arkadaşlar 3-4 bin ytl arası bi chopper tavsiye edin bu yaz almak istiyorum

toplama olunca kaça mal olur hazır alısam hangi marka alayım yardımınızı bekliyorum

toplama derken ? :S bilgisayar toplamıyorsun demı ? motosiklet istiyorsun o zamana: Regal raptor 250 :cat: sıfır ıstersen keeway 150 :cat:

toplamamı hazır toplanmışları var onlardan al :queen::D Regal Raptor veya Bisan Roadstar al derim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1. tavsiyem benimde şuan kullandığım regal raptor
2. tavsiyem Bisan-Roadstar.

ben fuarda keewayın bır v motorunu gördum guzel bır parcaydı bulursan onu al
ama bulamasan regal alma cunku duyduguma göre pek servısıne guvenılmeyen bır motor yanı basın agrır

sahibinden e gir çok temiz suzuki gn 250 ler var.ben bir tane buldum hatta
izmirde daha 15000 km kız gibi motor 3000 ytl e.burda tavsiye edilen çoğu model ve marka motosiklete 5 basar eski olsada sorun değil zaten bütün parçalarını kanuni tiger dan temin edersin sorun çıkarsa bile kafan rahat olsun derim ben.

herkese çok teşekkür ederim ben mondial 250mct ve kanıni tigere bakmıştım tiger daha güzel geldi kanuni türk malı mı bilen var mı tiger hakkında ne düşünüyorsunuz

mct vardı sürüşü güzel sadece yolda vites kolu titreşimden düşüyo anla tigerde kullandım oda görüntüde var seste ama gitmiyo ağır. Ben olsam ikinci el markalı motor tavsiye ederim çinlerin kanunide dahil hepsi vibrasyonlu hiç kendini üzme suzıkı gn250 hem ucuz hemde rahat bir makina zevk senin benden söylemesi ama daha başka modellerde var incele istersen....ama markalı olsun..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sana derim ki 4 - 6 bin arasında Kawasaki en 500 yada Yamaha virago 535 alabilirsin diye düşünüyorum

teşekkürler

acaba diyorum kanuni racer yada hondacbr125 mi alsam kanuni hesaplı tabi ama racing motorlarda da güzel bişey almak için baya para gözden çıkarmak lazm:salut:

suzuki gn 125-250 veya regal raptor tercih edilebilinir.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar