Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

BOY ile TIRT MURAT haftasonu Körfez pistinde kapışıyor...

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41
    adameus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    06 Mart 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    YBR 125
    yasak mi yarismak?degil tabiki..bu kadar elestirmenin geregi yok.kaza olacaksa olur nerde olacagi bilinmez.kaza olacak diye paranoyak yasamanin anlami olmaz.ama yarista boy kazanacak diyorum...


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2003
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @halis
    bence motor yarışmak için degil gezmek ve rüzgarı hissetmektir
    Abi o işin ayrı boyutu, ben toplu gezilerde milletle 50-60 km/h süratlerde kilometrelerce gidip motoru hararete sokmaktan zevk almıyorum. Haa alırız motocross dağ bayır gezeriz diyorsan o süper olur. Ben bu işe zaten motocross ile başladım, en az racing kadar severim motocross olayını. Ama şunu söyleyeyim, senin motor sürüşünü izledim, sen de hızdan zevk alıyorsun, 29 Ekim günü boğaza giderken atom karınca gibi aralardan geçip gidiyorsun, yol kapalıymış bana mısın demiyorsun
    mehmet pistde tecubeli diyelim bu yarış esnasında bir kaza olursa kim hesabını verecek
    Yarış dediğimiz olay inan öyle bildiğimiz 25 turluk şampiyona yarışları gibi olmayacak. Murat'ın zaten aradaki farkı görmesi çok kısa süreceğinden bu işe başlamadan vazgeçecek, biz de hep beraber güzel güzel pistte dönecez bütün gün.
    valla o zaman şaşarım hesaplıyorum ben bile 27 yıldır motor kulanıyorum diye biliyorum he tabi senin gibi mobiletli yıları saymıyorum
    Hehehe mobilet de kullandım Peugeot ve Puch marka. Ama çok az sürdü. Ama genelde 125cc motocross bindim hep o yıllarda. Motor deneyimi olarak neden mobileti saymıyorsun? O zamanlarda 600cc yarış motoru mu vardı? 1990 larda Kawasaki ZZR-1100 çıktı da yarış motorunu o zaman görmüştük. Dediğim gibi seni şaşırtacak kadar eski motorcuyum

    @adameus
    yasak mi yarismak?degil tabiki..bu kadar elestirmenin geregi yok.kaza olacaksa olur nerde olacagi bilinmez.kaza olacak diye paranoyak yasamanin anlami olmaz.ama yarista boy kazanacak diyorum...
    Haklısın, ben de neden bu konuya sıcak bakılmadığını anlamış değilim. Biz çıkıp otobanda yarışalım demiyoruz ki? Yarış dediğin pistte olur, biz de pistte uygun şartlarda yarışacağız. Kaza her zaman olabilir, pistte olması bizim açımızdan daha iyi, otobanda arabanın altında kalmaktansa..
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

  3. #43
    ledo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    07 Nisan 2005
    Şehir
    İstanbul/Suadiye
    Motosikleti
    Piaggio Beverly , Hyosung GV 650
    Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle bir tepki vermişsinizki yazınızı okuyanda e-5'de yarışacaklar sanır. Boy'un mesajından konunun geyik olduğu anlaşılıyor yani ortada idda yok gibi görünüyor. Bütün bunlar bir yana ciddi olsalar ve ortada bir idda olsa dahi bunu pistte ve korumalarıyla yaptıkları sürece bir sorun yok. Umarım diger sürücüleride limit kullanımını trafige açık olan alanlarda degil mehmet ve murat gibi pistte korumalarıyla birlikte sergilerler.


    Bur örnek davranışlarından dolayı tebrik ederim
    Site kuralı : 1.2.24

    Bu kuralda geçen "yasadışı" kelimesi, gerekli mercilerden izin alınmadan düzenlenen her türlü yarışı ifade ediyor. İlla E5 ya da TEM'de olması gerekmez.

    Şaka ifadesi de oldukça muğlak ! Ben satırları okuyunca bu iki arkadaşın ciddi ciddi yarışacaklarını anlıyorum.

    Amacım seninle bir laf atışmasına girmek ya da küçük düşürmek değil. Bilakis MT'ye olan hizmetlerini çok beğendiğim için, bu tür bir yanlışa düşmeni engellemek istedim.

    Bu organizasyon yapıldıktan sonra, ya bu maddeyi kurallar kısmından çıkartacaksınız ya da Erhan'ın arkadaşı olmayan kişiler de "pistte" bile olsa birbirlerine meydan okudukları zaman, dönüp arkanıza bakacaksınız.

    Ayrıca burada Mehmet'i de eleştirmiyorum. Kendisini tanırım. Yeterli tecrübeye sahip olduğundan, ne kendisinin ne de diğer arkadaşın sağlığının tehlikeye girmesine izin vermez.

    Ancak bu işi bu şekilde organize edip duyurması olmamış.

    Tabii yönetimin sessiz kalmayı bırak, savunur durumda olması da....
    Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.

  4. #44

    Üyelik
    27 Aralık 2006
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    CBR 1100XX Super Blackbird, XR650R, TE250 2T
    Hadi bakalım kolay gelsin.

    Çok keyifli bir hafta sonu olacak gibi. Yanlız ben yazılanlardan Murrat tehlikeye girer gibi geldi. Sonuçta pisti tanımak çok önemli. Ayrıca 600 lük motor çok virajlı pistlerde avantaj olacaktır. Hem gücü kontrol etmek daha kolay hem daha hafif. 1000 lik olması ancak çok ileri düzey bir yarışcıda fark eder sanki. Çok virajlı ise gaz kontrolü çok önem kazanacak, bu durumda daha kolay kullanılan en azından daha az yorulacaktır.

    Allah yardımcınız olsun. Kazasız belasız sürüşler.

    Sağlıcakla kalın.

    Ankara'dan selamlar,

  5. #45
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2003
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @ledo
    Ayrıca burada Mehmet'i de eleştirmiyorum. Kendisini tanırım. Yeterli tecrübeye sahip olduğundan, ne kendisinin ne de diğer arkadaşın sağlığının tehlikeye girmesine izin vermez.
    Levent abi, beni az çok tanırsın. 2003 yılından beri bu foruma üye olan insanları motosiklet konusunda deneyimlerim ölçüsünde bilgilendirmeye çalıştım, insanlara motosiklet üzerinde hayatta kalma şanslarını arttıracak şeyler anlattım. Murat benim bu site kurulduğundan beri çok yakın arkadaşımdır. Dediği gibi o zamanlarda 5-10 kişiydik motor gezilerinde. Herkes az çok bu forum sayesinde birşeyler öğrendi, kendini geliştirdi. Ne Murat'ı, ne kendimi tehlikeye atacak birşey yapmam, Murat'ın da yapmasına izin vermem. İkimizi de tanıyanlar bilirler (forumun en eskilerinden olduğumuzdan yeni arkadaşlar bizi tanımaz) biz Murat ile ne konu olursa olsun devamlı bir atışma, iddialaşma halindeyizdir ve bundan büyük zevk alırız. İddianın sonunda da biri haksız çıkar. Bu pist organizasyonu okunulanlardan anlaşılmasa da ikimizin yanyana durup start alıp, belirlenen tur sayısı kadar döneceğimiz ve start çizgisinden ilk geçenin kazanacağı tipten bir yarış olmayacak. Murat der ki, "20 senedir motor kullanıyorsun, 2 sene de yarıştın, ben hiç piste girtmedim ama aramızdaki fark çok büyük olmaz" Ben de diyorum ki, "bu işin caddede motor kullanmakla ve uzun süre motor kullanmakla ilgisi yok, pist deneyimi pistte kazanılır, aksi taktirde MotoGP 125cc de yarışan 14 yaşındaki çocuklar o biçim gidemezdi, pistteki performansımız arasında dağlar kadar fark olacak" Bu iki iddia çakışınca da bunu denemek için piste gidelim dedik. Ama amacımız ölümüne yapılacak bir yarış değil, piste girmek isteyen başka arkadaşları bu bahaneyle piste sokup güzel bir vakit geçirmek.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

  6. #46
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    31 Mayıs 2007
    Şehir
    istanbul florya
    Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    boy murat ve yonetici sıfatıyla elint yarışşa davet ve yarış cıgırtkanlıgı yapmak (pist veya yolda) site kurallarına göre yasakmı degilmi mehmet sen daha oncede piste davetler yaptın o zaman sana tepki gösterdimmi yok ama bu sefer biraz yanlış oldu bana göre bilmiyorum belki ben yanlış görüyorum ama tek şey var izmit körfez pisti için gecen senelerde dünya laf söylendi şöyle bozuk böyle tehlikel diye şimdi siz o piste hiç pist tecubesi olmayan ve o pistin bozuk yerlerini bilmeyen insanları o piste sokmak istiyorsunuz bu nekadar dogru hatırlarsan enson senin antıraman turlarında bir kaza oldu adamın şansı vardı 1 tur 5 tur derken kendine güven geldi gazı biraz actı sonra malum kaza
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

  7. #47
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2003
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    Halis abi sen de piste gelsene

    Abi bu konuda hem haklısın, hem haksız. O kazalardan sonra pistte bazı değişiklikler yapılmış olsa da dünya standartlarında bir pist olmadığını ve ne yapılırsa yapılsın olamayacağını hepimiz biliyoruz. Bu organizasyona karşı çıkılmasının nedeni bu tip bir organizasyonun yanlış olması mı yoksa bu organizasyonun İzmit Körfez Pisti'nde olması mı pek anlamadım. Pist hakkında yorum yapmayacağım, durumunu en iyi bilenlerdenim. Az önce ben de geleceğim diye Hakkı (Nemrut) aradı, o da bu pistte yarışanlardan pistin durumunu en iyi bilenlerden biri. O zaman size soruyorum; İzmit Körfez Pisti'nin şu durumunda o piste çıkıp normal şekilde dönmek mi yoksa otobanda gazlamak mı daha riskli? Bu sene kaç kişinin trafikte kaza yaptığını hepimiz biliyoruz, çok yakın arkadaşlarımız da var kaza yapan. Ne yapalım? Motorlarımızı satıp evde oturup dizi mi izleyecez Halis abi? Yoksa 50 kişiyi toplayıp 50-60 km/h süratlerde seyir ederek bir yerlere gidip birşeyler yiyip içip dönerken arkamızdan bize yetişeyim derken deneyimsiz arkadaşların yaptığı kazaları mı konuşacağız? 60 bin üyesi olan MT'de para toplayalım, en güvenlisinden kendi pistimizi yapalım, eğitim verelim, organizasyon yapalım o zaman..
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

  8. #48
    Terrorizer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    03 Ocak 2008
    Şehir
    Istanbul/ Avrupa
    Motosikleti
    Honda cbr 600f
    Arkadaşlar bahsettiğimiz kişiler yaşlarını başlarını almış, karını zararını hesaplayabilecek olgunlukta insanlar ki yeniyetme motorcular da değiller.

    Oraya da kamikaze yapmaya gitmiyorlar, her olayda olduğu gibi bunda da risk var ama Mehmet abinin dediği gibi sokakta hepimizin hergün maruz kaldığı risk miktarı ile kıyaslandığında çok da tehlikeli gelmiyor nedense bana.

    He bir de kesin gidecekler kimler =) Kendi motorumla gitmek istemiyorum 2 saat o yol çekilmiyor
    ★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★

  9. #49
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2003
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF

    Buluşma saati ve yeri

    Arkadaşlar, Pazar sabahı saat 10.00'da Ankara otobanı üzerinde gişelerden geçtikten 5-6 km sonra sağda bulunan OPET benzin istasyonunda buluşuyoruz. En fazla 5-10 dakika bekleyeceğiz. Bizi orada bulamayanlar direk olarak piste gelebilirler. Piste girmek veya izlemek isteyenlerin bilgisine...
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

  10. #50
    killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    26 Nisan 2006
    Şehir
    KONYA
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    hayırlısı inş kazasız belasız eğlenir gelirsiniz.
    MoToCroSS RuLeZZ

  11. #51
    Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Haziran 2005
    Şehir
    marmaris
    Alıntı halis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tek kelime edecegim burasıda başka sitelere dönmüş benim babam senin babanı döver hesabı olmuş yok ben seni gecerim yok sen beeni gecemezsin nerde bu yönetim uyuyormu bu direk insanları gaza getirmek degilmi yarında ben birine kafa tutarım ama piste gircek param yok o zaman gece otabanda hesaplasalım olur ne güzel sonra okuruz araba carptı direge patladı allah rahmet eylesin allah kalanlara sabır versin diye bu hafta baş saglıgına gidiyoruz falan fillan mehmet birde sen 20 yılık motorcuyum diye geciniyorsun sorması ayıp sen kac yaşındasın
    illegal bişey yapmıyo boy ...

    şimdi desemki ben.. aga ben 30 metrede istediğin silahla kapışır sana silah nasıl tutulur gösteririm .. sende desenki buyur o zaman .. napacaz gidecez 30 metrelik atış imkanı olan bi poligonda kozları paylaşacaz dimi.. bunda ne sakınca var..

    korumaları giyelim pistte kozumuzu paylaşalım demiş boy.. ne zamandır böle bi atak bekliyodum kendisinden .. karşısına çıkıp atan tutan çok oluyo sonunda boyu piste çıkardılar..murrat ında bi ss ci olduğunu biliyorum ama pist tecrübesi nedir onu bilmiyorum .. zira pist yola benzemez .. ben burada bahisleri mehmete yatırıyom ..

    illegal yarış nedir....illegal yarış trafiğe açık bir alanda veya trafiğe kapalı dahi olsa korumar olmadan hayatı tehlikeye atacak şekilde yapılan yarıştır.. fedarasyona ait bir pistte fedarasyon bilgisi dahilinde pist açıktır.. isteyen kurallara uymak şartı ile antreman yapar isteyen pilotların it dalaşı diye adlandırdığı ucunda bişey olmayan ama pilota haz veren bu dalaşı yapar .. bence bu illegal bir yarış değildir..

    bir ara bir üyemiz havaalanının bir bölümünü illegal olarak gece geç saatlerde kullandrabileceğini söyleyip .. diğer üyeleri buraya yarışa davet etmişti.. şimdi bu ikisini aynı kefeye koymak bence manıklı değil..

    birisi hava alanı diğeri bu sporların yapılması için ayrılmış , özel dizayn edilmiş, yüksek süratteki düşüşler hesaplanarak bariyerlenmişbir alan ..

    peki soruyu şöle soriyim .. iki kişi kapışacak en uygun nasıl olur bana anlatın pls
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

  12. #52
    Pizza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2005
    Şehir
    İstanbul-Mecidiyeköy
    Motosikleti
    GS500
    Iyide Mehmet senin 600RR uzerinde slick lastikler var bunun yaninda modifiyeli , eski bir 1000RR dan ustun oldugu ortada bunun yaninda senin pist tecruben var. Rakip olabilmeniz icin, motosikletleri degismeniz lazim ki o bile Murat'a yetmez

  13. #53
    boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    18 Eylül 2003
    Şehir
    Amerika
    Motosikleti
    2016 Aprilia RSV4 RF
    @BBRR
    korumaları giyelim pistte kozumuzu paylaşalım demiş boy.. ne zamandır böle bi atak bekliyodum kendisinden .. karşısına çıkıp atan tutan çok oluyo sonunda boyu piste çıkardılar..murrat ında bi ss ci olduğunu biliyorum ama pist tecrübesi nedir onu bilmiyorum .. zira pist yola benzemez .. ben burada bahisleri mehmete yatırıyom ..
    Abi bu atağı başlatan ben değilim, Murat kendisi başlattı bu iddiayı. Bana göre zaten beni bu şartlarda geçebilmesi mümkün değil, bırak beni geçmeyi ben ona 3-4 turda bir tur bindireceğim. Murat ile aramızda bu tip şeyler çok oluyor, genelde sözel oluyor ama bunu icraate dökmek gerekiyor. Biri bir iddiada bulunuyorsa ispatlaması gerekir değil mi? Eh bunun da en legal yolu pisttir değil mi? Kimseye gel otobanda yarışalım demedim, demem de, kimseyle otobanda yarışmam da. Kendimi ve başkasını riske sokacak biri değilim.

    @Pizza
    Iyide Mehmet senin 600RR uzerinde slick lastikler var bunun yaninda modifiyeli , eski bir 1000RR dan ustun oldugu ortada bunun yaninda senin pist tecruben var. Rakip olabilmeniz icin, motosikletleri degismeniz lazim ki o bile Murat'a yetmez
    Hah işte ikimizi de eskiden beri tanıyan bir arkadaşımızın yorumu.. Erkin'cim zaten iddianın ilginç olan noktası da bu. Murat bunca şeye rağmen seni geçerim diyor, ben de gidip görelim diyorum.
    Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.

  14. #54

    Üyelik
    23 Şubat 2008
    Şehir
    kuşadası
    Motosikleti
    chopper
    1-10 veryorum boy....
    avatarı daha korkunc.
    [B]joker[/B]
    [B]live to ride-ride to die[/B]

  15. #55
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    31 Mayıs 2007
    Şehir
    istanbul florya
    Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halis abi sen de piste gelsene

    Abi bu konuda hem haklısın, hem haksız. O kazalardan sonra pistte bazı değişiklikler yapılmış olsa da dünya standartlarında bir pist olmadığını ve ne yapılırsa yapılsın olamayacağını hepimiz biliyoruz. Bu organizasyona karşı çıkılmasının nedeni bu tip bir organizasyonun yanlış olması mı yoksa bu organizasyonun İzmit Körfez Pisti'nde olması mı pek anlamadım. Pist hakkında yorum yapmayacağım, durumunu en iyi bilenlerdenim. Az önce ben de geleceğim diye Hakkı (Nemrut) aradı, o da bu pistte yarışanlardan pistin durumunu en iyi bilenlerden biri. O zaman size soruyorum; İzmit Körfez Pisti'nin şu durumunda o piste çıkıp normal şekilde dönmek mi yoksa otobanda gazlamak mı daha riskli? Bu sene kaç kişinin trafikte kaza yaptığını hepimiz biliyoruz, çok yakın arkadaşlarımız da var kaza yapan. Ne yapalım? Motorlarımızı satıp evde oturup dizi mi izleyecez Halis abi? Yoksa 50 kişiyi toplayıp 50-60 km/h süratlerde seyir ederek bir yerlere gidip birşeyler yiyip içip dönerken arkamızdan bize yetişeyim derken deneyimsiz arkadaşların yaptığı kazaları mı konuşacağız? 60 bin üyesi olan MT'de para toplayalım, en güvenlisinden kendi pistimizi yapalım, eğitim verelim, organizasyon yapalım o zaman..
    ne diyeyim allah kazadan beladan korusun size iyi eylenceler inşallah pazartesi burda güldügünüz resimleri koyarsınız
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

  16. #56
    headhunter251 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    23 Mayıs 2007
    Şehir
    Konya
    Motosikleti
    FZ6 Fazer
    Dolmayı yiyin,Dolmaya Gelmeyin! ama sonucu görür gbiyim olağanüstü bi durum olmazsa mehmet abi alır. 1000 RR viraj çıkışlarında çok hassas kullanılmalıdır ki aksi takdirde taklaya gelmek an meselesidir diyorum

    Allah akıl,fikir versn Murat abi yanlış anlama burda taş sadece sana değil ikinize ve hatta dördünüze
    ..:: Nerde O Eski Günler? ::..

  17. #57
    CengizhanD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    09 Ekim 2008
    Şehir
    Ayvalık
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 '09 ve Orijinal Honda Kinetic '00
    tecrübe herşeydir abi bence boy alır gibi ama hırs fln filan böyle şeyler olursa yarışın dengesi bozulur tatsızlık çıkmasın kaza olmasın mal ve can kaybı olmasın tek temennim bu ..

  18. #58
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

    Üyelik
    31 Mayıs 2007
    Şehir
    istanbul florya
    Motosikleti
    yamaha süper tenere 1200cc ZE
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Halis abi sen de piste gelsene

    Abi bu konuda hem haklısın, hem haksız. O kazalardan sonra pistte bazı değişiklikler yapılmış olsa da dünya standartlarında bir pist olmadığını ve ne yapılırsa yapılsın olamayacağını hepimiz biliyoruz. Bu organizasyona karşı çıkılmasının nedeni bu tip bir organizasyonun yanlış olması mı yoksa bu organizasyonun İzmit Körfez Pisti'nde olması mı pek anlamadım. Pist hakkında yorum yapmayacağım, durumunu en iyi bilenlerdenim. Az önce ben de geleceğim diye Hakkı (Nemrut) aradı, o da bu pistte yarışanlardan pistin durumunu en iyi bilenlerden biri. O zaman size soruyorum; İzmit Körfez Pisti'nin şu durumunda o piste çıkıp normal şekilde dönmek mi yoksa otobanda gazlamak mı daha riskli? Bu sene kaç kişinin trafikte kaza yaptığını hepimiz biliyoruz, çok yakın arkadaşlarımız da var kaza yapan. Ne yapalım? Motorlarımızı satıp evde oturup dizi mi izleyecez Halis abi? Yoksa 50 kişiyi toplayıp 50-60 km/h süratlerde seyir ederek bir yerlere gidip birşeyler yiyip içip dönerken arkamızdan bize yetişeyim derken deneyimsiz arkadaşların yaptığı kazaları mı konuşacağız? 60 bin üyesi olan MT'de para toplayalım, en güvenlisinden kendi pistimizi yapalım, eğitim verelim, organizasyon yapalım o zaman..
    evren geliyorsa bende izleneye gelirim o zaman dünkü çoçuk ama onu izlemesi güzelmiş yarış seyreden arkadaşlar anlatı gecen izmitte 3 4 tane kupa almış bu sene
    Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
    Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)

  19. #59

    Üyelik
    29 Temmuz 2007
    Şehir
    ESKİŞEHİR ADI:Sinan
    Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    Alıntı boy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    @aYe

    Halis abi ben 20 yıllık motorcuyum diye geçinmiyorum, 20 yıllık motorcuyum. Sen benim yaşıma bakma millet bisiklete binerken ben motocross yapıyordum. Elimdeki en eski resim bu, ama bundan çok daha eskiden beridir motor kullanıyorum. 1990 model Honda Kinetik bile var bizde hatta şu anda bile çalışıyor, babam güneye götürdü tekne için kullanıyor, hem de ilk sahibiyiz, topla çıkart hesap yap bakalım kaç sene ediyor?

    vay boy, sen Eskişehir'de bulundun mu ya ? çil çil dt'ye bak plakasını hatırlamıyorum ama bi arkadaşımızda da DT var ve haala biniyor

    Alıntı muRRat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar yoğun istek üzerine kısa ve öz yazayım.
    Ben ilk kuruluştaki üyelerdenim.O zamanlar kimseciklerin motoru yoktu.
    Ama az ve özdük
    Mehmet i severim benim dalaşmalarıma karşılık verebilen yegane elamanlardandır
    En iyi motorcu en uzun yaşayan motorcudur.
    Ama MuRRat kazanır diyen arkadaşlar için bir güzellik yapıcaz artık Amigo kızları bekliyorum arkadaşlar
    Herkese eğlenceli bir pazar dilerim!!
    vay be abi. görüp gördüğüm en eski üyelik tarihi vallahide 2003

  20. #60

    Üyelik
    16 Ağustos 2008
    Motosikleti
    KAWASAKİ 2007 VN 900 ve MONDİAL RF 150
    ee izlemeye gelebilirmiyiz içeri girebilirmiyiz onun hakkaında bilgi verirseniz yani saati de bell degil ....


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler