arkadaşlar biraz daha gerçekçi olamazmıyız???
yahu kaç tane forum okudum-okuduk-okuyoruz....(çin malı motorlar hakkında)
dökülüyo...kırılıyo...dandik...motor gitti...şişti...benzin içiyo...servis dandik...
varda var...........................
ben hep yazıyorum,aynısını yazıyorlarda...
verdiğiniz paradan daha fazlasını bekleyemezsiniz,sonuçta çin malı; kalitesi belli!!!
benimkide mondial zat 150...bakıyorum motoruma,durup dururken kırılıyor bi yeri! çukura girdim geçenlerde;farın içteki tırnakları kırıldı... adam kalkıpta metal koymayacak tabi... motorun bütçesi belli.... yahu hep şikayet!!! bizim motorlar böyle,bi yerde bitecek...bitmeye başlıyorlar bizde servise gidiyoruz...sistem bu... ne kadar ekmek o kadar köfte...misali.
tabiki kaliteli ürün,kaliteli servis hepimizin hakkı.haklarımızı bilirsek haksızlık yapanlara karşı dahada güçlü oluruz!!!
kaza yapıpta motoru parçalanan arkadaşada geçmiş olsun

bu anlatacağım olay my_karizma91'e;
yıllar önce tv'de izlemiştim klasik otomobilleri anlatıyorlardı.
türkiyenin gururu ANADOL'u anlatıyorlardı...(tv'de öyle geçiyordu)
vay efendim keçiler yemiş,yağmur yağmış su çekmiş,kaza yapmış 2'ye bölünmüş vs....tabi bunları gülerek anlatıyorlar.spiker şöyle sordu;
e peki kaza anında güvenli olmuyor dimi? fiberglas hemen kırılr!!!
cevap hemen geldi...
tabiki kırılır,ama arabanın içinde sıkışıp kalmaktansa yada metal tarafından yaralanmaktansa kırıp daha kolay kurtulabilirim dedi.... muhabir sustu kaldı...
bizler genelde devamlı bardağın boş kısmıyla uğraşıyoruz...oysaki anadol olayında galerici konuya başka biraçıdan bakmıştır....
bizdemi baksak ne...
[quote=mevlüttttt;1284765]netür ir kaza yaptın geçmiş osun
acak şöylede bir durum var çin malında mtoru diger motorlara göre neredeyse arı fiatına toparlıyorsun dğru diylmi
ayberk abi iyi aksamlar nasıl gidiyor slmmmmm
arkadaslar bence sorun şurda adamlar servis muhabbetine milleti kazıklıyor parça geliyor 5 kurusa adam satıyor 15 kurusa yok işçiliğiydi yok kdv siydi falan filan ben sarıgazide işinin ehli bir motor tamircisine gidiyorum ve inanınki srvislerden çok daha ucuza hem motorumun bakımını yaptıryorum hemde parcaları çok daha ucuza aıyorum.bence sizde su servisleren kendinizi kurtarın derim.
arkadaslar bence sorun şurda adamlar servis muhabbetine milleti kazıklıyor parça geliyor 5 kurusa adam satıyor 15 kurusa yok işçiliğiydi yok kdv siydi falan filan ben sarıgazide işinin ehli bir motor tamircisine gidiyorum ve inanınki srvislerden çok daha ucuza hem motorumun bakımını yaptıryorum hemde parcaları çok daha ucuza aıyorum.bence sizde su servisleren kendinizi kurtarın derim.[/QUO
OOOoooo..... aramıza hoş geldin