Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar cbr 125 r ların fiyatı acayip düşmüş haberiniz olsun millet hava soğuyor diye fiyatları düşürmüş. herkese iyi haber hayırlı olsun :wiinkk::bounce:
Keşke İkinci el değeri düşmüş diyerek bi başlık açsaydın...:wiinkk:
Sezon dolayısıyla fiyatların düşmesi normal.Tabiki yanında anlayan birisyile bakmak kaydıyla.Malum parçaları pahalı cbr ın.Umarım dilediğin motora en yakın zamanda kavuşursun.Bende baktım alan yok fiyat kırmak zorunda kaldım araya soran yokale:
ne demek bir tanesinin fiyatı düşmüş en düşük 2.800 den başlıyordu fiyatlar siz ne zaman baktınızda diyonuz arkadaşlar. geçen kışmı baktınız.ben sürekli takip ediyorum. ayrıca millet hava soğuyor diye fiyatları düşürmüş diyede editledim okumadan konuşmayınız.
bir iki hafta daha geçsin 2 bin ytl ye bile cbr125 bulunur sonuçta sıfır alan anlıyor okadar fiyat etmeyeceğini satarken ucuza satıyor inş cbr125lerin 0 larıda esas fiyatında satılır.
sahibinden.com da istediğiniz motoru vs bulabilirsiniz.. Sitenin yarısından fazlası ordan alıs veriş yapıyor zaten...
Bu arada gercekten fiyatlar düştü.. Ama Melocan"ın dediği gibi Motorların hemen hemen hepsi bi bakımdan tamir görmüş veya eksiği olan motorlar.. Ben de motorumu satıyorum.. Ben de yüksek fiyattan düşürdüm..3200 istiyorum ; pazarlık payı mevcut..