anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Moto Sohbet

Anket Sonuçlarını Göster: Satıcılara güveniniz nedir?
güvenirim.. 7 8,54%
güvenmem.. 75 91,46%
Oylayanlar: 82. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor

Korlas ‘dan Suzuki motor alırken benim durumuma düşmeyin..

Bu konuya 67 cevap yazıldı 2620 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#61)
AYBERK

AYBERK - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yenisi ZAT 150
Kan Grubu: A Rh-
06-10-2008, 18:08 PM

arkadaşlar ben merkz. telf. açtım; bir bayan çıktı...e-mail'lerini takip edip etmediklerini sordum,bilgisinin olmadığını ancak hemen yetkiliye haber vereceğini söyledi. sorunun ne olduğunu sorduğunda ise forum sayfalarında firmanız hakkında şikayetler var ve bu konular hakkında tarafınıza mail'ler atılmıştır ancak sizden geri dönüşüm olmamıştır dedim. hemen ilgileniyoruz ,teşekkürler dedikten sonra kapattılar.........

çok entersan yahu... türkiye'de kaçtane ciddi olarak motosiklet üzerine forum yapan,sayfa hazırlayan firma var? 5-10..... hiçmi takip etmiyorlar,çokmu tuzları kuru... mesafe koyacaklarına dahada yakınlaşsalar kendi çıkarlarına olacak;bunu onlarda biliyor ama uygulamıyorlar!!! 1. sayfadan beri konuyu okudum ve dayanamadım telefon açtım! belkide üstüme vazife değildi... ama onlar tepkisizse bizlerde etkili olmalıyız öyle değilmi????????

umarım her iki tarafta anlaşır;aradaki gerginlik sona erer...
bizlerde potansiyel müşteri olarak KORLAS'ı takip edelim,bakalım yapılanlar yanlışlıklamı olmuş yoksa kastimi....

son olarak;
''herkes ektiğini biçer'' demiş atalarımız...

Meşhur ÇİĞ KÖFTECİ METİN USTA'nın 16 nolu uğurmumcu şubesiyim...Hepinizi beklerim;0216 476 18 76
Eski
  (#62)
hcoskun

hcoskun - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SUZUKİ VL 250
Kan Grubu: AB Rh+
07-10-2008, 16:53 PM

İhtarnamemi alınca gayet nezaketli bir beyefendi beni biraz önce aradılar ve ne yapabileceklerini sordular. Yapılması gerekenleri söyledim. Yarın tekrar arıcaklarını belirtiler. Sizi olaylar geliştikçe bilgilendireceğimi söylemiştim ve bu sözümü tutuyorum..

Alıntı:
AYBERK´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar ben merkz. telf. açtım; bir bayan çıktı...e-mail'lerini takip edip etmediklerini sordum,bilgisinin olmadığını ancak hemen yetkiliye haber vereceğini söyledi. sorunun ne olduğunu sorduğunda ise forum sayfalarında firmanız hakkında şikayetler var ve bu konular hakkında tarafınıza mail'ler atılmıştır ancak sizden geri dönüşüm olmamıştır dedim. hemen ilgileniyoruz ,teşekkürler dedikten sonra kapattılar.........

çok entersan yahu... türkiye'de kaçtane ciddi olarak motosiklet üzerine forum yapan,sayfa hazırlayan firma var? 5-10..... hiçmi takip etmiyorlar,çokmu tuzları kuru... mesafe koyacaklarına dahada yakınlaşsalar kendi çıkarlarına olacak;bunu onlarda biliyor ama uygulamıyorlar!!! 1. sayfadan beri konuyu okudum ve dayanamadım telefon açtım! belkide üstüme vazife değildi... ama onlar tepkisizse bizlerde etkili olmalıyız öyle değilmi????????

umarım her iki tarafta anlaşır;aradaki gerginlik sona erer...
bizlerde potansiyel müşteri olarak KORLAS'ı takip edelim,bakalım yapılanlar yanlışlıklamı olmuş yoksa kastimi....

son olarak;
''herkes ektiğini biçer'' demiş atalarımız...
Hay ağzınıza sağlık. burdaki olan benden başka kişilerinde başına gelmesin diye yaptığım bir davranıştır.

Konu hcoskun tarafından (07-10-2008 Saat 16:56 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Özgürlük = Motor kullanmak
Eski
  (#63)
motocycleboyreigns

motocycleboyreigns - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BMW R26-MZ 251
14-10-2008, 12:59 PM

Eee bir gelişme var mı?

Kolpa Adamları
Eski
  (#64)
hcoskun

hcoskun - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
16-10-2008, 10:27 AM

Alıntı:
motocycleboyreigns´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Eee bir gelişme var mı?

bu gun 16.10.08 tarihi itibariyle henüz bir gelişme yok

Eski
  (#65)
Selka

Selka - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: Hysoung GV250 cc
Kan Grubu: B Rh+
25-10-2008, 00:28 AM

Geçmiş olsun Coskun kardeş. Bende antalyadım. 8 yıldır burada ikamet etmekteyim.

HYOSUNG GV 250 CC AQUILA
Eski
  (#66)
CaBRioLeT

CaBRioLeT - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: BURGMAN 400 K7 & BMW R 1150 RT
25-10-2008, 00:34 AM

bende burgmanımı korlastan aldım haliyle, korhan bey saolsun her konuda her zaman yardımcı olmuştu hatta çözümü zor olan konuları bile şahsen ilgilenerek elinden geleni yapmıştı ve güler yüzünü hiç eksik etmemişti,,, korlasın bu konudaki yorumunu beklemekte fayda var....

O KASKI Hemen Kafana Geçir.......
Eski
  (#67)
hcoskun

hcoskun - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
26-10-2008, 21:53 PM

Alıntı:
CaBRioLeT´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
bende burgmanımı korlastan aldım haliyle, korhan bey saolsun her konuda her zaman yardımcı olmuştu hatta çözümü zor olan konuları bile şahsen ilgilenerek elinden geleni yapmıştı ve güler yüzünü hiç eksik etmemişti,,, korlasın bu konudaki yorumunu beklemekte fayda var....
Yazınızı dönüp dönüp okududum. Size yapılan hata yoksa ne güzel. Korhan beyle de telefonda konuştum ve bana 10 dk içinde döneceğini söyledi aradan 1. aydan fazla zaman geçti hala dönüp arayamadı (sanaırım telefonumu unutmuştur) Ama telefonumada çıkamadı. Korhan bey'e bu konuyu aktarın benim her yazdığım belgelidir. Korhan bey size ne cevap verecek bir bakın. O zaman bu yazdığınız yazı için ne cevap vereceksiniz merak ediyorum...

Eski
  (#68)
hcoskun

hcoskun - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
07-11-2008, 17:06 PM

Yeni gelişme Sorunlu aldığım motorun sorunu devam ediyor. Buda Suzuki nin GARANTİ anlayışı aşağıdaki linkten isterseniz okuyabilirsiniz
http://www.motosiklet.net/forum/moto...-anlayisi.html

Etiketler: , , , , , , , , , , ,

Konu Seçenekleri