Dışarda Herhangibi Bi Motor Size Nasıl Bi His Uyandırıyo

Konu Başlığında Yazıldığı Gibi (İmla Hatam Varsa Affola)

Dışarda, Sokkata, Mahallede, Caddede, Arabanızda veya Motorunuzla Seyir Halinde iken
Herhangibi Bi Motor Size Nasıl Bi His Uyandırıyo Merak Konusu
Birlikte Paylaşalım Bakalım Trajik Konular Çıkacakmı Hadi Motosiklet.Net Ailesi

Sitemize hayırlı olsun bu topic ::tutkuy::

Mesela Bugün Benim Aklıma Takılan Bi Motorcu Abla; Bügün dedim garanti siteye yazacam :)
kartal esentepede hergün saat 08:40 cıvarında (saatini bile tutuyom o kadar olur yani) cbr 600 kırmızı siyah renkte bi ablamız geçiyo onu izliyom geçerken hergün ve hayretler içerisinde fevkalade bi duygu uyandırıyo bana bide sankim kullanamaynlar çatlasın gibi bi hali var ve basar gazını gider.. :bounce:
o ablamız buralarda ise ve yazımıda görüyosa helal ona.. :rendeer:

yarınki göreceğimiz motorcu arkadaş veya motor için görüşmek üzere

Sokakta motosiklete binen insanları görünce imreiyorum,benimde olsun diye.
Bide park halinde ki motosikletlere gidip binesim geliyor. ama yemez :)

Gördüğüm motora bağlı.Şu an için bir cbr 125 geçtimi veya abisi 600 f oy anam anam.
Cbr125r/600f gördüğüm zaman hayat sanki son bulur;Kalbim durur dilim tutulur :)

Sokakta motosiklete binen insanları görünce imreiyorum,benimde olsun diye.
Bide park halinde ki motosikletlere gidip binesim geliyor. ama yemez :)

::tutkuy::aynen kanka hele bu aralar cbr 125 gördümmü hayatımda ilk defa hayabusa görmüş gibi bakıyorum :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 AM ----------

Gördüğüm motora bağlı.Şu an için bir cbr 125 geçtimi veya abisi 600 f oy anam anam.
Cbr125r/600f gördüğüm zaman hayat sanki son bulur;Kalbim durur dilim tutulur :)

eweeeeeeeeeeeeeetttt

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Motorsikletim tamirde :( Ona hasretim motorum aklıma geliyor :(

Silivri'de sahil kenarındaki (Risus yanı) armutlu/puflu çay bahçelerinin yanına racing ve chopper tarzı motorları park ediyorlar büyük bir asaletle. İçim gidiyor :mrgreen: .

::tutkuy::aynen kanka hele bu aralar cbr 125 gördümmü hayatımda ilk defa hayabusa görmüş gibi bakıyorum :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:42 AM ----------

eweeeeeeeeeeeeeetttt

Doğru söze ne hacet kardeşim.Allah bizi cıbırımıza kavuşturur inş.
Len bugün doğum günüm benim biriniz bir hediye verin be :queen::queen:

Her sabah okula giderken pastahenede çalışan bir abi var cbr600rr siyah motoru var hep otobüs pastehanenin önünden geçerken cama yapışıyorum :)

Doğru söze ne hacet kardeşim.Allah bizi cıbırımıza kavuşturur inş.
Len bugün doğum günüm benim biriniz bir hediye verin be :queen::queen:

karaşahin sen söyle isteğini hemen verelim iyiki doğdun bu arada :) nice senelere ve nice motorlu günlere :rendeer:

kardeşimmm doğum günün kutlu olsun ozaman al sana benden hediye :p

http://img188.imageshack.us/img188/6748/cbr125stablier.jpg

kardeşim tammda bunun yanda 2 teker daha var benim bünyenin 4 tekere alerjisi var cbr de bir yere kadar nasıl binem buna:queen::queen:

karaşahin sen söyle isteğini hemen verelim iyiki doğdun bu arada :) nice senelere ve nice motorlu günlere :rendeer:
Eyw. kartallı vlla sende bir 600 f ver kardeşine :queen::queen:

kanka ben motoru hedye vardim valla kask falan siz alın tamadr :cherry:
korumalık kask var bnde sıra montta hadi bakem topluyoz Allah rızası için :queen::queen::queen:

haha once bin o tekerlekler 1 ay sonra 2 tekerle ben arka kuyruktan tutarım düşme diye ole sürmeye başlarsın :cherry:

hocam sen bu soruyu bana hiç sormamış ol bende görmemiş olayım :) İnsan motorunu satınca başka motorlara karşı ne hissettiğini bir ben bilirim birde Allah.

haha once bin o tekerlekler 1 ay sonra 2 tekerle ben arka kuyruktan tutarım düşme diye ole sürmeye başlarsın :cherry:

Haci bak ayıp ettin şimdi.Ben cbr 125 ile kaç defa radara girdim.Kaç defa 6. viteste redline girmiş adama bu söylenir mi ? :queen::queen::rendeer::rendeer:

ben bön bön bakıyorum motor gördüğümde 125cc çin malıda olsa 1200cc lik japonda olsa :D hatta bugun bi ZX10 du sanırım yeşil renk gölcükte gördüm önce solladım korna çaldım sonra ben yan yola geçerken oda bana çaldı :D tanımam etmem :D

Eğer tabanvay yada otobüs ile gidiyorsam motor sesini duyar duymaz nazar değdirmemek için 'maşallah' deyip bir bakıyorum, varsa yanımdaki arkadaşıma 'inşallah yakın bir zamanda bende çift teker gidicem' diyorum. Cidden Allah nazardan saklasın tüm motorcu dostlarımı özellikle bayan kardeşlerimizi; cidden çok saygı duyuyorum hepsine :cat:

Son düzenleme:
her akşam bağıra bağıra geçen z750 ye , her sabah tin tin geçen kırmızı todayli kıza , bu akşamki bmw li abiye , africa twin kullanan yaşlı dayıya benden selam olsun :D

125 cc motosiklet bile görsem hele birde park halinde ise bakarım .incelerim .Benim hastalıkta bu.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar