Motor üzerinde yapmak istediğiniz en büyük çılgınlık nedir?

Öncelikle herkese selam! Başlık nasıl oldu bilmiyorum ama bunun sadece bir tür fantezi olduğunu söylemek istiyorum. Arkadaşlara kötü örnek olmayalım. Açıkçası elimde fırsat olsada yapmicağım birşey. Sadece düşününce beni heyecanlandıran bir fikir. Yaratıcı bir fikir bekliyorum.

Simsiyah bir Street motosiklet üzerinde. Yeni yamaha V-max olaiblir. Yine sim siyah giyinerek. Böyle askeriyenin kullandığı iyi bir gece görüş aracıyle kıvrılıp bükülen bir yolda tüm ışıkları kapatıp son sürat bir hayalet binici edasıyla dolaşmak harika olurdu. Yada böyle kullanan birini arkasında torumak hiç birşeyi görmeden son sürat gitmek daha büyük bir heyacan olurdu kesinlikle. Yolda millet ne geçtiğini anlamazdı sadece bir ses duyarlardı okadar.

Burdan az önce bir şey geçti sanki!:queen:

sonra bi de çukura girince rezil olmak:p
ben wheeliye kalkıp motorun alt tarafına gelip kafayı ön tekere değdirebilmek isterdim:queen:

benim skutırla büyük kanyonda offroad.Ama paraşütlü:cherry:

Ben aklımdakileri hiç yazmayayım.Hem siteye hem bana yazık olur:queen:
En basiti ise hızlı kaçan bir scooter alıp arkasına bir adam bindirip eline bir pompalı vererek İstanbul'un önemli mekanlarında dolaşmak:queen:

valla ben en büyük fantezimi yasadım motor üstündeki ama burdan yazamam bende kalsın :D

Ben aklımdakileri hiç yazmayayım.Hem siteye hem bana yazık olur:queen:
En basiti ise hızlı kaçan bir scooter alıp arkasına bir adam bindirip eline bir pompalı vererek İstanbul'un önemli mekanlarında dolaşmak:queen:

hadi hadi çıkar içindeki canavarı :p:p

scooterle 300 km sürate çıkmak isterdim :mrgreen:

otoyolda son sürat giderken bi çılgınlık yapmıştım bi keresinde ...
ama artçının korkusundan kısa sürdü ...

arkdaşım o hayal ettiğin hızlı bi şekilde gidip göznü kapatmayı normal bi es este zaten yaşıyor artçılar yani 250+ giderken arkamdakin başını pusup dua etmekten başka bişey yapacağını sanmıyrm

300 küsür km ye ulaşmak isterdiimm...hiçbirşeyi görememek sadece rüzgarı sesini duymak

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu site +18 e hazır değil. :)
motor üstünde çılgınlık yapmak ölüme neden olabilr.
prof rider fln olmak lazım.

Günün değişik saatlerinde,trafik şubenin önünden 300 ile geçmek,beni heyecanlandırırdı,

Polis:Kim bu hiççç:p

Öğleden sonra...

ıvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Polis:Ulen sesi duymamızla geçmesi bir oluyo,bir yakalarsam

Ben : NAh yakalarsın:p

Bide otobanda motorcu polislerle kedi gibi oynamak:cherry:

Motorla ilerlerken arkama yaslanıp uyumak.. (Gelince haber ver la :D )

İmkansız bir çılgınlık galiba benimki..

bir resim vardı tek teker üstünde motorla hatunu öpüyodu .. sanırım o...
ahh resmi bi bulabilsemmm :cherry: süper olacak olay kelimelerle anlatılamıyor çünkü..

AHANDA BULDUM
551.jpg

Son düzenleme:
Sadece 2009 fireblade'M olsun Ve onunla Şehirler arası Güvenli temiz asfaltlı Yolda Sürekli Asfalt Jeti gibi Gezmek İstanbuldan Bi kapatırsın Eskişehir...
Ordan Bi kapatırsın Antalya..

Günün değişik saatlerinde,trafik şubenin önünden 300 ile geçmek,beni heyecanlandırırdı,

Polis:Kim bu hiççç:p

Öğleden sonra...

ıvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Polis:Ulen sesi duymamızla geçmesi bir oluyo,bir yakalarsam

Ben : NAh yakalarsın:p

Bide otobanda motorcu polislerle kedi gibi oynamak:cherry:

yok iso bişey yapmıyorlar bugün yolda araba bekliyorum trafik polisi geldi yanıma biraz takıldım ona abi benim muayne geçik cezası nekadar falan diyorum anlatıyor bişeyler o sırada 600 lük suziki geçti eleman bağıttırıyor motoru polis ahbe kardeşim sesebak diyor polis bile gaza geliyo elemanı durdursa bitur ver bineyim diyecek :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar