anasayfaya git  

Tüm Motosiklet Siteleri  
Geri Dön   Motosiklet.NeT Forum > Motosiklet Türkiye Forum > Moto Sohbet

Çin malı motoru olanlar icin bir servis uyarısı!!

Bu konuya 248 cevap yazıldı 5230 kere görüntülendi

Konu Seçenekleri
Eski
  (#181)
ExTReMa

ExTReMa - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Bulunduğu Yer: Lüleburgaz Mesleği: Arasıra öğrenci sarhoşken pilot..
Motosikleti: Diğerleri gitti şimdi Aprilia Rs250
Kan Grubu: O Rh-
06-10-2008, 16:37 PM

Peki o zaman şunu sorayım diğer servise neden normal fiyattan geliyo yada neden bize normal fiyatından geliyoda size 115ytl ye geliyo bu otomatik..
Yanlış bakmış olmayasınız 11,5 ytl olmasın sakın o otomatik...
İyice kontrol edin isterseniz....

İşte gidiyorum, Birşey demeden, Arkamı dönmeden, Şikayet etmeden.. Hiçbirşey almadan, Birşey vermeden,
Yol ayrılmış, görmeden gidiyorum....
Eski
  (#182)
AYGÜL

AYGÜL - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: :( SİYAH İNCİM ARTIK YOK
Kan Grubu: O Rh+
06-10-2008, 16:55 PM

maalesef degil diger servis dedigim asya bayii degil mondıal bizim eski ustalardan birisi bizim fiyatlarıda bilir kendisi ve oda sizde pahalı dedi yani anlatmak istedigim o

Tanıştığın herkesin birşeylerden korktuğunu, birşeyleri sevdiğini ve birşeyler yitirmiş olduğunu UNUTMA..!
Eski
  (#183)
ExTReMa

ExTReMa - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
06-10-2008, 16:57 PM

Hmm demekki asya japondan veya italyandan daha kaliteli ki scooter benzin otomatiği bile bir çinlininkinin 10 katı fiyatla satılıyo
Yada sizin servis taktığı yedek parçalarla iyi bir kazık atıyo

İşte gidiyorum, Birşey demeden, Arkamı dönmeden, Şikayet etmeden.. Hiçbirşey almadan, Birşey vermeden,
Eski
  (#184)
hell24

hell24 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: sezon bitti zat gitti....
07-10-2008, 00:00 AM

ya dümen bunların hepsi servis mırın kırın etmekten başka bişey yapmıyor. yok pc bozuk yok resimleri atamıyorum. resmi atsan ne olucak ki biz pompadakş altını yada pırlantayımı görücez. bu ne kardeşim hani haklıysa yardımcı olucaktınız arkadaşa. hepsi dümen parayı alın ondan sonra tanımayın. her seferinde varklı sebepten servise geldi diyorsunuz madem adamın ufak tefek arızaları var neden hepsini yapmadan sadece şikayeti giderip gönderiyorsunuz. gel buna 150 lilik piston takalım demesini biliyorsunuz ama. bakın insan hayatı bu kadar ucuz değil allahtan makina kapının önünde bozulmuş sürekli ya otobanda falan bir arıza yapsa tıklasaydı. bu mesuliyeti alabiliyorsanız bu işi yapmaya devam edin. ben bu konuyu baştan sona okudum... ve bence yapılan kazaların büyük bir kısmıda bu yüzden. adam gibi yapılmadan tüm arızası giderilmeden bir motora binerseniz başınıza herşey gelebilir. allah hepimizi bu ve benzeri durumlardan korusun kaskınıza asfalt yüzü göstermesin...
Eski
  (#185)
AYBERK

AYBERK - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yenisi ZAT 150
Kan Grubu: A Rh-
07-10-2008, 00:22 AM

yaaaa.... çok özür dilerim ama merak ettim;aygül hn. bu serviste ne iş yapıyor?
sahibi felanmı? evden yazıyo, çiziyo,araştırıyo, müşteri memnuniyetini had safhada yapmaya çalışıyor.....hatta sert diyologlarada girdi girecek gibi....
e peki firmanın sahibi değilse; peki patronlar nerede?
ustalar nerede? neden muhatap olmuyorlar?
benim firmam olsaydı, çağırırdım şikayeti olanlar fotoğraflar eşliğinde bide toplantı yapardık,mümkün mertebe her kes mutlu mesut olurdu belkide...

yazık aygül hn. işten çıkaracaklar birdaha muhatap olacak kimse bulamayacaksınz

son söz...

PATRONLAR ve USTALAR BURAYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Meşhur ÇİĞ KÖFTECİ METİN USTA'nın 16 nolu uğurmumcu şubesiyim...Hepinizi beklerim;0216 476 18 76
Eski
  (#186)
my_karizma91

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yuan 150-23
07-10-2008, 00:23 AM

çin malı motor almayın kardeşim ben bugün kaza yaptım hurda oldu motor sağlam hiçbiyeri kalmadıı
Eski
  (#187)
mach1

mach1 - ait Avatar

Aktif (Online)
Motosikleti: mondial zn125 (pırpır)
Kan Grubu: A Rh+
07-10-2008, 00:30 AM

Boşver sen parçalanacan o sağlam kalcak varmı öyle yağma

07SB543 Süper Burak
Honda activa,beat,Yamaha BWS katili ZnUçan plastik
X-LİTE x-601 fireball kaskım satılıktır.sahibinden.com İlan No :#10618236 (Promosyonda)
Eski
  (#188)
mevlüttttt

mevlüttttt - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: çullas 2007
07-10-2008, 00:37 AM

netür ir kaza yaptın geçmiş osun
acak şöylede bir durum var çin malında mtoru diger motorlara göre neredeyse arı fiatına toparlıyorsun dğru diylmi

ayberk abi iyi aksamlar nasıl gidiyor slmmmmm

arkadaslar bence sorun şurda adamlar servis muhabbetine milleti kazıklıyor parça geliyor 5 kurusa adam satıyor 15 kurusa yok işçiliğiydi yok kdv siydi falan filan ben sarıgazide işinin ehli bir motor tamircisine gidiyorum ve inanınki srvislerden çok daha ucuza hem motorumun bakımını yaptıryorum hemde parcaları çok daha ucuza aıyorum.bence sizde su servisleren kendinizi kurtarın derim.

arkadaslar bence sorun şurda adamlar servis muhabbetine milleti kazıklıyor parça geliyor 5 kurusa adam satıyor 15 kurusa yok işçiliğiydi yok kdv siydi falan filan ben sarıgazide işinin ehli bir motor tamircisine gidiyorum ve inanınki srvislerden çok daha ucuza hem motorumun bakımını yaptıryorum hemde parcaları çok daha ucuza aıyorum.bence sizde su servisleren kendinizi kurtarın derim.

Konu mevlüttttt tarafından (07-10-2008 Saat 00:53 AM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.
Eski
  (#189)
h2o
Forumdan Uzaklaştırıldı

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: kaskolu kymcoxciting250
Kan Grubu: AB Rh+
07-10-2008, 14:04 PM

adamlar köşeyi dönmüşler mi yoksa sürünüolar mı bi bilen yazsın yahu
Eski
  (#190)
nitrious81

nitrious81 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: 150cc Skuter
07-10-2008, 16:02 PM

Alıntı:
my_karizma91´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
çin malı motor almayın kardeşim ben bugün kaza yaptım hurda oldu motor sağlam hiçbiyeri kalmadıı
Geçmiş olsunda Japon ıle bı yere vurunca arabaya vs parcalanmıyor mu ?? Yapma Allah askına

TeKeRiM HeP DüZ BaSaRsA NaSıL ViRaj AlıCam
Eski
  (#191)
AYBERK

AYBERK - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: yenisi ZAT 150
Kan Grubu: A Rh-
07-10-2008, 17:11 PM

arkadaşlar biraz daha gerçekçi olamazmıyız???

yahu kaç tane forum okudum-okuduk-okuyoruz....(çin malı motorlar hakkında)

dökülüyo...kırılıyo...dandik...motor gitti...şişti...benzin içiyo...servis dandik...
varda var...........................

ben hep yazıyorum,aynısını yazıyorlarda...
verdiğiniz paradan daha fazlasını bekleyemezsiniz,sonuçta çin malı; kalitesi belli!!!
benimkide mondial zat 150...bakıyorum motoruma,durup dururken kırılıyor bi yeri! çukura girdim geçenlerde;farın içteki tırnakları kırıldı... adam kalkıpta metal koymayacak tabi... motorun bütçesi belli.... yahu hep şikayet!!! bizim motorlar böyle,bi yerde bitecek...bitmeye başlıyorlar bizde servise gidiyoruz...sistem bu... ne kadar ekmek o kadar köfte...misali.

tabiki kaliteli ürün,kaliteli servis hepimizin hakkı.haklarımızı bilirsek haksızlık yapanlara karşı dahada güçlü oluruz!!!

kaza yapıpta motoru parçalanan arkadaşada geçmiş olsun
bu anlatacağım olay my_karizma91'e;

yıllar önce tv'de izlemiştim klasik otomobilleri anlatıyorlardı.
türkiyenin gururu ANADOL'u anlatıyorlardı...(tv'de öyle geçiyordu)
vay efendim keçiler yemiş,yağmur yağmış su çekmiş,kaza yapmış 2'ye bölünmüş vs....tabi bunları gülerek anlatıyorlar.spiker şöyle sordu;
e peki kaza anında güvenli olmuyor dimi? fiberglas hemen kırılr!!!
cevap hemen geldi...

tabiki kırılır,ama arabanın içinde sıkışıp kalmaktansa yada metal tarafından yaralanmaktansa kırıp daha kolay kurtulabilirim dedi.... muhabir sustu kaldı...

bizler genelde devamlı bardağın boş kısmıyla uğraşıyoruz...oysaki anadol olayında galerici konuya başka biraçıdan bakmıştır....

bizdemi baksak ne...

[quote=mevlüttttt;1284765]netür ir kaza yaptın geçmiş osun
acak şöylede bir durum var çin malında mtoru diger motorlara göre neredeyse arı fiatına toparlıyorsun dğru diylmi

ayberk abi iyi aksamlar nasıl gidiyor slmmmmm

arkadaslar bence sorun şurda adamlar servis muhabbetine milleti kazıklıyor parça geliyor 5 kurusa adam satıyor 15 kurusa yok işçiliğiydi yok kdv siydi falan filan ben sarıgazide işinin ehli bir motor tamircisine gidiyorum ve inanınki srvislerden çok daha ucuza hem motorumun bakımını yaptıryorum hemde parcaları çok daha ucuza aıyorum.bence sizde su servisleren kendinizi kurtarın derim.[/QUO

OOOoooo..... aramıza hoş geldin

Konu AYBERK tarafından (07-10-2008 Saat 17:15 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Meşhur ÇİĞ KÖFTECİ METİN USTA'nın 16 nolu uğurmumcu şubesiyim...Hepinizi beklerim;0216 476 18 76
Eski
  (#192)
ExTReMa

ExTReMa - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
12-10-2008, 18:02 PM

Arkadaşlar burada konu çin malının sağlamlığı değil ki arkadaşımıza servis tarafından atılan kazıktır..
115 ytl ye takılan benzin pompasıdır.
Ve yine söylüyorum ki srad 600 ün benzin pompasını 140 ytl gibi bir paraya aldık..
ama aygül hanım ve patronundan hala inandırıcı bir açıklama gelmedi.
Kendileri kabul etmesede artık bütün forum arkadaşa kazık attıklarını biliyor sanırım

Konu ExTReMa tarafından (12-10-2008 Saat 18:06 PM ) de değiştirilmiştir..

Eski
  (#193)
biko90

biko90 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: malesef yok ama olacak inş. :D
12-10-2008, 18:47 PM

kazık olduğunu bilio tabi ki okuyan herkes.aygül hanım müşteri yanındaydı hep ne oldu baktı işleri kıvıramıo uğraşmaktan vazgeçti ee aygül hanım hani müşteri yanındaydınız ! bırakın bu palavraları açık açık sölemekten çekiniosunuz hala neymiş fotoları yayınlayamazmış izin verilmiyormuş(ajda ablamız ne demiş palavra palavra palavraaaaa hepsi palavra inanmam sana)eğer benim bir şirketim olsa ve bana haksız yere yere suçlama yapılsa elimdeki bütün belgeleri raporları evrakları hiç düşünmeden daha bu formun ne başında yayınlardım ama siz burun kırın etmeye yok şöyle yok böyle demeye,altın kaplama pompayı da satmaya dewam edin.barış kardeşim sen de sürekli adresi vermeye dewam et servisin.hatta başka forumlar açıp bu forumun sayfa linkini koyabilirsin.herkes bilsin bunlara boşa para vermesin parayı hak eden kazansın.
Eski
  (#194)
ExTReMa

ExTReMa - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
12-10-2008, 22:05 PM

Alıntı:
AYGÜL´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ben 3 yıldır o bahsettiğin serviste çalışıyorum ve böyle bi olay nedense hiç hatırlamıyorum. He burda çalıştıgım için burayı savunmak adına da yazmıyorum. İsmini ve motorunun plakasını bana özelden yazarmısın lütfen bi inceleyeyim ben servis raporlarını. Kimsenin 3 kuruşunda gözümüz yok Allah a şükür. Elimizden geldiğince de yeni ustalarımız ile müşterileri memnun etmeye çalışıyoruz. Lütfen suçlama yaparken delil gösterin en azından bana özelden ulaşın. Hatamız varsa da düzeltiriz.
İyi günler
Biz hala sizden delil bekliyoruz aygül hanım..
Şu hatamız düzeltiriz kısmınıda uygulamanızı bekliyoruz fakat siz sadece boş boş yazıyorsunuz burada hatta konuyu kapatmayada çalışıyorsunuz!

Eski
  (#195)
sedat_57

sedat_57 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
12-10-2008, 22:12 PM

Müşteri memnuniyeti sıfır aygül hanimhiç yakişmamiş size verdiginiz sözlere yazık....

belki arkadasi kazıklayarak bir miktar para kazandiniz ama şu topik açıldıgından itibaren ve bu konuyo okuyuyan bilgilenen arkadaslardan epey bi zarar ettiniz...

Konu sedat_57 tarafından (12-10-2008 Saat 22:13 PM ) de değiştirilmiştir.. Sebep: Mesajlar birleştirildi. Flood koruması.

Agirdir sevmelerim her yürek taşiyamaz,büyüktür umutlarim her omuz kaldiramaz, her şey olurda şu kalbim,bir tek sensiz olamaz.... (Dayim Ybr'em)
Eski
  (#196)
contrary

contrary - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: F5SS&CBR125
12-10-2008, 22:14 PM

ya bari imajı düzeltmek için fatura uydurun ya.bunlar hem suçlu hem güçsüz

ESKİ huceyn YENİ contrary

Güzel olacak...Güzel...
Eski
  (#197)
ExTReMa

ExTReMa - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
12-10-2008, 22:34 PM

Alıntı:
sedat_57´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Müşteri memnuniyeti sıfır aygül hanimhiç yakişmamiş size verdiginiz sözlere yazık....

belki arkadasi kazıklayarak bir miktar para kazandiniz ama şu topik açıldıgından itibaren ve bu konuyo okuyuyan bilgilenen arkadaslardan epey bi zarar ettiniz...
Konu açıklığa kavuşmadığı sürece ben üzerine gidicem zaten
Kilitlenene kadar güncel tutarım
Haklı ile haksız ayrılsın..

Eski
  (#198)
sedat_57

sedat_57 - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
12-10-2008, 22:37 PM

Alıntı:
ExTReMa´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Konu açıklığa kavuşmadığı sürece ben üzerine gidicem zaten
Kilitlenene kadar güncel tutarım
Haklı ile haksız ayrılsın..
kavuşmaz hacı kavuşmaz keşke arkadasim en basindan yasal yollarla hakkini arasaymiş belki yapamamaiş belki vakti yokmuş ama keşke bi mahkemeye verseymiş servis belki bi zeva alidi belki bi süre kapatilirdi belki zarari geri ödenirdi.....

Agirdir sevmelerim her yürek taşiyamaz,büyüktür umutlarim her omuz kaldiramaz, her şey olurda şu kalbim,bir tek sensiz olamaz.... (Dayim Ybr'em)
Eski
  (#199)
ExTReMa

ExTReMa - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
14-10-2008, 01:47 AM

Alıntı:
sedat_57´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
kavuşmaz hacı kavuşmaz keşke arkadasim en basindan yasal yollarla hakkini arasaymiş belki yapamamaiş belki vakti yokmuş ama keşke bi mahkemeye verseymiş servis belki bi zeva alidi belki bi süre kapatilirdi belki zarari geri ödenirdi.....
Bakın günler geçiyo ama aygül hanım ve patronundan hala ses seda yok

Eski
  (#200)
essegesse

essegesse - ait Avatar

Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: Suzuki gs 500 2005