Kaza atlattım

Sabah işe gitmek için Pizza Pizza nın yanından ODTÜ ye dönmek için durdum gelen aracın geçmesini bekliyorum. Hafif bir itme hisettim anlamadım sonra sağıma baktım bi tampon dibimden geçti. Vatandaş bilerek sürttürdü diye kaskla kendisini tanıştırmak ve kaynaştırmak için motordan indim ama açılan camın içinden suratın yarısını kaplayan gözlükleri olan bir bayan arkadaş çıktı. Şimdi tartaklayamadım içimde kaldı. Dialog şu ;

-Ablacım napıyosun görmüyomsun burnunun dibini.
_ya ben duruyodum ileri bakıyodum sonra ....
-Sonra nee
- ...
- Fesupanallah .... mır mır mır.

Plaka sağ alt köşesi eğilmiş lastiğin sağ tarafında 1/5 ine yayılan bir sürtme izi. Gerçekten çok ucuz atlattım. Allah kimseye nasib etmesin.

geçmiş olsun:)) Bir bayan olarak sürücünün cinsiyeti üzerinde durmaktan ziyade hatası üzerinde dursan daha iyi olurdu diye düşünüyorum :wiinkk:

Geçmiş olsun. Eeee okadar büyük gözlüklerle görememesi gayet normal

Öncelikle geçmiş olsun .
seni devirmemesi iyi olmuş umarım birdaha böyle birşeyle karşılaşmazsın en büyük kazan bu olur inşallah...:cherry:
Bayan olması farklı bir vaka gecenlerde arkadaşıma bir bayan carptı büyük bir kaza degil.
Arkadaş motordan arabaya yönelince bayanın agladıgını gördü dayanamamışşş :salut: bizimki hanımefendi birşeyiniz yoktur inşallah demiş ...:pr:

geçmiş olsun:)) Bir bayan olarak sürücünün cinsiyeti üzerinde durmaktan ziyade hatası üzerinde dursan daha iyi olurdu diye düşünüyorum :wiinkk:

Bayan olması onu kurtarıdı diyebilirim . Kabul edelim bayan şöförlerin dikkatsizliğinden erkek şöförlerin de magandalığından çekiyoruz. Zira erkek olsaydı ben bunu magandalığa yorup tartaklayacaktım.

Hepiniz sağolun arkadaşlar sizin başınıza gelmez inşallah.

bayanlara dikkat erkeklere dikkat kısacası herkese dikkat herşeye dikkat:)
geçmiş olsun

HACI bak tır geçsin yanından ama kadın sürücü geçmesin ?:queen: hepsine lafım yok ama genelde önlerini görmezler bununla ılgılı hatıram var kısa gecıcem.
bi akşam body den döndüyom arkadaşlarla bi tane grande punto kırmızı içerde işik yanıyo yol boş ama bizim dibimizden geliyo ee bide ister istemez kadın oldugunu gorunce içeri göz kaydırması yaptık ( hanı hatasını bulucaz ya) :cherry: biraz yaklaşalm derken oda köşeyi döncekti bi acı hıssettim ayağimda ve bi ınleme duydum inleme bizim arkadaşin terlikli ayagından acı da benım ayagımdan kaynaklanıyordu yani o dişi sürücü ayağimızdan geçmiştı :pr:ah keşke erkek olsaydı die çook söylendik ama bayan olması da tartışmamıza engel olmadı:queen: kendisine kibarca daha dikkatli olmasını söyledik ama o bize sürekli çok ters cevaplar verince sabır taşı çatladı( e bizde erkeyiz::nefes:: ) kibarca tartıştık sonrasını anlatmayayım zaten :cherry:

geçmişolsun krmızıda dururken ben çok dikkatliyim cünkü bi kere yanımda kırmızıda duran bir motorcuyu arkadan gelen minibüs altına alarak 15mt fln sürükledi!dikiz aynasına bakın kırmızıda dururken densizin biri çıka bilir.
Birde trafikte bayanların hatalarına hepimiz katlanıyoruz bu bir gerçek, yapcak birşey yok bayansa uzak durucan.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tek kelime geçmiş olsun. yeni bir polemik konumuz olmasın

Çok geçmiş olsun beterinden korusun.Banada bir keresinde kenardan bisikletle giderken kadın çukurdan kaçarken bana çarptı kendimi ön camda buldum

Super Moderator
geçmiş olsun allahtan sende bişi yok
her zaman full koruma full dikkat lütfen

geçmiş olsun :)
inan çok ucuz atlatmışsın olan plakaya olmuş ya hiç görmeyip kotorun üstüne çıksaydı :p

geçmiş olsun. Arkadaşlar hepimiz çok çok daha dikkatli olmayı asla atlamayalım...

asm

Geçmiş olsun.

Geçenlerde de Bahçeli'ye girerken kavşakta başıma geldi benzer birşey.

Motorda kırmızı ışıkta bekliyordum. Birden bir sallanma oldu. Dedim deprem oluyor. :)

Bir baktım bir vatandaş aradan sıvışmaya çalışıyor. Kesin kadındır derken baktım erkek.

Arka ayaklıkları açıp tutuyorum hep.

Vatandaş kaportasını çizdirdi haybeye. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar