kanuni racer arka jant sorunu

arkadaşlar kasisten biraz sert geçtim ve arka jant çatladı ama yan olarak deyil dik olarak gölcükte veya yalovada yaptırabileceğim bir yer varmı çünkü ordah hava kaçırıyo şimdiden sağolun arkadaşlar

millet kimse yokmu burda bi yardımcı olcak biri

Son düzenleme:
::xs06::::xs06::::xs06::[ geçmiş olsun kardeşim ::xs06::::xs06::::xs06::[
SEN NEYE GÜLDÜĞÜMÜ BİLYORSUN
paşam jatı yaptırdı daha cevap yazan yoq ::xs06::::xs06::::xs06::[

aynn abi valla jant üzerinde 1000 km yol gittik kimse bize yardımcı olmuyo bende kimseye olmucam bundan sonra:D:D:D:d

geçmiş olsun kardeşim. sende kimseye söyleme ne yaptırdığını:)

geçmiş olsun kardeşim. sende kimseye söyleme ne yaptırdığını:)

abi aslında çok doru söylüyosun bşz bu topikte elimizen geldiği kadar herkese yardım etmeye çalışıyoruz ama bu başlığı kimse okumadı kimse bişey yazmadı o yüzden artık sadece kendi klasmandaki kanuni racer sayfasında varım

evet haklısın da yazmayan arkadaşlar bu konuda bilgisi olmadığından yazmamış olabilirler. birde topic geriye düştümü, kimse bakmıyor ki forum içerisine, geride ne var diye. sadece ana sayfadaki topic lere bakıyor.

: ) bilsem yazardım kesin geçmiş olsun diyim en azından :rendeer:

bu sitede bazı olayların yanıtlanmaması normal aslında,
mıllet sorunun ne olduguna bakıyor,
eger sorun ÇİN MALIndaysa,
yazmaya gerek duymuyor,
ama geyik (geğik her neyse)olsa herkes bı yorum yapar,
sorun olmayacaktıRR.....

serkan abi zaten neeyi takçam kafama biz babalar gibi bilgi paylaşımımızı yapıyoruz kasktan başka bişey takmam ben kafama

PAŞALARIN mekananında yorumsuz başlık olmaz RACER KULLANICILARI yardımalrını eksik etmez Biz KRALLIKGIMIZI kendi başlıgımızda Bilgimizi HAKK EDENELE Paylaşırız PAŞAM SEN CANINI SIKMA

ANILARIMIZ GÜZEL OLSUN
SOHBETİMİZ HEP OLSUN

Vallahi kardeş, bende inan daha yeni okudum. Genelde hep kullandığımız başlık algtına hep baktığımdan görmedim bende. Fakat bu işin tamir olayını pek bilemiyorum. Geçmiş olsun sana. Hemen darılma. İnsanlar yoğundur falan , filan.
Selamlar

saol adnan kardeşim darılm gibi bi söz konusu yok zaten jantı yaptık allaha şükür bi problem yok

ama merak ednler için söyliyim çatlak yere japon yapıştırıcısını döktük o içeri sızdı üzerine biraz karbonata attık beton gibi maşallah

saol adnan kardeşim darılm gibi bi söz konusu yok zaten jantı yaptık allaha şükür bi problem yok

ama merak ednler için söyliyim çatlak yere japon yapıştırıcısını döktük o içeri sızdı üzerine biraz karbonata attık beton gibi maşallah

::xrock::::xrock::::xs06::::xs06::::xs06::::xs06::

bu olayın üzerine bide diş fırçalayalım

::firca::::firca::::firca::::xs06::::xs06::

ya dostum demekki yalova çevresinde insanlar yok yada bilmio ebn şimdi yalova fln bilmem sen nere ben nere nasıl yardımcı olayım çözümü yokki işin paşa paşa gidip yaptırıcan servisi bellidir yani...

ya dostum demekki yalova çevresinde insanlar yok yada bilmio ebn şimdi yalova fln bilmem sen nere ben nere nasıl yardımcı olayım çözümü yokki işin paşa paşa gidip yaptırıcan servisi bellidir yani...

ya adamım vallaha koptum ya yeter biri beni durdursun adam jant üzerinde 1000 km yaptı :queen::queen::queen:

banene ya ben foruma yeni girdim benimde çorbada tuzum olsun istedim :mrgreen: maksat muhalefet olmak:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar