Yeni Ybr125 city :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben öğle bariz şekilde hiç bir fark göremedim..Ancak alıpta kullanan arkadaşlar fikirlerini görüşlerini yazınca bilgileniriz....

cok güzel olmuş ben begendim öncelikle kafa granaji 2004 lerin gibi helojen far jantlar harika birde orjinalinde yan ayak bulunmasi mükemmel olmuş bide enjeksiyonlu olsaymiş yemede yaninda yat olacakmiş oda bidahakine artik

o kafayı neden koydun gene ya yamaha iğrenç ötesi olmuş ön kafa motoru bitirmiş....diğer özellikler güzelde bune kardeşim ya..

yahusız iyimsinzi hıc degişen bısey yok kı eskısnın aynısı ınsan bır 150lık yapar ne bılıyım bıraz şişirir aynı tas aynı hamam

Değerli arkadaşlarım metehanın hepinize selamı var benden şu alttaki mesajı iletmemi istedi.

-bu tiple YBR Olmuş YYS...yani Yandan Yemiş Skoda...

(metehan)

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bu mamalak japonların gram estetik anlayışı yok

bakınız dandik dediğimiz çinliler nasıl naked lar yapmışlar:
bs200shademotorcyclema1.jpg

iyide bu benmde önceden sahip olduğum 04 ybr lerin aynısı ısıtıp city adında kakacaklar şimdide

cok güzel olmuş ben begendim öncelikle kafa granaji 2004 lerin gibi helojen far jantlar harika birde orjinalinde yan ayak bulunmasi mükemmel olmuş bide enjeksiyonlu olsaymiş yemede yaninda yat olacakmiş oda bidahakine artik

yan ayaklık sanırım 2000 yılından beri var :) stickerları biraz havasını değiştirmiş onun dışında değişklik yok :)

o kafayı neden koydun gene ya yamaha iğrenç ötesi olmuş ön kafa motoru bitirmiş....diğer özellikler güzelde bune kardeşim ya..

japon aklı işte. :) hem bundan 4 sene önceki motorunun yedek parçasını devam ettiriyor hem de yeni modelmiş gibi efsaneyi sürdürüyor :)

ama kolayı var beyler ön kafa itinayla sökülür yeni bir far alınır al sana cirlop gibi ybr:)jantlar falan şekil gibi...

yan ayaklık sanırım 2000 yılından beri var :) stickerları biraz havasını değiştirmiş onun dışında değişklik yok :)

nerde var 2000 yilindan beri orjinalinde varmiyidi.. benim bildigim hep sonradan takiliyor bu yan ayakta swic sistemi olmasi lazim açikken marş basmaz:)

aynı konuyu bende açmayı düşündüm..bu sabah gördüm bu modeli .. önü 2004 modeli ..

geriye dönüş olmuş

birde ben teknik özelliklerini açamadım yazan olursa sevinirim

Teknik özelliklerde değişiklik yok denebilir. Daha çok makyajlanmış ve önceki eksiklikler giderilmeye çalışılmış. Ancak kafa grenajı, eski YBR severler tarafından itici bulunuyor -şimdilik-. YBR 125, bu tip kafa grenajı ile CBF 150'ye bir gönderme yapıyor olabilir ancak daha çok Mondial KN 150'ye benzemiş. Tubeless lastikler, 5 kollu alaşım cantlar ve halojen farlar en büyük değişiklikler.
Maksimum tork, 6500 dev/dak.'dan 6000 dev/dak.'ya çekilmiş ve 0.97 kg-m'den 0.98 kg-m.'ye çıkarılmış. Ağırlığı da 2 kg. artarak 110 kg.'a çıkmış.
Zamanla, kullanan arkadaşlar da yorumlarını eklediklerinde daha çok bilgi sahibi olabileceğiz. Hepinize hayırlı sürüşler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar