorlu(600 cc den düşük) motorlular kesinlikle yapmasın. Diyelim yaptın o zaman bu şahsı daha sinirlendirip belki peşine takılacak, zaten iki tekersin dengen pamuk ipliğine bağlı ne yapıcaksın. arkandan yetişipte senin canına kast ederse daha mı iyi olur. Bende şahin marka araba kullanıyorum (ama motosikletçi kardeşlerimi daima gözetirim trafikte) ama sonuçta motoru daha çok seviyorum. O beğenmediğiniz kuş serisi otomobillerin bazısı öyle modifiye yapıyorlarki değil, 180 ,200 yapan var.(Örnek: youtube de bunula ilgili bir yığın video var)

    Kimisi kurusıkı tabanca demiş yahu kardeşim, adam insanlıktan nasibini almamış sen onun boş gezdiğini mi sanıyorsun? Ya onda gerçek tabanca varsa o anda çekse ne yapacan o zaman. Tanıdığım birisinin başına geldi ordan biliyorum. Az daha canından oluyordu.

    Bu gibi durumlarda hiç bir zaman muhatap bile olmayın. o size bağırsa bile, siz gazlayıp gidin.

    Unutmayın Allahtan korkusu olmayanın hiç bir şeyden korkusu olmaz

    Allahtan korkusu olan bir insan hak bilir, hukuk bilir. Vatandaşlık görevini herkes gibi yapar.
    İnsanlar iki şeyin kıymetini bilmezler. Sağlık ve boş vakit.

    Gaziantep Mt

  11. #31

    Üyelik
    21 Eylül 2008
    Şehir
    istanbul
    Motosikleti
    BMW F-650
    Başıma gelen bir olayı anlatayım,
    E-5’te Küçükyalı’dan Kadıköy’e gidiyorum. Şu malum yeni açılan outletin yanında, en sol şeritte giderken, arkama takılan fiesta deli gibi selektör yapıyor. Sonra iyicene delendi arabayı üzerime sürdü... (ayı’nın yolunu tıkıyormuşuz -not:120’yle- gidiyorum) içinde karısı ve çocuğu da var. Derken arabayı üzerime sürdü, bende el kol yapınca izmarit fırlattı ve sol şeride girmek için ailecek yaptıkları bu hayvanlığı, sol şeride geçer geçmez ani bir makasla en sağ şeride geçip ilk sağdan içeri girerek (Göztepe sapağında) taçlandırdı.

    Aklımda komik bi enstantane kalmış hayvan beni sıkıştırdıktan sonra camı açıp fosur fosur sigara dumanı üfledi. Plakayı aldım, peşine düşemedim çünkü çok önemli bir işim vardı.... beylerbeyine gelip ilk trafik ekibine olanları bildirdim. (not: olabildiğince konuyu Yunus ya da Şahinlere intikal ettirin onlar daha ilgili oluyor) nihayetinde bizim ailede de emniyetçiler var, memurlar ilgisiz kalmadı ama bana dediği hala kulağımda, “yanına geç, camını patlat sonra gaza bas git”

    Ama şu bir gerçek, bahsekonu araçları kullananlar “genellikle” istisnaları tenzih ediyorum; cahil, kaba, ayı diye tabir ettiğimiz kişiler... geçimlerini çok sevimli işlerden kazandıklarıda söylenemez.... bu ayılar, sizin bir çarpışma anında kolunuzun bacağınızın kırılması vs şeyleri akıl edemezler. Çünkü düşünme güçleri yoktur. İnsan değildirler.

  12. #32
    SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    17 Mayıs 2006
    Şehir
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    Alıntı agecu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir arkaş kurusıkı demiş. Haberlerde çıkmıştı komşusunu tartışma sırasında korkutup püskürtmek için kuru sıkı tabanca çekiyor malum bir adam. Karşı komşu gerçek tabanca sanıor ve o da kendi tabancasını çekior ve vurup öldürüyor adamı ve inanın cezası daha da azdı sonuçta karşılıklı silah çekiliyor ve kendini müdafaa ediyor. Bu durum bize karşı sonuçlanabilir.
    Son olarak da buji meselesine değineceğim bu da bana ters. Yazık günah buji atıcam die motor un kontrolunu kaybedip de düşmemiz de çok büyük bi olasılık. Ondan sonra ne olduğunu anlamadan kendimizi yerde buluruz gibime geliyor.
    En güzeli biber gazı olayı atlattıkdan sonra takılcan peşine ufak ufak gideceksin illaki bi yerde duracak orada bascan gazıı...
    kurusıkı dediysem namlusu delik kurusıkı , hiç acımadan lastiğe boşaltırım sarjörü !! benim canıma kast ediyosa inançlarımı yıkar ve onun canını alırım ve hiçte acımam hiçte düşünmem !!
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

  13. #33
    RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Kasım 2008
    Şehir
    Çekmeköy
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşlar devletin polisini durumdan haberdar edip bu tip hıyarları azaltmamız lazım bize düşen budur

    sakın ha yanınızda bu tip durumlar için hani o maçlarda kullanılan duman bombası denen ve dehşet duman çıkaran fişeklerden taşıyıp camdan içeri falan sallamayın .. zira kokusu araçtan uzun süre çıkmıyo i ve temizlemesi gerçekten çok zor oluyo
    el bombası daha tehlikesiz aslında, pimini çekip vericen eline(:
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

  14. #34

    Üyelik
    30 Mart 2009
    Şehir
    İzmir
    Motosikleti
    Asya Motor 150T
    hemen hemen aynısnı bana Akçay'da taksici yaptı cok tav oluyorum ama harbiden okurken bile adamlar yanımda olsa ağız burun girerdim

  15. #35
    The Dude - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Ocak 2008
    Şehir
    Khalkedon
    Motosikleti
    sym joymax
    @plur geçmiş olsun ucuz atlatmışsın.
    @umarsız başına gelen olaya mı üzüleyim vatandaş muamelesi gördüğüne mi ? üstad hep aklıma gelir sevgili nejat uygur cibali karakolu oyununda karısına şöyle diyor " Bak karı alırım seni karakola bir vatandaş muamelesi yaptırırım !" gerisini hatıırlamıyorum.

    benzer bir olay benim de başıma gelmişti. harç kamyonu sıkıştırmıştı beni, ileride motosikletli polisleri gördüm, anlattım durumu, çevirdiler adamı, polisler sen git dediler ben de uzadım. yalnız çevirme yapılan yer bir müşterimin dükkanının önüydü o anlattı, baya eksik bulmuşlar adamın evraklarında okkalı bir ceza kesmişler. benim o olayda ağrıma giden kamyonun sıkıştırması değil adamın dikiz aynasına bakıp beni görüp bu hayvanlığı yapması idi. ikinci köprüye gelmeden kavacık çıkışında da benzer bir hadise yaşadım, zaten ekip otosu vardı yakında anlattım anons yaptılar.
    yani anlatmaya çalıştığım olaylar farklı gelişebilirdi, biraz işine sahip çıkan birilerini bulabilseymişsin.

    @bbrr bir arkadaş kavga esnasında karşı cepheye wd40 sıkarak saldırmış, ortalık kırkpınara dönmüş. ama etkili olduğunu söylüyor fakat kalıcı bir hasar bırakır mı bilmiyorum.
    yine de en iyisi emektar birber esanslı vücut spreyimiz gerçi biraz göz yakıyor ama dalin kullanacak halimiz yok karizma kaldırmaz.
    can't be worried about that shit. life goes on man.

  16. #36

    Üyelik
    30 Ekim 2009
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    4 sene sonra:((
    gözüne vericen bibergazını hiç bişiy yapamazlar sora ufak bi sopa olucak motosikleten inicken kaflarını kıracan pis krolar ş..sizler
    4 Sene Sonra Motorum oluyo oleyyy:pr::pr:

  17. #37

    Üyelik
    29 Nisan 2009
    Şehir
    tekirdağ/çorlu
    Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    geçmiş olsun keşke plakayı alsaydın en azından
    Tedbir Senden Taktir Allahtan...

  18. #38

    Üyelik
    25 Ocak 2009
    Şehir
    Bursa
    Motosikleti
    BuKart
    Youuutubede görmüştüm adam motorun üstünde ayağa kalkıp arabanın camını patlatıyordu.Yiyorsa,ben düşmem diyorsan yap.
    [B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
    [/B]

  19. #39
    t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    02 Kasım 2008
    Şehir
    izmir-buca
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    çok film izliyonuz çookk iki araç hareket halinde biri motorsiklet motorsikletteki arabadakine şok aletiyle etkisiz hale getircek haaa adam direksiyonu üstüne kırsın gör bakalım ortalık sayende nasıl kan gölüne dönüyo biber gazıda aynı düşündüğünüz sopada aynı silahta aynı cam patlatma olaylarıda aynı

  20. #40
    osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Haziran 2006
    Şehir
    İstanbul /( Katkısız Laz )
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Geçen buna benzer bir olayı konu eden arkadaş kendisini taciz edenler için "mayasında birçok delikanlının hakkı olan insanlar " demişti. Bunlar okadar çok ki...
    Bugün sabah bende işimin yolunu tutmuş gidiyorum. Sol şeritte yaklaşık 140-150 arasında ilerlerken sağ şeritteki kırmızı kamyon kullanan " it " aynadan beni gördüğü halde birden sol şeride fırladı ve önümü kesti. O an fren yapıp durma veye yavaşlama şansım yoktu yol ıslaktı. Kamyonun geldiği sağ şeride doğru makas yaparak kendimi kurtardım. Yoksa kamyona arkadan çakılacaktım. Ondan sonrada gazetecı dostlar küpürlerinde "aşırı hız nedeni ile direksiyon hakimiyetini kaybeden motosiklet sürücüsü kamyona arkadan girdi" manşetini parlatacaktı. Tabi ben korna çalarak ne demek istediğimi ilettim. Bana sürekli sellektör yaparak tahminim durmamı istedi. O aracından arkadaşları ile tam donanımlı olarak ineceğini tahmin ettim ve yola devam. O an üzerimde sılah olmasını çok hayal ettim. Şayet böyle bir olanağım olmuş olsaydi bir it'e ve yandaşlarına hayatının dersini veren hocaları ben olacaktım..


    REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler