Zealsun 150-19 mu mondial 250 mct mi??

arkadaşlar siz olsanız hangisini tercih edersiniz? görünüş, sağlamlık, sürüş keyfi olarak.... ??????? :rendeer:
goruntu1406gd.jpg
mondial 250 mct
picture0190vb8.jpg
zealsun 150-19

Son düzenleme:
250 mct derim bnce süper bi motor sürüş keyfi bi başka :rendeer:

Son düzenleme:
kesinlikle zealsun..!!

Gercekten cok kalıtelı bir motor..

Sorunsuz rahatca binersin..

eski bir zealsun 150-19 kullanıcısı olarak bunları soyluyorum sana..

ekledim resimleri :wiinkk: arkadaşlar çok kararsız kaldım ikisininde fiyatı az çok aynı aslında zealsun daha bi güzel gibi gelio ama 2007 den sonra turkiyeye hiç gelmemiş bu motordan bulursam motorcuların elinde kalan varsa öyle alıcam 2. el olmasınıda düşünmüyorum.. mondialin ön tekerleği içime sinmedi bence cruiser bi motora daha bi kalın lastik konulsa daha güzel olurdu önceden beldesan bisikletler vardı onun lastiii gibi bi lastiği var =( siz olsanız hangisini alırdınız????

şimdi cc nin tam olarak ne olduunu bilmiyorum desem beni kınarsınız demi ::150:: bana açıklayabilirseniz çok ii olur bu cc olayını teşekkur ederim şimdiden =) ::146::

şimdi cc nin tam olarak ne olduunu bilmiyorum desem beni kınarsınız demi ::150:: bana açıklayabilirseniz çok ii olur bu cc olayını teşekkur ederim şimdiden =) ::146::

ksıaca motorunun gücü dostum..
150 alırsan en fazla 3 ay sonra başlarsın 250 liklere bakmaya.. benim gibi..
ilk motor heyecanıyla saldırıyorsun çabuk alabilmek için fiyatı gereği..
"aman abi 150'lik de yeter. nereye gidecem zaten" gibi.. ama sonra cc büyütmek istiyorsun ama maalesef bu mondial ve benzer motorların 2. eli para etmiyor. kalıyorsun 150 lik motorunla başbaşa..

değişiklik: ben sıfır alacağınızı düşünerek yorum yapmıştım ama 2. el alacakmışsınız. satarken o kadar büyük kayıp olmaz tabii bu durumda.

Son düzenleme:
İkisinin arasında bi cc ye sahip KANUNİ CARACAL 200 tavsiye ederim

walla ikiside yaramaz
yedek parça açısından mondial derim
ama oda v motor değil bitişik çift silindir kullananlara sormak lazım

Motosikleti
Dl650vstorm
mct 250 cc daha güçlü parçası daha bol ama titreşim var ayak marşı yok.mct her yerde sıfırı bulmak mümkün servis sorunu da yok.

zealsun da titreşim yok ve daha sağlam ve daha gösterişli.ayak marşı da var. ama yedek parça sorunu var.sıfırını bulamazsın kalmadı. yetkili servisi de ben görmedim. haa unutmadan zealsun hararet yapmaz, yağ soğutucusu var.

Eski bir Zealsun kullanıcısı olarak kesinlikle Zealsun tavsiye ederim.
Yağ soğutmalıdır, 13,5hp gücündedir. Az yakar çok kaçar..
Üzerindeki aksesuarlarıyla MCT'den çok daha gösterişli ve iri yapılıdır. "BEN BURDAYIM" der..!

zealsun un 2. elleri piyasası nasıl satan varmı hiç bildiğin ?? ikinci el bana sorun çıkarırmı ilerde :silent: ??

zealsun un 2. elleri piyasası nasıl satan varmı hiç bildiğin ?? ikinci el bana sorun çıkarırmı ilerde :silent: ??

1600-2000 civarı bulursun. Temizliğine göre...
Ama iyi bir ustaya gösterdiğin makine seni MCT'den çok daha fazla memnun edecektir. Sorun çıkarmaz. Çıkarsa bile MCT'den çok daha az ve basit sorunlar çıkarır.. Ama onları bile yaşamamıştım ben 6000km boyunca.
Alan arkadaşta sitede, o da en ufak bir problem bile yaşamadı maşallah.

Zealsun 150-19 topiğine bir bak. Sorun yaşayan hiç yok..

1600-2000 civarı bulursun. Temizliğine göre...
Ama iyi bir ustaya gösterdiğin makine seni MCT'den çok daha fazla memnun edecektir. Sorun çıkarmaz. Çıkarsa bile MCT'den çok daha az ve basit sorunlar çıkarır.. Ama onları bile yaşamamıştım ben 6000km boyunca.
Alan arkadaşta sitede, o da en ufak bir problem bile yaşamadı maşallah.

Zealsun 150-19 topiğine bir bak. Sorun yaşayan hiç yok..

Kardes bu zealsun kasası jinlun, salcano,... kasasının aynısı mı kalıp olarak bi farkı var mı??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar