![]() |
|
|||||||||||||
|
|
||||||||||||||
|
(#1)
|
|||
|
Offline Üyelik tarihi: 02-07-09 Bulunduğu yer: BOLU Motosikleti: ASYA 150 Kan Grubu: B Rh+ |
NOT:konu açılmışsa özür dilerim arkadaşlar şimdiden ---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:48 PM ---------- konu açarken yanlış açmışım özür dilerim neon olacaktı her kezden özür dilerim |
||
Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır...![]() |
|||
|
|
|
|
|
(#2)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 28-07-06 Bulunduğu yer: İ.S.T G.o.paşalı ,,''Sakarya'lı'' Motosikleti: Dünyada TEK '' RaceRR 200 Kan Grubu: O Rh+ |
02-07-2009, 18:53
arkadaşım, düzenle kısmından düzeltebılırsın yanlış başlığı ve yazıyı, ve cvp ise, hayır kesınlıkle böyle bir yasak yok, tabii neon değilde polıslerdeki tarzdan lambalar kullanmazsan hiçbir yasağı yok... |
| thesandstorm_34@h Satılık Kanuni Racer,,, Sahibinden ilan No 26805337 |
|
|
|
(#3)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 02-07-09 Bulunduğu yer: BOLU Motosikleti: ASYA 150 Kan Grubu: B Rh+ |
peki parkların renkli olmasına bi sorum var ben bolunun bir vilayetinde oturuyorum fakat akşam jandarma neonlara ve parklara ceza yazmış peki bu nasıl oluyor cevap içinse şimdiden teşekkürler |
Maksat bir sevgili uğruna ölmek değil uğrunda ölünecek bir sevgili bulmaktır...![]() |
|
|
|
(#4)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 28-07-06 Bulunduğu yer: İ.S.T G.o.paşalı ,,''Sakarya'lı'' Motosikleti: Dünyada TEK '' RaceRR 200 Kan Grubu: O Rh+ |
02-07-2009, 19:03
Işıklandırmalar Karşıdan Gelecek Kişinin Gözlerini Görmez Hale Getirmeyecek Şekilde Ve, Arkadan Gelecek Kişininde Seni Görmesi İçin Gereklidir, Normalde Hiçbir Cezası Yok, Ama Sen şekil olsun diye, ışığı karartırsan ve frende veya stop ,sinyalde görünmüyor ise elbette ceza yazabılırler. Sonuçta Arkadan Vuran Suçludur bunu herkes böyle bilir, ama sen Durduğunu Veya Dönmek İstediğini Göstermez ise, suçlu duruma düşersin o nedenle suçtur... en azından ben böyle biliyorum... |
|
|
|
(#5)
|
|
|
02-07-2009, 19:08
olay şöyle : sarı yerine beyaz park takmış ve altınada mavi ışıklandırma takmış bu bende de var eğer ki gerçekten bu suçsa bende ona göre sökeceğim birde jandarma parkları kendi yaktırmış bence gece sarı yerine beyaz daha çok görünür ama madem ki bu trafikte suç sayılıyor bende şimdi şu an sökmeye gidiyorum zaten geçmişe göre yeterince suçum var |
|
|
|
(#6)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 10-07-07 Bulunduğu yer: istanbul-beylikdüzü Motosikleti: artık yok |
02-07-2009, 19:10
aracın altına takılan neon lamba %100 yasaktır... beyaz farda yasak deildir ztn yenı kasa arabaların hepsınde beyaz far bulunmakta... |
| Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki... | |
|
|
|
|
(#7)
|
|
|
|
|
|
|
(#8)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 06-01-09 Kan Grubu: A Rh+ |
02-07-2009, 19:21
|
| CEHENNEME gidiyorsan rehberin ŞEYTAN olacak ''eleştirme beni, beğendiysen takdir et. hoşuna gitmiyor muyum? kafana takma, boşver'' |
|
|
|
|
|
(#9)
|
|
|
02-07-2009, 19:58
pek çok araç artık şeffaf stoplar ile dolaşıyor ama, oda ayrı bir konu, burada (ist) onun için kimsenin ceza yediğini duymadım görmedim, sanıyorum jandarmanın motorculara karşı bir sıkıntısı olmuş ve oda o nedenle zıt gidiyor olabılır... |
|
|
|
(#10)
|
|
|
Forumdan Uzaklaştırıldı
Offline Üyelik tarihi: 20-07-08 Bulunduğu yer: Samsun Motosikleti: Suzuki AN 125 HK Kan Grubu: O Rh+ |
04-07-2009, 01:12
Peki,çakar flash yasak mı? Gecende alayım dedım,bugunde ön lastigin hemen üst kısmına lamba seklınde taktım,yanıp sönen şekilde.beyaz... |
|
|
|
|
(#11)
|
|
|
Offline Üyelik tarihi: 26-06-08 Bulunduğu yer: İzmir Motosikleti: Grand Dink 150 Kan Grubu: A Rh+ |
04-07-2009, 02:02
Çakar flash kesinlikle yasak. Hiçbir polis "bunu motosikleti görsünler diye taktım" desekte yemiyor. Normalde bu tarz ışıkları sadece belli koruma görevi olan araçlar takabiliyor. |
| Grand Dink 150cc | |
|
|
|
|
(#12)
|
||
|
Offline Üyelik tarihi: 22-05-09 Bulunduğu yer: dünya xD Motosikleti: ı love Honda&yamaha |
04-07-2009, 02:49
Alıntı:
|
|
|
|
|
| Konuyu Arkadaşların ile Paylaş |
| Etiketler |
| isiklandirma(leon...vs..) |
| Seçenekler | |
|