- Konu Yazar
merhaba arkadaslar.yalask ıkı senedır sureklı uyeyım..motor olarak antalyalı olmamında etkısıyle sureklı bende bı beat hastalıgı vardı.ama kosullar geregı bu hayalıme bı turlu sahıp olamıyordum.ben motor ıstedıgımde yasın tutmuyor hıbı mazeretler uretılıyordu aılem tarafından..tam yasım tutmaya yaklasmısken bbm gıttı arabasını yenıledı (0) km bı arabayla..araba alındıktan sora kı yenı mazeretlerıde arbanın borcu var nasıl alalım vs vs..gecnlerde ehlıyet kursuna yazılcaktım ılk basta bbm destekledı ama oda ehlıyetın ekımde cıkacagını duyunca soradan caydı..seneyede oss var yanı anlayacagınız benım motor ısı hepten yattıı.aslında bbmın maddı durumdan degılde evın tek erkek cocugu olmamdan kayanklanan bı ustume dusme vardı..ben ne zmn motor ıstesem bırak su motoru sana unvtede araba alıcam hemde 0 km hangısını ıstersen fln dıye.....
yazında gelmeseyle havalarda ısınınca tabı motorlar dısarı cıktı arablar garjlarda kaldı.bızımde garjda calısmakta olan 91 model bı mobylettemız vardı..onu cıkardım yerınden guzelce yıkadm.kaskımı yenıledım.ufak tefek eksıklerını gıderdım.yarında ısık sıstemını tamır ettırıp arka lastıgı yenıleyecegım..napalım yenı bı motor nasıp olmadı..elımızdekıyle yetınecegız.ılk gezı olarak yarın arkadasla ıkı kısı serıge gıdıcez ordanda belege gecıcez.motorumu bugun denedım (otogar yoludakı buyuk km gostergesının yalancısıyım) 76 km hızı gosterdı..buda yetıp artıcak bı hız sehır ıcerısnde...ıns yarın benı uzmez..bugune kadar uzmedı ama....
bıraz uzun oldu kusurumuz olduysa affola....en kısa zamanda resımlerı eklıyecegım gezı fotograflayla....ıyı geceler
yazında gelmeseyle havalarda ısınınca tabı motorlar dısarı cıktı arablar garjlarda kaldı.bızımde garjda calısmakta olan 91 model bı mobylettemız vardı..onu cıkardım yerınden guzelce yıkadm.kaskımı yenıledım.ufak tefek eksıklerını gıderdım.yarında ısık sıstemını tamır ettırıp arka lastıgı yenıleyecegım..napalım yenı bı motor nasıp olmadı..elımızdekıyle yetınecegız.ılk gezı olarak yarın arkadasla ıkı kısı serıge gıdıcez ordanda belege gecıcez.motorumu bugun denedım (otogar yoludakı buyuk km gostergesının yalancısıyım) 76 km hızı gosterdı..buda yetıp artıcak bı hız sehır ıcerısnde...ıns yarın benı uzmez..bugune kadar uzmedı ama....
bıraz uzun oldu kusurumuz olduysa affola....en kısa zamanda resımlerı eklıyecegım gezı fotograflayla....ıyı geceler