Yardım

ya beyler ben motordan fazla değil hiç anlamam benim nişanlım yeni motor aldı.
ona alnabilecek en güzel hediye ne sizce:silent:

Bana birisinin Garmin Zumo GPS hediye etmesini arzu ederdim. Biraz pahalıca ama... 550-920 euro arasında fiyatları.

Daha hesaplı birşeyler, mesela.... Hmmm... Mesela bir depo üstü mıknatıslı çanta çok işe yarayan bir aksesuardır...

motor alan bir kişiye alınacak birisine korumalarını almak en güel hediyedir. birde nişanlın olunca hem onun can güvenliği icin koruma alman en mantıklı şey olur herelde.

Bana birisinin Garmin Zumo GPS hediye etmesini arzu ederdim. Biraz pahalıca ama... 550-920 euro arasında fiyatları.

Daha hesaplı birşeyler, mesela.... Hmmm... Mesela bir depo üstü mıknatıslı çanta çok işe yarayan bir aksesuardır...

350 ytl ye aldı bir abimiz gps i . kask mont dızlık vs vs

500 lt benzin parası ver en güzeli bu olur herhalde:p

arkadaşlara katılıyorum kaskla başlayabilirsin hediyelerine

Kask al :) Eğer kaskı varsa olsun ; sen takarsın arkasına binince :mrgreen:

motorcuya en iyi hediye kasktır şole iyisinden sohei falan pahalı olur diyorsan lastik ve onun cinsinden gusel bi anahtarlık al gidonu çizmez hemde her zaman gozunun onunde olur mesela benım hanım bana bebek ayakkabısının iyice kuçultulmuş halinde bi anahtarlık hediye etti motora bınınce oglum aklıma gelıyo hızımı kesıyom daha dıkkatlı kullanmaya çalışıyorum

alınabilecek 1 numaralı hediye deri mont olur.

sonra ; kask, eldiven,bot,disk kilidi, touring ise arka çanta, motosiklet cilası, bi depo benzin :mrgreen:

motor we motorla ilgili diğer şeyler şahsi mıntıkadır, kendim almak isterim şahsen. kazak ör. en güzeli. çok ciddiyim.

hepsini geç. sen eniyisi arkadaşına bi hayat sigortası yaptır. :bounce:

abi gps e daha çok katılıyorum koruması varsa gps al
ama vermeden önce tüm özelliklerini öğren yanında laf arasında say sonra çok küçük bişeymiş gibi davran:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar