Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

hudson leather deri mont

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1

    Üyelik
    17 Eylül 2008
    merhaba,

    bu seferki fuar, motor üreten markaların hepsının katılmaması sebebıyle sanırım ılkıne gore daha sonuktu. ancak su da var kı, bu fuarda daha cok yan sanayı, motor ve surucu ıcın ekıpman, gıysı, koruma vs standı vardı.

    uzun uzun gezme ımkanı buldugum fuarda, en cok hudson derı standında kaldık. Celal Bey ( ısmını yanlıs yazdıysam ozur dılerım ) bızlerle cok ılgılendı sagolsun. ( bu arada yanlıs anlamalara mahal vermemek ıcın yazmak ısterım : hudson derı ve/veya sahıplerı ıle hıcbır maddı ve manevi baglantım yoktur )

    celal bey'ın ıspanaklı borek ve bızlerı yıllar oncesıne goturen bır gazoz ıkramından sonra kendısı ıle sohbet etme zevkıne de erıstık. cok cana yakın ve dost bır ınsan kendısı. samsun'luymus kendısı. ınatcı bır satıcı. ( tam laz uşağı )

    uzun uzun suren pazarlıklar sonucunda kendısınden bırer derı mont aldık. ( bır kez daha tekrar edeyım, bu fırma ıle hıcbır maddı baglantım yok , celal beyı hayatımda ılk kez o gun gordum ) .

    muhtesem ıscılık ve harıka kalıtede montlar oldugunu belırtmek ıstıyorum. ucuzdur - pahalıdır tartısmasına gırmek ıstemem, cunku bu ıs butce ısı. kımıne pahalı gelen kımıne ucuz gelebılır. ya da tam tersı ama urunlerın kalıtesı, uretımınde gosterılen ozen harıka. montu ustumde goren nerden aldıgımı sordu ıkı gundur. ınternet magazası, ne yazık kı urunlerının kalıtesını gostermekte cok basarılı degıl. resımlerın kalıtesı dusuk ve detay resımler yok. urunlere ancak dokundugunuzda anlıyorsunuz ne kadar kalıtelı olduklarını. kalıpları cok basarılı. ınsan ıster ıstemez etkılenıyor urunlerden.

    kotuyu elestırmek dogal hakkımız ama ıyıyı ovmek de gorevımız dıye dusunuyorum. tonlarca para verıp yurtdısında uretılmıs derı montlar yerıne, yerlı uretımı desteklemek ( tabıı kalıtelı ve uygun fıyatlı ıse urunler ) de gorevımız dıye dusunuyorum.

    yolum duserse ortakoy'de oldugu soylenen magazasına ugrayacagım ve yenıden ıspanaklı boregını ve nostaljık gazozunu ıcecegım. kendısıne bır de yelek alacagıma daır sozum var ( buyuk ıskonto yaptı ceketlerın fıyatında bıze ama lutfen yanlıs anlamayın bu yazıyı ıskonto yaptıgı ıcın yazmıyorum. bunu ıddıa etmek bana da , uretıcıye de saygısızlık olur ) ama aynı ıskontoyu yeleklerde de yaparsa tabıı

    kısacası bu sırketın urunlerını herkese tavsıye ederım. kendılerını de bu kadar kalıtelı ve ozenlı urunler yarattıkları ıcın kutlarım.

    saygılarımla.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2

    Üyelik
    25 Şubat 2011

    hudson deri

    mrb hala celal beyin yanına ıspanaklı börek yeyip nostarjik gazozundan içmeye gidiyorsanız eğer bu msjımı kendisine iletirseniz sevinirim hudsonderinin online sitesinden almış olduğum deri ceket küçük geldiği için değiştirmek istiyorum ceket elime ulaştığı günden beri (1hafta oldu nerdeyse) değiştirmek için sitede yazılı olan 6 irtibat tlf saat başı aramama rağmen cvp veren olmadığı için telesekreter çıkıyor msj kutusu dolu olduğu için msj bırakılamıyor hergün ürün istek şikayet bölümüne mail atmama rağmen kimsenin ilgilendiği fln yok aynı şekilde facebook sayfalarınada mail attım sonuç yine aynı bir çok kez int. alışveriş yaptım ama bu kadar ilgisiz umursamaz bir şirket görmedim bu nasıl bir hizmet anlayısı ürünü hazırlayıp pazara sunmakla bitiyor mu bu iş sattım nasıl olsa gerisi beni ilgilendirmez bu iş böyle mi oluyor

  3. #3
    Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Nisan 2003
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Firma tüm ekibiyle motosiklet fuarında yetkililere mesajınız iletilecek.

    saygılar


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler