Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Bu Motor regal-raptor'un hangi modeli??

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #81
    pinkkuvars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    19 Mayıs 2008
    Şehir
    ANKARA
    Motosikleti
    SUZUKİ VOLUSİA VL800
    Horttt ) Öncelikle yazıları okumak keyif vericiydi.

    Herkese teş.etmek isterim ama deli çerkeş üstadıma ayrıca teşekkürler pozitif yaklaşımı için yeniden benle hortladı konu şimdi piyasada 250 e 10 bile var spyder ın kaldıki kendi kullanıcılarının bile ''tenzih ederim'' 250 9b modelinin raptorların hangisi olduğunu bilmediği halde.

    Benimde ilk motor olarak tercihim 5000 tl civarında 250 lik sıfır spyder la 3-4 yaşında hysong gv 250 arasında çok süre gidip geldikten sonra yarın almaya yola çıkacağım ama hala tam karar veremediğim iki aslında biri cruiser biri chopper motor.
    Şimdi kimse korkmasın sormayacağım hangisini alayım diye ben unumu eledim eleğimi astım bundan sonrası gönül hangisine giderse ...
    Herekese iyi forumlar.
    Saygılar.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #82

    Üyelik
    18 Şubat 2010
    Bu model, yani Regal Raptor Daytone 350CC Türkiye ye gelmiş durumda. Bugün gördüm inceledim. Görünüşü muhteşem. İşçiliği normal regallerin üzerinde gözüktü gözüme. Spyder dan iyi. Ancak kullanma fırsatım olmadı tabi.

  3. #83

    Üyelik
    30 Mart 2012
    Şehir
    Denizli
    Motosikleti
    Asya Ghost 350 cc
    Deli Çerkeş abim, bilgilerinize güvenerek size bir sorum olacak. internette geziniyorum ama istediğim yanıtı bulamadım. sorum şu; piyasa olan regal ve asya nın (daytona-ghost) kullanmış olduğu jantların teknik verilerini bulamadım.benim şu an kullandığım motor kawasaki vn 800 drifter.amacım telli janttan kurtulup daha güvenli yolculuk yapabileceğim jant kullanmak.ama dediğim gibi jant hakkında bilgi yok.ölçüsü tutuyor ama benim merak ettiğim,180-200 kg motor için hazırlanan(ki özel bir durumu var mı bilmiyorum) 240 kg bir motorda güvenle kullanılabilir mi?.teşekkür ederim.

  4. #84
    Deli Çerkes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    05 Mayıs 2007
    Şehir
    Dünya
    http://www.emremotor.com/contact.html

    Buradayı arayıp teknik servisi isteyin. Teknik servistekiler regal raptor jantları ile alakalı , net olarak aradığınız ölçüler, jantların taşıma kapasitesi ve ve motorunuza uyumluluk açısından en doğru bilgiyi size verebilirler.

    Ancak yapmayı düşündüğünüz uygulama bana biraz gereksiz geldi.Eğer tel jantın paslanmasından dolayı değiştirmek istiyorasanız telli jant akort ayarı kaçmıyorsa daha güvenlidir. Ayrıca kawwasaki drifter görünüm olarak klasik curiserdır. Eğer bu jantları tedarik edip motorunuza takıp sonradan satmaya kalkarsanız başınız oldukça ağrıyacaktır.

    Drifter herkezin anlayabileceği , alabileceği veya kullanabileceği bir motor değildir. Sadece belli özel tarz bir kullancıya hitap eder.Yeni modelide olmadığı için bunu alacak kişide orjinallik arar. yok satmak gibi bir düşünceniz yoksa 40 kiloluk bir farkın çok ahım şahım bir tehlike yaratacağını zannetmiyorum. Çünkü çoğunumuz motorsikletimizde yazan maksimum taşıma kapasitesini sadede bizzat kendi ağırlığımızla geçiyoruz. kaldı ki yan çantalardaki yük ve ardçıyı da düşünürsek çoğumuz aslında motorlarımızın tavsiye edilen yük kapasitesi çok fazla miktarda aşıyoruz.

    Elbette ezbere iş yapılmaz veya düz mantık yürüterek hayatımızı tehlike arz edecek uygulamalar yapılmaz.40 kilodan bir şey olmaz demeyide aslında çok doğru bulmuyorum. Dolayısıyla bence , Emre limitedin kendi teknik servisi size hem ölçü hemde taşıma kapasitesi hakkında , en net cevabı verecektir.

    Drifter sever birisi olarak , çok uzun süre kendime güzel bir drifter aradım ama ne yazıkki kafama göre bulamadım. Motorunuzun bir resmini paylaşırsanız sevinirim.
    "“Kişinin namazına, niyazına değil; dinar ve dirhemle olan arkadaşlığına bakın”. Hz Muhammed ( S.A.V)
    "İnsanların en cahili, ahiretini başkasının dünyası için satandır." Hz.Ömer


    REKLAM ALANI
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler