İhtarnamemi alınca gayet nezaketli bir beyefendi beni biraz önce aradılar ve ne yapabileceklerini sordular. Yapılması gerekenleri söyledim. Yarın tekrar arıcaklarını belirtiler. Sizi olaylar geliştikçe bilgilendireceğimi söylemiştim ve bu sözümü tutuyorum..
Alıntı:
AYBERK´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar ben merkz. telf. açtım; bir bayan çıktı...e-mail'lerini takip edip etmediklerini sordum,bilgisinin olmadığını ancak hemen yetkiliye haber vereceğini söyledi. sorunun ne olduğunu sorduğunda ise forum sayfalarında firmanız hakkında şikayetler var ve bu konular hakkında tarafınıza mail'ler atılmıştır ancak sizden geri dönüşüm olmamıştır dedim. hemen ilgileniyoruz ,teşekkürler dedikten sonra kapattılar.........
çok entersan yahu... türkiye'de kaçtane ciddi olarak motosiklet üzerine forum yapan,sayfa hazırlayan firma var? 5-10..... hiçmi takip etmiyorlar,çokmu tuzları kuru... mesafe koyacaklarına dahada yakınlaşsalar kendi çıkarlarına olacak;bunu onlarda biliyor ama uygulamıyorlar!!! 1. sayfadan beri konuyu okudum ve dayanamadım telefon açtım! belkide üstüme vazife değildi... ama onlar tepkisizse bizlerde etkili olmalıyız öyle değilmi????????
umarım her iki tarafta anlaşır;aradaki gerginlik sona erer...
bizlerde potansiyel müşteri olarak KORLAS'ı takip edelim,bakalım yapılanlar yanlışlıklamı olmuş yoksa kastimi....
son olarak;
''herkes ektiğini biçer'' demiş atalarımız...
|
Hay ağzınıza sağlık. burdaki olan benden başka kişilerinde başına gelmesin diye yaptığım bir davranıştır.