Beylikdüzü E-5 üzerinde hergece 24:00-02:30 arası yardıran SSler kimler????

İstanbul Beylikdüzü Büyükşehir konutlarında oturuyorum uyurken yatagımda bana ninni gibi gelen sıralı 4 silindirli motor sesiyle uyuyorum hergece hiçde şikayetçi diilim ama kim olduklarını cok merak edıyorum..Hergece 24:00 02:30 arası SS ci birkac arkadaş E-5 de baya ciddi gaz acıyolar.bende seslerını evden dınlıyorum.Bı gece dayanamıycam GPR125R la gece vaktı takılcam peslerıne.Bu arkadasların forumdan olma ıhtımalı olabılır dıye dusundum.Eger bahsettıgım konuyla ılgılı forumdan arakadaslar varsa tanısmak ısterım.Hergece nını dınleyerek uyuyorum kendılerıne tesekkur edıcem.:cat::cat:

ankara batıkent gimsanın önünden geçen arkadaşlara da selamlar:queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bizim pizzacı ilhan olmasın cbr125 le yarıdran haramidereden aşşağı egzostta takıcaktı o ss ine:mrgreen:

Bende İdealtepe sahilden geçen arkadaşlara bir teşekkür edeyim o zaman:cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bendende yeşilköy sahilde gezen arkadaşlara selamlar isterlerse buluşup takılabiliris yaniiii hiç sorun diil:wiinkk::queen:
hatta msnde veriim tam olsun [email protected]:queen::queen:

Son düzenleme:
bende bursa fsm bulwarından gecen arkadaslara slm solemek ıstıyorum burdan onlara slm solemısken almanyadakı gurbetcılerı unutmak olmaz onlarada slm soluyorum :) :)

hehe burası selam yerı olmus bende butun ss cı kardeşlerime gaz acan butun motorculara 3 tekerlekli bısıklet kullanan kardeşime motoru sevmeyen benım sayemde hastası olan kuzenıme ve motoru sevmeyen ama sevdırecegım kısılere slm soluyorum :p

bende kuzenime gittiğimde gece yatarken seslerini duyduğum e-5 çamlıca mevkiinden geçen ss'lerin sahiplerine slm söylüyorum :cherry:bi de tüm motorculara slm söylüyorum:cat:

tüm ss cilere sesleniyorum bi tur versenize:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
küçükyalı çağrı marketin sokağından ve çocuk esirgemenin önünden geçenlere bir selam da benden :)

göztepede akşamları yada gece ses duyan yokmu hiç :mrgreen:

İstanbul Beylikdüzü Büyükşehir konutlarında oturuyorum uyurken yatagımda bana ninni gibi gelen sıralı 4 silindirli motor sesiyle uyuyorum hergece hiçde şikayetçi diilim ama kim olduklarını cok merak edıyorum..

Walla ben deilim....

Derbi de hic fena deil kardes sen de ss ni al takıl peslerine...

herkese a.slm arkadaşlarım,
bende çok gezerim o yollarda,
ama o kadar bağırtmamaya çalışsamda idare ediyor işte:D,

Burdan istanbuldaki teyzeme ve kuzenlerime ve ankaradaki tanıdıklara selam yolluyorum...:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar