Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: HONDA CBF 150
Kan Grubu: O Rh+
20-06-2008, 21:05 PM
Alıntı:
cakalaz´isimli üyeden Alıntı
öYLe kurye mi oLur ii yaptın basına iş alacaktın yoksa !
bir dkk kurye alakası yok bu bu dagıtım elamını ben olsam sana ceza kesen polisi alırıdm işyerıne götururdum o motoru gösterırdım zaten sınyal yok dıye adam 120 yada fazla ceza kesıyor bende istda yapıyorum bıraz zor ama gınede şirketım sagol olsun benı dusunuyor ama bulaşmayın derım
gitmek care degil olsaydı huzunler dogmazdı yarınlara karanlıklar güneşe benzemek istemezdi
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: SİKUTİ
Kan Grubu: A Rh+
20-06-2008, 22:28 PM
Adi insanlar. 3 kurus fazla kazanmak bir insanın hayatından daha onemli.
Ya varya bu tarz insanları Allah bu işleri yapmayı aynı konuma onları gelmesini nasip etsin. Sanırım soylenebilecek daha guzel dua olamaz
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: RS 151
Kan Grubu: AB Rh+
06-07-2008, 19:44 PM
İşin açıkcası bende kuryeliğe çok hevesliyim öyle bi iş bulabilsem hemen gireceğim... ama bu şartlarda çalışılmaz ayıptır yani....
bu arada hangi firma hangi şirket nerde bu yer çok merak ettim söyleyebilirmisin
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: AB Rh+
06-07-2008, 20:22 PM
Allah cezalarını versın ..Kendi çocuklarınada bunu yaparlarmı acaba ...Kardeşim şu firmanın ismini verde bizde bilelim ona göre kendimizce tepkimizi gösterelim
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: F5 SS&CBR 125R
06-07-2008, 21:11 PM
Alıntı:
brnmrt´isimli üyeden Alıntı
Allah cezalarını versın ..Kendi çocuklarınada bunu yaparlarmı acaba ...Kardeşim şu firmanın ismini verde bizde bilelim ona göre kendimizce tepkimizi gösterelim
ya acaba ismini versemmi diye terreddütteyim aslında
Çevrimdışı (offline)
Kan Grubu: O Rh+
07-07-2008, 12:16 PM
Alıntı:
huceyn´isimli üyeden Alıntı
arkadaşlar dün sabah büyük bi heycanla işime başladım.hatta gerekli evrakları bile hiç üşenmeden hazırladım.çalıştığım kurum sadece kredi kartı dağıtıyordu.bende bana hangi motoru verecekler die beqliyorumulan bi baktım bisiklet.zaten mersinin sıcağını bilenler bilio.dağıtmam dedim.motorun yarın gelecek dediler.bende o zamn benzin alın kend motorumla dağıtcam dedim.5ytl benzin aldılarnese güç bela bitirdik akşamı ettik.sabah gittim.arabayla servise bıraktlar beni motoru aldım.hani kask verecktiniz dedim.firmaya geç öyle dediler.ya ben nasıl gitcem diyorum kenardan yawaş yawaş git dediler.bana bişy olmadı allahtan ama 3km gitmeden cezayı bastı polis.hiçte itiraz etmedim.çünkü bugüne kadar hep destekledim bu cezayı halada destekliyorum.firmaya geldim şef başladı saymaya bide motorcu geçiniyosun nasıl yakalınırsın falan filan.bende kasksız motorcu olmaz ben size dedim dinlemediniz dedim.sonra bana başka motor vereceklerini söylediler.motoru görmelisiniz ne ayna var ne sinyal ne korna.göstergeler çıkartılmış.sol grenaj yok.arka fren balatası bitmiş.bu ne ya dedim.çalışıomu çalışıo diyolar.bende ama ben çalışmıyorum dedim.işten çıktım.haksızmıyım arkadaşlar
haklısın kardeşim ben de bir kurye firmasına girmeyi düşünüyorum ama bayan olarak bana pek tavsiye etmiyo arkadaşlar...geçmiş olsun sana da
Çevrimdışı (offline)
Motosikleti: F5 SS&CBR 125R
07-07-2008, 12:23 PM
Alıntı:
motolektra´isimli üyeden Alıntı
haklısın kardeşim ben de bir kurye firmasına girmeyi düşünüyorum ama bayan olarak bana pek tavsiye etmiyo arkadaşlar...geçmiş olsun sana da
ya aslında kaliteli bi firma olursa,saçınızıda kaskın içine koyup trafikte bayan olduğunuzu göstermessenizeğlenceli bi meslek.ama şu bi gerçekki kaliteli bir firma olması gerekiyor