Go Back   Motosiklet.NeT Forum > MT - Moto Kafe > Moto Sohbet

polise yakalananlar :D

Bu konuya 54 cevap yazıldı 1292 kere görüntülendi

Seçenekler
Alt
  (#21)

KaRTaLLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: hergün ayrı bi motor
Kan Grubu: A Rh+
02-07-2009, 22:55

pendik kartal maltepe trafik polisi ve yunus polisleri bıktı saten benden Hele ki kartaldaki ler aha deli kartallı geliyo diyolar ceviriyolar dı paso kulağımı çekiyolardı sonra gönderiyolardı tabi bu yaşım 15-18 arası iken 10 sene önceki mazi gerci şimdide diyolar ama daha bi ceza yemedim Allah'ıma şükür inşallah da olmaz.. Herkesede Kazasız belasız ve Cezasız sürüşler bu similey açık ve net motor tutkunuyuz napabilirzki kuralllara ve polislere dikkat etmek lazım
  Ne Mutlu Türküm Diyene

Alt
  (#22)

alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: YBR
03-07-2009, 03:01

4

Alt
  (#23)

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Yamaha Virago xv250 :) 1971 jawa 250 classic
03-07-2009, 03:45

Alıntı:
alisemerci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kötü ama Genede ii yırtmışsın işi ehliyete götürmemişler geçmiş olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:37 AM ----------

Kafamda kask motorda plaka cebimde ruhsat ve ehliyet var,die güvene güvene girdim çevirmeye (oysa sağa sapıp yolumu değiştirebilirdim) durdular verdim ruhsat ve ehliyetimi (motordan inmedim bile) ekip otosuna kadar gel deyince içim cızzzz etti fenni muayene 2 ay geçmiş ne kadar dil döktüysem olmadı görevimiz deyince bende memur olduğum için uzatmadım konuyu (bizim buranın memurları görevlerine çok sadık) 64 lira yazdılar cezayı yiyip trafik takipçisine uğradım fenni muayene kaça mal olur sorayım die sordum 67 lira deyince asıl o zaman üzüldüm

Alt
  (#24)
bsd

bsd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Hyosung GT650R
Kan Grubu: B Rh+
03-07-2009, 07:16

Polislerr galiba kokudan anlıyorlar adamın bir eksiğinin olup olmadığını

Ben herşim tamamamken bir çevirseler diye çok bekledim ama çeviren olmadı

Alt
  (#25)

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: 250 MCT
03-07-2009, 07:59

Geçen sene benide çevirdiler Bahçeli 'de artçımla beraber ikimizde de Kask var evraklar ehliyet herşey tamam baktı bişey bulamadı Neymiş efendim niye iki kişi biniyosunuz ruhsatta istihap haddi 1 kişiymiş filan filan dedi biraz uğraştırdıktan sonra hadi görmemiş olayım gidin dedi sanki suçumuz varmış gibi Neyse mecbur eyvallah abi dedim ama arkadan malum bi güzel kalayladım.
  GÖKTAX - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#26)

ozan_bursa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: -
Kan Grubu: O Rh+
03-07-2009, 08:44

Alıntı:
bela_sewda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BENİ BOLUDA ERCAN DİE Bİ YUNUS POLİS VAR KASKSIZLIKTAN YAKALADI BAYA Bİ PARA KİTLEDİ SUÇUM BİRAZ YÜZ KIZARTICI AMA EHLİYETSİZ OLMAM VE KASKSIZ MOTORA BİNMEM POLİS GERÇEKTEN HAKLIYDI ONDAN SONRA O POLİSLE KANKA OLDUM BOLULU OLANLAR ERCANI İYİ BİLİR ZATEN
sonuç olarak hakkında yasal işlem yapıldı mı yapılmadı mı
ben burayı anlamadım
  Kelimelerin anlattığı kadarım..
Ne anlatırsam anlatayım anladığın kadarım...
  ozan_bursa - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#27)

Motosikleti: YAMAHA R6 / Hyosung GT250R
03-07-2009, 09:03

Dün akşam saat 20:00 civarında dolmabahçenin önünde R6 mın eksoz susturucuları olmadığı için bağlatıyodum motoru. Zar zor ikna ettim çevreye rahatsızlıktan ceza kesti kurtuldum

Alt
  (#28)

asivezor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: altımda scooter hayalimde 600 f
03-07-2009, 09:05

Alıntı:
GÖKTAX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen sene benide çevirdiler Bahçeli 'de artçımla beraber ikimizde de Kask var evraklar ehliyet herşey tamam baktı bişey bulamadı Neymiş efendim niye iki kişi biniyosunuz ruhsatta istihap haddi 1 kişiymiş filan filan dedi biraz uğraştırdıktan sonra hadi görmemiş olayım gidin dedi sanki suçumuz varmış gibi Neyse mecbur eyvallah abi dedim ama arkadan malum bi güzel kalayladım.
istihap haddi 1 kişidir motorun yani artçı olarak bir kişi alabilirsin. bu motor kendi kendine mi gidecek aaçlarda istihap haddi yazılırken şöför hariç rakamdır o.

Alt
  (#29)

slamdunk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: HYOSUNG GT 650 COMET
03-07-2009, 09:11

Hiç ceza yemedim, 1 km bile kasksız binmedim ve hız sınırını otobanda bikaç kez hariç hiç geçmedim..
Galiba sorunlu bir insanım

Alt
  (#30)

03-07-2009, 09:48

Alıntı:
dogan_86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dün akşam saat 20:00 civarında dolmabahçenin önünde R6 mın eksoz susturucuları olmadığı için bağlatıyodum motoru. Zar zor ikna ettim çevreye rahatsızlıktan ceza kesti kurtuldum
doğan seni tanımam etmem yani sana bir garezim yok
o yüzden bu yorumumu şahsına yapılmış bir suçlama olarak alma

sadece güzel bir örnek olarak denk geldiği için senin mesajından alıntı yaptım

kusura bakma ama işte polisin bu esnek tavırları yüzünden hiç kimse hiç bir kuralı iplemiyor

eğer ki polis senin motoru bağlasaydı
tabiri yerindeyse biraz süründürseydi egzos susturucusuz dolaşmaya çıkmadan önce bir kez daha düşünmezmiydin
polisin birimize yaptığı bu iyilik(!) bütün topluma yapılan kötülük olarak geri dönüyor
Alt
  (#31)

03-07-2009, 10:19

Alıntı:
asivezor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
istihap haddi 1 kişidir motorun yani artçı olarak bir kişi alabilirsin. bu motor kendi kendine mi gidecek aaçlarda istihap haddi yazılırken şöför hariç rakamdır o.
Öyle değil, mevcut ruhsata göre artçı alamazsın demek o. Yeni ruhsatlara 2 yazıyorlar artık. Hatta ben diğerinde muayene için yer kalmadığı için değiştirmeye gitttiğimde görevli polis siz motoru kullanıyorsunuz galiba isterseniz ötekini de değiştirin bakın bunlarda 1 yazıyor bazen sorun oluyor dedi, ben de değiştirdim.

Alt
  (#32)

erhan_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Suzuki an 125
Kan Grubu: O Rh-
03-07-2009, 10:41

Bende motorumu yeni almış ve kursa yazılmıştım.Ehliyet hariç herşey tamdı.Bi bakım cek kenara.Dha durmamla ehliyet ruhsat demesi bir oldu.Bende ehliyetim yok daha kurs ta yım vs.vs.Demesin mi motoru bağlıycam.Sağıma soluma bakıyroum sucular kuryeler vızır vızır geciyorlar.Onlara birşey diyen yok.Hemen küçük Emrah modu.İşsizimde avukata gidiyordumda falan.Tamam dedi ehliyetli birini çağır 5 dakikan var.Sen msiisn bunu bana diyen öyle birini çağırdım ki ismini duyunca o olmaz başkasını cağır diye bağırdı.Bende artık çok gec dedim.Sonuç hiçbir ceza yazamadı.Acıkcası üzüldüm adam için ama herkese eşit muamele yapsınlar o zaman.Sucu ya kuryeye bişi yok ben mi ödeyeceğim...Dün durdurdular yine herşey tam tabi aferin bize böyle motorcular lazım diyor...

Alt
  (#33)

Motosikleti: YAMAHA R6 / Hyosung GT250R
03-07-2009, 11:02

Alıntı:
ozan_bursa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eğer ki polis senin motoru bağlasaydı
tabiri yerindeyse biraz süründürseydi egzos susturucusuz dolaşmaya çıkmadan önce bir kez daha düşünmezmiydin

Açık eksoz çok işe yarıyor trafikte farkedilmek için. Ben hala eksozumdan memnunum. Ben kural ihlali yaptığımıda düşünmüyorum plakalığım bile orjinal hiç kaldırmadım veya kuyruk altına koymadım. Polisten kaçma ihtimalimde vardı kaçmadım. Bir gün trafikte arabalar bizlere saygı gösterdiğinde sana söz veriyorum orjinal eksozumu takıcam Aslında orjinal eksozun şekli daha çok hoşuma gidiyor

Ayrıca mesajına karşı bir kırgınlığım, kızgınlığım da yok. Soru sormuşsun, yanıtlamak için cevap verdim

Alt
  (#34)

03-07-2009, 11:10

Alıntı:
dogan_86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Açık eksoz çok işe yarıyor trafikte farkedilmek için. Ben hala eksozumdan memnunum. Ben kural ihlali yaptığımıda düşünmüyorum plakalığım bile orjinal hiç kaldırmadım veya kuyruk altına koymadım. Polisten kaçma ihtimalimde vardı kaçmadım. Bir gün trafikte arabalar bizlere saygı gösterdiğinde sana söz veriyorum orjinal eksozumu takıcam Aslında orjinal eksozun şekli daha çok hoşuma gidiyor

Ayrıca mesajına karşı bir kırgınlığım, kızgınlığım da yok. Soru sormuşsun, yanıtlamak için cevap verdim
anlayışın için teşekkür
Alt
  (#35)

alisemerci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: YBR
03-07-2009, 11:11

Alıntı:
egelim 43 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kötü ama Genede ii yırtmışsın işi ehliyete götürmemişler geçmiş olsun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:45 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:37 AM ----------

Kafamda kask motorda plaka cebimde ruhsat ve ehliyet var,die güvene güvene girdim çevirmeye (oysa sağa sapıp yolumu değiştirebilirdim) durdular verdim ruhsat ve ehliyetimi (motordan inmedim bile) ekip otosuna kadar gel deyince içim cızzzz etti fenni muayene 2 ay geçmiş ne kadar dil döktüysem olmadı görevimiz deyince bende memur olduğum için uzatmadım konuyu (bizim buranın memurları görevlerine çok sadık) 64 lira yazdılar cezayı yiyip trafik takipçisine uğradım fenni muayene kaça mal olur sorayım die sordum 67 lira deyince asıl o zaman üzüldüm
hocam ehliyetim B+A2 benim hızımı gören herif ehliyetimi göremiyor...
  4

Alt
  (#36)
GKN

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: r1
03-07-2009, 11:11

Alıntı:
OGLUMVE BEN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben 240 la radara giriyorum
tekerdemi ?
  kadınlar fırsattan yararlanan erkeği affederler ama fırsatı kaçıran erkeği asla affetmezler
Drift Religion
  GKN - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#37)

hanedan12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

03-07-2009, 11:13

Alıntı:
GKN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
tekerdemi ?
Senin hikayen bir başkaydı ...Gkn cim

Hemen hatırlarsın ...

İzmit desen , motorlu trafik desem , 2008 desem
  Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.

Alt
  (#38)

apithin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Kuba KM 125-6/BwS 100/moblyette 52 cc 87 model:)
03-07-2009, 20:13

çogu kez yakalanmadım.Yakalandıgım zaman ise abimi aramak için izin isterim ruhsatımı getirsin diye (ruhsat hikaye) Alır gelir bi kaç tane polis Ben yırtarım
  1.ALLAH cc
2.Hayabusa 1300cc

Alt
  (#39)

Aspendos8181 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: Apc RtR202 28.000km
Kan Grubu: B Rh+
03-07-2009, 20:31

3kez ceza yedim bana pahalıya mal oldu 1700 tl.

1.cisinde il motorumdu ve ehliyetim yoktu aynı zamnda motoru bir arkadaşımın üzerie almıştım.hem bana ehliyetsizlik cezası hemde ruhsat sahibine yazdı.ozamn bana cekici park ücreti fln 900 tl ye maal oldu.

2.si de izmitten dönüşte adapazarı karasu yolunda jandarma kontrol de yakalandık,kaçamadıkta,ve aynı şekilde ceza yedik ve motor bir gece karasu da bağlı kaldı.

3.süne de yemeden ehliyet almaya karar verdim,ve bana ehliyet almanın maaliyeti toplam 2200 tl ye fln geldi.Bence yeni başlayacak olana arkadaşlar motor almadan ehliyet alın'''!!!
  Dikkat Önemli Not : Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
  Aspendos8181 - MSN üzeri Mesaj gönder  
Alt
  (#40)

bikerboy35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Motosikleti: honda innova (gitti) suzuki an125
03-07-2009, 20:45

acele işim vardı ters yöne girdim öğrenci olduğumuz için 68lira kitledi polis amca gönderdi 3 araba daha vardı bunlar olmasa yazmazdım ama yazmak zorundayım dedi en düşük cezayı yazıcam dedi..
Kask+mont+dizlik+eldiven+ehliyet herşey tamdı yani
  bikerboy35 - MSN üzeri Mesaj gönder  

Konuyu Arkadaşların ile Paylaş
  • Konuyu Facebook a gönder.
  • Konuyu Google a gönder.
  • Konuyu Digg a gönder.

Etiketler
polise, yakalananlar

Seçenekler