Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Hyosung ve ST-Kanuni'nin Türkiyeden Çekilme durumu olur mu?

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #1
    NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    14 Mayıs 2006
    Şehir
    Istanbul, Tekirdağ
    arkadaşlar, bildiğiniz gibi davalık 2 firma var.
    durum ne derece ve hangi taraflı haklılık içeriyor bilmiyorum ancak kafama birşey takıldı. Eğer yanlış anlamadıysam ST ve Hyosung korede yollarını ayırmış. ST de aynı motor ve modellerde makineleri Türkiyeye getirmek için Kuralkan (kanuni) ile anlaşmış. Hyosung markasını getiren Global Motor da Hyosung ismini Türkiyede kendi üzerine tescil ettirdiğinden gelen makinelerde asla ve asla Hyosung'a ait herhangi bir unsurun bulunmaması gerekiyormuş..
    (yanlışım varsa düzeltin)

    Şimdi bu noktada Global motorun 2015 yılına kadar Hyosung ana distributorü olduğunu ve Kanuni'ninde ST motorlarını getirmeye başladığını hepimiz biliyoruz.

    Peki dava nasıl sonuçlanabilir..? İhtimaller nelerdir? Bir çıkmaza girerse Hyosung ve ST-Kanuni Türkiyeye getirilmekten vazgeçilir mi? Yada her 2'sininde beraber satılması mümkünmüdür?..

    Pekçok kişi (özellikle Hyosung düşünen arkadaşlar) benimle aynı şeyleri kurguluyor kafasında.. Dolayısıyla bu konuda ve ilerleyen süreç hakkında bilgisi olan arkadaşlar bizi aydınlatırsa sevineceğiz..

    Çin ve Japon arasında fiyat-performans oranı iyi makineler yapan bir firmanın Türkiye'den çekilmesi çok büyük kayıp olacaktır çünkü bizler için...
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #2
    BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    04 Şubat 2006
    Bildiğim kadarıyla Hyosung S&T Group adlı şirketin bir markası, yanlış biliyor olabilirim bu dava hk. o kadar çok konuştuk ki, etrafta bir sürü tahmin var fakat güvenilir bir kaynaktan açıklayıcı, doğru bir bilgi henüz görmedim. Hyosung sahibi olarak dava sürecini merakla takip ediyorum.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK


    REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler