Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

2009 yılı planlanan KIRGIZİSTAN gezisi

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    01 Temmuz 2006
    Şehir
    Uşak
    Motosikleti
    HArley Davidson Softail Heritage Deluxe
    Alıntı justyalin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar,

    Srounlar var ama çözümlerde var, hazırkart alamıyorsunuz ama 5 usd verin herkes hattı alıp size verir. Rusyada da böyledir.

    Ben daha kimsenin masama oturup içkimi içtiğini görmedim, belki çok kötü bir yere giderseniz olabilir, bakınız ana alterden uzaklaşmayın.

    En büyük sıkıntı dışarda konaklamadır. Konaklayamazsınız, otellerde aşırı pahalıdır. Tabi ana alter dışındakileri bilemiyorum.

    Polisler sıkıntılıdır, ama sizle çok fazla uğraşacağınızı sanmıyorum.

    Doğu bloku ülkelerinin tümünde registration sıkıntısı vardır. En uyuzundan adi bir kağıt parçasıdır, hiçbiryer de kaydıda yoktur, ama pasaporttan daha çok bakarlar.

    Burda yazacağınız bilgiler doğrdu değildir, poliste bunu bilir, o yüzden sizden rüşvetini alır. Ben yüzücü arkadaşını alır kodesa atarlar görüşüne katılmıyorum, çünkü bunun için bir sürü vakit harcamaları gerekir, sizle uğraşırken başka gelirlerinden olurlar.

    100 usd çılgın bir rakam onlar için zaten maaşlar bu tutarların biraz üzerlerinde, ukraynada 300 usd kazanırdı mesela polisler. Turki cumhuriyetlerinde çok daha azdır.

    Hatta ukraynanın Kiev Post diye bir gazetesi vardı yabancılar için, orda rüşvet tarifesi vardı. ne için ne verilir.

    Sonuç Afrikaya gitmekten tehlikeli değil, masraflıda değil. Bol bol bozuk para bulundurun ama. Hatta yerel para birimleri daha çok işe yarıyor. Bir keresinde kadın apartaman görevlisine metal 1 euro verdim, önce aldı gitti sonra döndü kafama attı bu para sahte diye.

    Yorumlarda daha öncede söylediğim katıldığım husus gideceğiniz yerlerde tanıdık birilerini bulmanız olacaktır.


    Ya arkadaşım her halukaderde Kırgızıstan'a gitmek çok riskli.Yani bu kadar millet bu Ülkenin kötü olduğu yönde beyan veriyor sen hala burası şööledir bööledir diyon...Sana Katılmıyorum..


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42

    Üyelik
    24 Mayıs 2008
    Şehir
    Eskişehir Merkez
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS ADVENTURE-2012-
    Eyvahlar olsun.... eyvahlar olsun şimdiden karamsarlık çöktü.

  3. #43

    Üyelik
    01 Ekim 2006
    Türkçeden başka bir dil konuşabiliyorsanız gidin, oralarda hem kırsal da hemde şehirlerde uzun süre kalmış biri olarak Türki cumhuriyetlerdeki yaşayan insanların bizden nefret ettiği gerçek(bende onlardan nefret ediyorum).

  4. #44

    Üyelik
    24 Mayıs 2008
    Şehir
    Eskişehir Merkez
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS ADVENTURE-2012-
    Vazgeçtim arkadaşlar, öncelikle canım TÜRKİYEM belki sonra Avrupa...gidicek olanlara selametle

  5. #45
    vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2006
    Şehir
    koşuyolu
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    forumu baştan beri okuduğum kadarıyla; amaç macera ise, maceranın kralını yaşayacak bu geziyi yapacak arkadaşlar.

    çoğu zaman günlerce plan program yaparak çıktığımız gezide akla gelmeyen aksaklıklar çıkar karşımıza. en eğlenceli ve tadı olan plansız programsız gezilerdir.

    zaten bu bir tatil değil macera gezisi olacağı için bence gitmeyi kafasına koymuş arkadaşlar vazgeçmesinler.

    hem her yerde buradan gitmiş TÜRK müteşebbislerin olduğunu sanıyorum. orada sizin gibi iki maceracıyı ilgisiz bırakacaklarını hiç sanmam.

    sonuç olarak eğer gerçekleştirirseniz, hayatınız boyunca unutamayacağınız bir deneyim olacağı kesin.

    İNSAN BİR YAŞA GELİP, GEÇMİŞE BAKTIĞINDA YAPTIĞI ŞEYLERDEN ÇOK YAPMADIĞI ŞEYLERİ DÜŞÜNÜP PİŞMAN OLUYOR.

  6. #46
    alplion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Mart 2005
    Şehir
    kütahya/merkez
    Motosikleti
    buell 1125R
    bu kırgızların Türklerle sorunu neymiş kide bu kadar çok uyarılıyor geziye gidecek arkadaşlar????

  7. #47

    Üyelik
    24 Mayıs 2008
    Şehir
    Eskişehir Merkez
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS ADVENTURE-2012-
    Sadece Türklerle ilgili olduğunu sanmıyorum, geri kalmışlığın,başı boşluluğunun, yoksulluğun, kendisini güçlü zannedip gelen turistlerden rant sağlamaya çalışan bir kesimin olduğunu düşünüyorum yanlışım varsa lütfen burayı bilen kişiler düzeltiniz.

  8. #48
    Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2005
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    sevgili arkadaşlar yerli yersiz bir sürü kuruntudan ibaret bu söyledikleriniz.oraya defalarca gidip gelen arkadaşlarımız var.hatta Adapazarlı metin ÇELEBİ adında orada yerleşik bir işadamımız var ve her hafta Adapazarından kırgızistana giden tır şöförü tanıdıklarımız var.lütfen gidip gelmeyenler görmeden kulaktan duyma laflara itibar etmeyiniz.Biz Allah nasip ederse aslanlar gibi vizelerimizi alıp gidip geleceğiz.evet rüşvet hala yaygın ama bizim türkiyedede yokmu .Allah aşkına şöyle gezi topiclerini bir incelesinize.meselahttp://www.superevariders.com/html/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5822#9387 1 okumanızı tavsiye ederim.çantasını kaybeden arkadaşımıza iranda nasıl çantasını telefonla bulup verdiklerini okursanız söylediklerime hak vereceksiniz.

    işte daha önce gidip gelen ferhat isimli bir arkadaşın izlenimleri


    İRAN

    Tebriz-Ardabil-Rasht-Sari-Gorgan-Sebzevar-Mashad ...bu benim gectigim guzergah..

    TR-Iran girisini yaparken “benzin kartı” konusunda sadece duyumlarım var. Zira gecisim sırasında bu uygulama baslamamıstı. Bildigim kadar ile ne kadar litre istiyorsanız kartınıza isletiyorsunuz. Aksi taktirde ciddi fiyat farkı vererek almanız gerekiyor. Yakın zamanda giden arkadaslar var. Onlar daha saglikli bilgi verebilir.

    Kredi kartı veya bankamatikler gecmedigi icin yanınızda nakit bulundurun ve 50$ lık banknotlar goturun. 50$ dan daha kucuk bir banknotu bankalar bile bazen kabul etmiyorlar. Paranızı resmi bankalarda bozdurun.

    Bu ülkede mekanik bir sıkıntı yasamanız halinde aramanız gereken yer Ali Nouriani. Kendisi BMW İran distributörü . Inanılmaz iyi bir insan. 0098 21 882 3984-8 (Ali Nouriani) ... 0098 21 913 220 3530 (Hamid Kianpise-Bas Mekanik) .... Her ikiside ingilizce bilir.

    Tebriz : Morvarid Hotel ... Imam Humeyni meydanı ... Bence en guzeli bu, cunku cok merkezi.

    Gorgan : Gorgan Turist Kompleks ... Naharkhoran Cad... Guzel

    Mashad : Mashad Hotel... Mukaddes Meydanı ..... merkezi ... Burada br imam mezari oldugu icin oldukca muhafazakar bir yer... aklinizda bulunsun.

    Rasht : Ordibehesht Hotel ....Shohada Meydanı .... en duzgunu bu gibiydi ..

    TÜRKMENİSTAN

    Merv sehrinde bir gece kaldım. Bütün Türkmenistan maceram bu kadardır. Bundan da bugune kadar hic pismanlık duymadım. Sehir merkezine girin, camur gibi akan nehrin ustunden gecin, bir gobege dogru geleceksiniz. Gobege gelmeden saga donun. Orada guzel bir otel var.

    Benzin nerdeyse bedava. Yollar fena degil. İnsanlar sıcakkanlı ve guleryuzlu. Ama ne yaparsanız yapın, siyaset konusmayın. Sınır kapılarında asık suratlar gorurseniz sasırmayın. Tek adam diktatoryasının izleri cok kuvvetli bir sekilde duruyor.

    UZBEKİSTAN

    Benzin ucuz, yollar fena degil, insanlar guleryuzlu.

    Buhara: Tarihi yerleri gezmek veya onca yoldan sonra dinlenmek icin iyi bir yer. Amulet Hotel.... Nakshbandi (Naksibendi) Sokak, 73. Bukhara... İnternet sayfasına bakın... neden tavsiye ettigimi anlarsınız.

    Semerkand: Otel Vatan ... “Amir Timur” heykelini sorun... onun bulundugu genis bulvarın obur tarafında ... butun hareketin oldugu caddenin kenarında ... aslında daha bircok guzel hotel var... Mesela Otel Malika ... Otel Vatanın oldugu yerden iceri girin, sola donun ve 300 mt. kadar ilerde. Eger bulamazsanız, “Bank Parvino” diye sorun, hemen onun yanında. Ama bu civarda kalın, cunku bu sehirde baskaca gezecek bir yer yok.

    Tashkent: Poytaht otel diye bir yerde kaldım. Cok merkezi ve guzel bir otel. Bence baska otel bakmaya gerek yok.

    KIRGIZİSTAN

    Turkmenistan ve Uzbekistandan sonra cennet gibi gelmisti. Burada insanlar daha rahat ve icten.

    Bishkek : Birkac gun dinlenmek icin guzel bir yer....Sakura guesthouse...adam japon, kadın kırgız. Bu civarda birileri varsa kesin geldigi, iptidai ama keyifli bir yer. Sovietskaya (Abdurakhmanov) ve Jibek-Jolu caddelerinin kesistigi noktadan benzinciye dogru gidin, sol ve tekrar sol... Acık adres Mıchurina 38...Herhangi bir parca ihtiyacınız olursa ..“Dima”... 00996 312 543 91 58 19 ...ama sadece rusca konusur ...yeri ise “Kudaibergen rinak” pazarındaki 29E numaralı kontayner .... evet adres gercekten bu .... 

    GENEL

    Vizeler konusunda David Berghoff, www.stantours.com .... Son derece iyidirler. Para odeme zamanı geldiginde iciniz rahat olsun. Tum vize islerinizi halleder. Turmenistan eskiden Uzbek vizesi olması halinde transit vize veriyordu. Simdiki uygulamayı bilmiyorum.

    Bu hatta benzinci sıkıntısı pek yasamazsınız. Gidecek makinaların benzin çapı 200 km.den az ise belki yanında bir bidon tasımak faydalı olabilir. Benzin oktanı ise ; 95 oktan bulmak pek kolay degil, kursunsuz ise hic kolay degil. Var deseler bile pek guvenilmez. Oktan yukseltici tasımak ve 2-3 depoda bir ekleyerek temizlemekte fayda var.

    Bu guzergahta fazladan endise etmenizi gerektirecek bir durum yasamadım. Her zaman tedbirli olmakta fayda var ama “kırmızı” bir hat degil.
    Yollar iyi. Trafik berbat. Sehir iclerinde, ozellikle Iranda cok dikkatli olun.

    Ama Kirgizistanda Issık-Kul (Isik golu) un cevresini mutlaka dolanin. Cok guzeldir....

    Bishkek-Osh, Torugart Gecidi, oradan da “Isik Gol”u etrafi... cok keyif aldigim bir hatti.

    Surayı veya burayı gezin gibi oneriler tehlikelidir. Cunku herkesin gezi anlayisi farkli. Bunun disinda onceden belirlenmis programlar, kesif sansini azaltiyor.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

  9. #49

    Üyelik
    17 Eylül 2008

    hayırlısı olsun . kazasız belasız ınsallah.

    arkadaslar ,

    gıdıs tarıhlerınız kesınlestıgınde ozelden mesaj atın ve haber verın lutfen. elımızden geldıgınce - kırgızıstan harıc - bu ulkelerde sıze goz kulak olmaya calısırız. ve yıne talep edersenız sıze ayrıntılı " yapılacaklar - yapılmayacaklar" lıstesını verırırız.

    gene de, motorla gıtmeden once , en azından Ashkabat'a ucakla 3 gunlugune gıdın ve ortam hakkında fıkır sahıbı olun derım. Insanın kendı gozlerı ıle gormesı ve yasaması gıbısı yoktur.

    tekrar hayırlısı olsun ve kazasız belasız yollar sızlerın olsun.

    saygılarımla

  10. #50
    anılyuksel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    22 Temmuz 2007
    Şehir
    izmit/kandıra/cebeci
    Motosikleti
    Bianchi Falcon 125 (2006) Hyosung MS3 250 (2010)
    kızdırma beni 125 lik çinliyle gelirim ama 12000 benim motoru zorlar bişi olmaz kırgızistan da bi rektefiye tamam ama fiyat çok geldi bana yoksa gelmeyi düşünürdüm
    Bianchi Falcon 125 41 N 3103
    Hyosung MS3 250 35 AP 4831
    Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .

  11. #51
    yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2008
    Şehir
    istanbul/merter
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    12000 km yol gerçekten çok uzun bir parkur ve 45 günen bahsediyorsunuz. sadece merak için soruyorum her ikinizinde uzun yol sürüşleri varmı?
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

    Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

  12. #52
    Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2005
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    Alıntı yt_servan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12000 km yol gerçekten çok uzun bir parkur ve 45 günen bahsediyorsunuz. sadece merak için soruyorum her ikinizinde uzun yol sürüşleri varmı?
    sevgili arkadaşım benim yaşım 47 ve 13 yaşından beri motor kullanıyorum + Türkiyede gezmediğim yer kalmadı desem inanırmısın.kendi kendime methiyeler düzmeyi sevmem ama Alllaha şükür bu konuda bir hayli mesafe katettiğime eminim.bizi bize değil bilenlere sorsanız daha iyi olur zannedersem.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

  13. #53
    yt_servan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Ağustos 2008
    Şehir
    istanbul/merter
    Motosikleti
    Triumph TİGER
    Alıntı Arvasi3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili arkadaşım benim yaşım 47 ve 13 yaşından beri motor kullanıyorum + Türkiyede gezmediğim yer kalmadı desem inanırmısın.kendi kendime methiyeler düzmeyi sevmem ama Alllaha şükür bu konuda bir hayli mesafe katettiğime eminim.bizi bize değil bilenlere sorsanız daha iyi olur zannedersem.
    tamam kızma canım sadece merak ettim. yolun açık olsun sağ salim dönmeniz dileğiyle.
    Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın

    Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur

  14. #54
    vedatarpacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    31 Mart 2006
    Şehir
    koşuyolu
    Motosikleti
    suzuki burgman an400
    bunca karalayıcı kötümser yazıların üzerine inatla bu işin üzerinize gitmenizi takdir ediyorum. umarım herşey tam istediğiniz gibi olur.. ki olacak ALLAH ın izniyle.

    hatırlarmısınız? bundan on sene kadar önceydi orta asyadan bir dede gelmişti. hac a gitmek için çok kötü bir motosikletle yola çıkmıştı ve yiyecek olarak sadece ekmek kırıntısı, tuz ve şeker karışımı olan bir torbası vardı. show tv de göstermişlerdi o zaman. sonra bir hayırsever buradan uçakla göndermişti kendisini??

    hiç oralara gitmedim ama bence insanların çoğu iyidir. örnek kendimizi alalım. ama geçenlerdeki pippa bacca olayınıda unutmayalım her yerin iyisi kötüsü vardır.

    umarım vazgeçmezsiniz ..

    okurken bile heyecanlanıyorum, istek duyuyorum.

  15. #55

    Üyelik
    17 Eylül 2008

    "bu gezi için üç beş kötü söz ve karalamadan sonra vazgeçecek değiliz"

    Muhteremler,

    Oncelıkle, tesessuf ederım bu sozlerınıze.

    Forumun bu baslıgının altında tum yazılanları, yukarıdakı sozlerınız ısıgında bır kez daha okudum. Gordum kı, son derece ıcten ve gonulden yapılan ve sadece sızlerın ılerıde sıkıntıya gırmemesı amacıyla yazılan uyarılar ıcın sarf ettıgınız bu tabırler acıkcası fazlası ıle amacını asmıs gıbı duruyor.

    Ne yazık kı bu " uyarıları " yanlıs anlamıssınız. amacımız ( ya da en dar bakıs acısıyla amacım ) sızlerın, benım bu cok yakından tanıdıgım, yıllardır orda yasayan ve calısan kısılerle olan tanısıklıgımdan edındıgım tecrubelerı sızlerle paylasmaktı. ne gezınızı, ne de bu ulkelerı " karalamak " amacında olmadım. kaldı kı bu ulkeler hakkında sarf ettıgım ve forumda dıger katılımcıların sarfettıgı sozler en basıt ıfadeyle, oldukca hafıf ve nazık bıle kalmıs.

    "kotu soz sahıbının aynasıdır" demekten gerı kalmıyorum ama yıne de dılegım; insallah gezınızın sonunda da anılarınızı okumak ve paylasımlarınızı nese ıle dınleyecegımız gunlere de ulasmaktır.

    Sn Isen'den yardım ıstemek akıllıca bır dusunce olmus. Bır mesajımda da belırttıgım gıbı, mumkunse ulkemız medyasından ve baglantılı olarak o ulkelerın medyalarından da ( aslında o ulkelerde medya demek devlet demek ) destek almanız kı en azından sınır gecıslerınızde ve bu ulkelerın ıcındekı yolculuklarınızda bır polıs/mılıs arabası sızlerı takıp etsın, kollasın. Olaya medyatık / populer bır hava katmanız sızlerı bırcok sıkıntıdan kurtaracaktır.

    sızlerı sahsen tanımıyorum. sızlerle olan tek ılıskım bu forum kanalıyla oluyor. aramızda ne tıcarı ne de sıyası bır cıkar/ılıskı/catısma var. yıne de son derece ıyı nıyetle yapılan ve tamamen sızlerın saglıgını, huzurunu ve mutlulugunu dusunerek sarf edılen bu uyarılara karsı yazılanlara uzuldugumu belırtmeden gecemeyecegım.

    yolunuz acık olsun. allah yardımcınız olsun.

    saygılarımla

  16. #56

    Üyelik
    24 Mayıs 2008
    Şehir
    Eskişehir Merkez
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS ADVENTURE-2012-
    Alıntı yuzucu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muhteremler,

    Oncelıkle, tesessuf ederım bu sozlerınıze.

    Forumun bu baslıgının altında tum yazılanları, yukarıdakı sozlerınız ısıgında bır kez daha okudum. Gordum kı, son derece ıcten ve gonulden yapılan ve sadece sızlerın ılerıde sıkıntıya gırmemesı amacıyla yazılan uyarılar ıcın sarf ettıgınız bu tabırler acıkcası fazlası ıle amacını asmıs gıbı duruyor.

    Ne yazık kı bu " uyarıları " yanlıs anlamıssınız. amacımız ( ya da en dar bakıs acısıyla amacım ) sızlerın, benım bu cok yakından tanıdıgım, yıllardır orda yasayan ve calısan kısılerle olan tanısıklıgımdan edındıgım tecrubelerı sızlerle paylasmaktı. ne gezınızı, ne de bu ulkelerı " karalamak " amacında olmadım. kaldı kı bu ulkeler hakkında sarf ettıgım ve forumda dıger katılımcıların sarfettıgı sozler en basıt ıfadeyle, oldukca hafıf ve nazık bıle kalmıs.

    "kotu soz sahıbının aynasıdır" demekten gerı kalmıyorum ama yıne de dılegım; insallah gezınızın sonunda da anılarınızı okumak ve paylasımlarınızı nese ıle dınleyecegımız gunlere de ulasmaktır.

    Sn Isen'den yardım ıstemek akıllıca bır dusunce olmus. Bır mesajımda da belırttıgım gıbı, mumkunse ulkemız medyasından ve baglantılı olarak o ulkelerın medyalarından da ( aslında o ulkelerde medya demek devlet demek ) destek almanız kı en azından sınır gecıslerınızde ve bu ulkelerın ıcındekı yolculuklarınızda bır polıs/mılıs arabası sızlerı takıp etsın, kollasın. Olaya medyatık / populer bır hava katmanız sızlerı bırcok sıkıntıdan kurtaracaktır.

    sızlerı sahsen tanımıyorum. sızlerle olan tek ılıskım bu forum kanalıyla oluyor. aramızda ne tıcarı ne de sıyası bır cıkar/ılıskı/catısma var. yıne de son derece ıyı nıyetle yapılan ve tamamen sızlerın saglıgını, huzurunu ve mutlulugunu dusunerek sarf edılen bu uyarılara karsı yazılanlara uzuldugumu belırtmeden gecemeyecegım.

    yolunuz acık olsun. allah yardımcınız olsun.

    saygılarımla
    Gerçekten çok iyi niyetlisiniz yardımcı olmak adına çaba sarfediyorsunuz lütfen kırılmayınız, çabalarınızı görüyor ve taktir ediyorum.

  17. #57
    Arvasi3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    30 Haziran 2005
    Şehir
    Sakarya
    Motosikleti
    KLR 250[Kırmızı gülden ayrıldık]
    sevgili yüzücü sizi kıracak bir söz sarfettiğimi zanetmiyorum.söylemiş olduğunuz her sözü hafızama ayrı ayrı not ediyorum ve sizlerin bu bilgi bombardımanından sonra yapacağım fikir harmanı benim yapacağım görsel ekmeğimin mayasını oluşturuyor lütfen devam edin selam ve saygılar

    http://www.motosiklet.net/forum/dige...ar-i-asti.html

    işte yukarıda verdiğim bu linkteki himalaya turunu yapan Nuri AKPINAR abimiz 2005 senesinde bizim yapacağımız turu gerçekleştirdi.şu anda kendisi ile devamlı MSN den görüşmekteyim.benim ilham kaynağım ve bilgi kaynağım Nuri abinin ışığında inşallah çok güzel bir şekilde gidip geleceğiz.
    Dağlar ve yollar haydi ne duruyorsunuz bizi bekliyor endurocular

  18. #58

    Üyelik
    12 Aralık 2005
    Şehir
    ankara
    Motosikleti
    FYM 250 cooper
    sayın ERTÜRK küçük hanım, ben Yaşar Güneysu,bu gün hasan kardeşimle tlf.da tanıştık,görüştük. ben bu yazılanları okumayabaşladığımda çok sevindim,bu yolculuk benim de hayalimdi,okudukça menfi yazılar gönülsüzlüğe zorladı..sizin o yazıları okuduktan sonra bile düşüncelerinizigörünce, çok takdir ettim, ve biraz cesaretlendim. benim motorum keeway splight 150 idi.trabzonda bırakıp sattım.şimdi fuardan sonra almayı düşünüyorum.iyi de olacak hasan kardeşimin fikirlerinden faydalanırım. ist.çamlıca da ablam var arada gidiyorum..fuarda görüşmek üzere şimdilik hoşça kalın..Y.G.

  19. #59
    gazman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    25 Mayıs 2006
    Şehir
    moskova
    Motosikleti
    HONDA XR600R
    Alıntı Arvasi3 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sevgili yüzücü sizi kıracak bir söz sarfettiğimi zanetmiyorum.söylemiş olduğunuz her sözü hafızama ayrı ayrı not ediyorum ve sizlerin bu bilgi bombardımanından sonra yapacağım fikir harmanı benim yapacağım görsel ekmeğimin mayasını oluşturuyor lütfen devam edin selam ve saygılar

    http://www.motosiklet.net/forum/dige...ar-i-asti.html

    işte yukarıda verdiğim bu linkteki himalaya turunu yapan Nuri AKPINAR abimiz 2005 senesinde bizim yapacağımız turu gerçekleştirdi.şu anda kendisi ile devamlı MSN den görüşmekteyim.benim ilham kaynağım ve bilgi kaynağım Nuri abinin ışığında inşallah çok güzel bir şekilde gidip geleceğiz.
    tek sorun cinli motorlar...onlara guvenmiyorum..bakin ornek aldiginiz kisilerde nasil motorlar var..seyahat esnasinda bide motoru (ha bozuldu ,ha bozulacak)diye dusuncesiyle yolculuk zor olacak.
    once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:

  20. #60

    Üyelik
    01 Ekim 2006
    [
    hem her yerde buradan gitmiş TÜRK müteşebbislerin olduğunu sanıyorum. orada sizin gibi iki maceracıyı ilgisiz bırakacaklarını hiç sanmam.

    bencede hiç ilgisiz bırakmıyacaklar!!!


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler